Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Devil » 21 mar 2010, 15:55

Kakav je sada izgovor kod druguog gola,gde je sada sudija pogresio? :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 mar 2010, 15:59

Devil je napisao/la:Kakav je sada izgovor kod druguog gola,gde je sada sudija pogresio? :mrgreen:
I corava kokos zna nekad zrno potrefit.. ovo se odnosi na Parka :roll: :D

Jbt. onog Nevilla seljacine.. kakva je ono igra.. stvarno danas se svako fudbalom moze bavit :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 mar 2010, 16:05

Svaka čast momci, veliki korak k naslovu.
Ko gubi ima pravo da se ljuti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 21 mar 2010, 16:06

Ted Mosby je napisao/la:Svaka čast momci, veliki korak k naslovu.
Ko gubi ima pravo da se ljuti
ko je manji klub ima pravo da slavi :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 mar 2010, 16:07

Phill Jackson je napisao/la:on ti je iz incest familije :mrgreen:

his sister is his mother
his father is his brother
they like to fuck each other
the neville familly
:lol: :lol: :lol:

Pozuti Vidic :D
Sta ce jadnik protiv Torresa ne moze drugacije..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 mar 2010, 16:31

Glory,glory man. United! Evo ga jos jedna pobjeda,nastavak sjajne serije. Svaka cast svim igracima,bili su svi sjajni. Igrac utakmice definitivno je park,nisu mu mogli nista. Navijaci liverpoola sakrijte se, vasi ljubimci nisu 3 puta dosli pred gol uniteda. Nista od lige prvaka iduce godine za vas (hvala bogu). Mozete pricati sta hocete,al pobjeda je zasluzena.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 21 mar 2010, 16:32

Glory Glory Man Utd :twisted:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 21 mar 2010, 16:34

Svaka cast momcima! liverpol jednu pravu priliku imao i gol postigao dok ono na kraju slucajnost da lopta dodje do toresa! onaj caragher je komad budale bez mozga..... 3 boda i prvo mjesto to je najbitnije aBd 19 titula stize i da ove ostavimo iza sebe!!!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 21 mar 2010, 16:34

kolko se ja sjecam golovi se broje,a ne sanse,,da niste pickast klub bilo bi 1-1,,al opet smo dokazali da smo bolji,,mi smo 2-0 bez ikakve pomoci na anfieldu dobili,,i usput kad vi nama na anfieldu 4 komada date javite se navijaci kluba za kojeg seljaci navijaju,zna se da gradska raja navija za city :mrgreen:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 21 mar 2010, 16:36

za se ko je TATA_MATA u engleskoj ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 21 mar 2010, 16:38

Phill Jackson je napisao/la:kolko se ja sjecam golovi se broje,a ne sanse,,da niste pickast klub bilo bi 1-1,,al opet smo dokazali da smo bolji,,mi smo 2-0 bez ikakve pomoci na anfieldu dobili,,i usput kad vi nama na anfieldu 4 komada date javite se navijaci kluba za kojeg seljaci navijaju,zna se da gradska raja navija za city :mrgreen:
idi se dijete lijeci... imas temu loserpool pa tamo se zali, ovo je Manchester tema i pise se samo u superlativima o ovoj VELIKOJ EKIPI!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 21 mar 2010, 16:38

CRNI_SA je napisao/la:za se ko je TATA_MATA u engleskoj ;)
aha,opet su nam dokazali sto su najpickastiji klub koji je najomrazeniji u engleskoj i medju 5 u svijetu,,nas naravno nema na tim listama ;)

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 mar 2010, 16:38

Danas ste bili bolji i zasluzeno pobijedili!
Cestitam!!
Ipak, ono stvarno nije bio penal i Web se definitivno mora kazniti za onakav propust.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 mar 2010, 16:41

lagano,rutinski...tako rade veliki klubovi ;) ....e sad ovi sto gotive liverpul nek komentarisu jos 2 dana gdje,sta i kako bi...United po 19. aBd a mislim da su ih ovim porazom poslali u UEFA ligu dogodine...nije nemoguce da i ta liga dodze u pitanje jer city,totenhem a i vila igraju sasvim dobro
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 21 mar 2010, 16:42

Sreca pa ja nisam menadzer Uniteda. Na poluvremenu bih zamijenio Parka. :lol: Stvarno mi je bio los u prvom poluvremenu, ali u nastavku je bio sjajan. Fletch isto tako. Vida je potvrdio ono sto sam i ocekivao od njega. Torres ga nijednom nije prosao, a za njegov gol je Rio kriv, jer je Vida pokrivao centarsut. Rio s druge strane osim te greske nije napravio nijednu vise. I steta sto onaj dribling Valencie nije zavrsio golom. Dva igraca Liverpoola su ostali gledajuci se kad ih je prosao. :lol: Sve u svemu, dobra partija cijele ekipe. Liverpool je totalno zatvoren i jedva da su mogli da priđu golu. Jako mi je drago zbog pobjede, ali i zbog cinjenice da se na Anfieldu vjerovatno nece gledati LP iduce sezone. :lol: Sto se tice Uniteda - 3 boda, povratak na vrh i sad se ceka Chelsea. Cmon Blackburn!

P.S. I ponovo molim moderatore da ociste sto treba cistiti.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 21 mar 2010, 16:59

aaaaa zalite se losseri, nemojte srat da nije zasluzeno, kad JEST, dosli jednom do gola i dali gol i hoce pobjedu, mrs kuci!!
Svaka cast momcima, vrlo teska utakmica, osjeti se ona napetsot derbija, i naravno da je teze igrati, penal nije trebao biti to je istina, ali nije ni namjerna pogreska kao sto kazu ovi usrani navijaci liverpoola!
haha slabo mi se naigrao torres :lol: :lol: onaj gol dade zbog pogreske carricka, koji je i najlosiji bio danas po meni u manchesteru, Vidic nije trebao dobiz zuti, Torres= najveca picka na svijetu, je... mu sve usrano baca se ko hajvan nidje faula i jos se ljuti poslije ccc, a ono "nabijanje" bijele tacke :evil: dabogda nogu slomio, nisam nikom to pozelio al njemu zelim pffff sroljo loserpoolski!

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road

Glory glory Manchester United, crknite dusmani :D :D I da Phill jackson idi na temu i to tvoje **** YYYYYYYYYY

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 21 mar 2010, 17:09

Potpuno zasluzena pobjeda, pokazali smo da smo bolji tim, bez ikakve sumnje... greska sudije sigurno nije bila namjerna, a da je to tako pokazala je prosla utakmica Liverpoola, kada Gerrard za svoj Kung-Fu nije dobio niti zuti karton, tada se niko od navijaca Liverpoola nije oglasio... sto se tice ovog Phill Jacksona, prijavio sam onaj njegov idiotski post, koji je kasnije i uklonjen... nadam se da ce ga konacno banovati radi prznjenja foruma...

Chelsea vec vodi, sto nije dobro, ali nadajmo se da ce se stvari promijeniti, nerijesen rezultat je tu k'o kuca za nas... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 21 mar 2010, 17:18

Izgleda da Webb ipak nije pogrijesio kad je svirao penal. I ja sam mislio da se u onakvim slucajevima svira prekrsaj, a ne penal. Izvinjavam se. :mrgreen:
If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.
Ko ne vjeruje, neka posjeti oficijelnu stranicu FIFA i neka provjeri u odjelu Laws of the game.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 mar 2010, 17:19

zadovoljan rezultatom, zadovoljan igrom 8-) rooney nastavio svoju uspješnu golgetersku seriju i borben je bio kao i uvijek, park je definitvno igrač utakmice, svaku minutu do izlaska sa terena je trčao, dodavao se, primao loptu, otkrivao se........itd i na kraju zabio pobjedonosni pogodak

liverpoolovi navijači su previše ljubomorni jer smo blizu 19 titule u engleskoj tj. prestićemo ih po broju titul
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 mar 2010, 17:21

Trasimaco je napisao/la: Do gola ipak ne bi ni doslo da je dosuđen prekrsaj na Carricku na sredini terena. Prva greska Webba. Kad je Valencia prosao Mascherana, bio je fauliran van kaznenog prostora. Nije bio penal. Druga greska. Mascherano nije dobio crveni karton jer je bio zadnji igrac. Treca greska. Sudija je malo je reci unistio jako dobar mec.
1)Faula na Carrickom nije bilo.
2)Penala nije bilo.
3)Mascherano nije trebao dobiti crveni jer ako pratiš fudbal znaš da je Collina (vjerovatno najbolji sudija svih vremena)rekao da ne postoji pravilo "zadnji igrač" tj. nema veze jel Mascherano bio zadnji ili ne.
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.