Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Kakav je sada izgovor kod druguog gola,gde je sada sudija pogresio? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I corava kokos zna nekad zrno potrefit.. ovo se odnosi na ParkaDevil je napisao/la:Kakav je sada izgovor kod druguog gola,gde je sada sudija pogresio?

Jbt. onog Nevilla seljacine.. kakva je ono igra.. stvarno danas se svako fudbalom moze bavit

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Svaka čast momci, veliki korak k naslovu.
Ko gubi ima pravo da se ljuti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
ko je manji klub ima pravo da slaviTed Mosby je napisao/la:Svaka čast momci, veliki korak k naslovu.

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Phill Jackson je napisao/la:on ti je iz incest familije![]()
his sister is his mother
his father is his brother
they like to fuck each other
the neville familly

Pozuti Vidic

Sta ce jadnik protiv Torresa ne moze drugacije..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- majestic24
- Kontakt:
Glory,glory man. United! Evo ga jos jedna pobjeda,nastavak sjajne serije. Svaka cast svim igracima,bili su svi sjajni. Igrac utakmice definitivno je park,nisu mu mogli nista. Navijaci liverpoola sakrijte se, vasi ljubimci nisu 3 puta dosli pred gol uniteda. Nista od lige prvaka iduce godine za vas (hvala bogu). Mozete pricati sta hocete,al pobjeda je zasluzena.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Glory Glory Man Utd 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Svaka cast momcima! liverpol jednu pravu priliku imao i gol postigao dok ono na kraju slucajnost da lopta dodje do toresa! onaj caragher je komad budale bez mozga..... 3 boda i prvo mjesto to je najbitnije aBd 19 titula stize i da ove ostavimo iza sebe!!!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
-
- Kontakt:
kolko se ja sjecam golovi se broje,a ne sanse,,da niste pickast klub bilo bi 1-1,,al opet smo dokazali da smo bolji,,mi smo 2-0 bez ikakve pomoci na anfieldu dobili,,i usput kad vi nama na anfieldu 4 komada date javite se navijaci kluba za kojeg seljaci navijaju,zna se da gradska raja navija za city 

za se ko je TATA_MATA u engleskoj 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
idi se dijete lijeci... imas temu loserpool pa tamo se zali, ovo je Manchester tema i pise se samo u superlativima o ovoj VELIKOJ EKIPI!Phill Jackson je napisao/la:kolko se ja sjecam golovi se broje,a ne sanse,,da niste pickast klub bilo bi 1-1,,al opet smo dokazali da smo bolji,,mi smo 2-0 bez ikakve pomoci na anfieldu dobili,,i usput kad vi nama na anfieldu 4 komada date javite se navijaci kluba za kojeg seljaci navijaju,zna se da gradska raja navija za city
There is only one United!!!!
-
- Kontakt:
aha,opet su nam dokazali sto su najpickastiji klub koji je najomrazeniji u engleskoj i medju 5 u svijetu,,nas naravno nema na tim listamaCRNI_SA je napisao/la:za se ko je TATA_MATA u engleskoj

Danas ste bili bolji i zasluzeno pobijedili!
Cestitam!!
Ipak, ono stvarno nije bio penal i Web se definitivno mora kazniti za onakav propust.
Cestitam!!
Ipak, ono stvarno nije bio penal i Web se definitivno mora kazniti za onakav propust.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- slani grad
- Kontakt:
lagano,rutinski...tako rade veliki klubovi
....e sad ovi sto gotive liverpul nek komentarisu jos 2 dana gdje,sta i kako bi...United po 19. aBd a mislim da su ih ovim porazom poslali u UEFA ligu dogodine...nije nemoguce da i ta liga dodze u pitanje jer city,totenhem a i vila igraju sasvim dobro

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Sreca pa ja nisam menadzer Uniteda. Na poluvremenu bih zamijenio Parka.
Stvarno mi je bio los u prvom poluvremenu, ali u nastavku je bio sjajan. Fletch isto tako. Vida je potvrdio ono sto sam i ocekivao od njega. Torres ga nijednom nije prosao, a za njegov gol je Rio kriv, jer je Vida pokrivao centarsut. Rio s druge strane osim te greske nije napravio nijednu vise. I steta sto onaj dribling Valencie nije zavrsio golom. Dva igraca Liverpoola su ostali gledajuci se kad ih je prosao.
Sve u svemu, dobra partija cijele ekipe. Liverpool je totalno zatvoren i jedva da su mogli da priđu golu. Jako mi je drago zbog pobjede, ali i zbog cinjenice da se na Anfieldu vjerovatno nece gledati LP iduce sezone.
Sto se tice Uniteda - 3 boda, povratak na vrh i sad se ceka Chelsea. Cmon Blackburn!
P.S. I ponovo molim moderatore da ociste sto treba cistiti.

P.S. I ponovo molim moderatore da ociste sto treba cistiti.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
aaaaa zalite se losseri, nemojte srat da nije zasluzeno, kad JEST, dosli jednom do gola i dali gol i hoce pobjedu, mrs kuci!!
Svaka cast momcima, vrlo teska utakmica, osjeti se ona napetsot derbija, i naravno da je teze igrati, penal nije trebao biti to je istina, ali nije ni namjerna pogreska kao sto kazu ovi usrani navijaci liverpoola!
haha slabo mi se naigrao torres
onaj gol dade zbog pogreske carricka, koji je i najlosiji bio danas po meni u manchesteru, Vidic nije trebao dobiz zuti, Torres= najveca picka na svijetu, je... mu sve usrano baca se ko hajvan nidje faula i jos se ljuti poslije ccc, a ono "nabijanje" bijele tacke
dabogda nogu slomio, nisam nikom to pozelio al njemu zelim pffff sroljo loserpoolski!
Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road
Glory glory Manchester United, crknite dusmani
I da Phill jackson idi na temu i to tvoje **** YYYYYYYYYY
Svaka cast momcima, vrlo teska utakmica, osjeti se ona napetsot derbija, i naravno da je teze igrati, penal nije trebao biti to je istina, ali nije ni namjerna pogreska kao sto kazu ovi usrani navijaci liverpoola!
haha slabo mi se naigrao torres

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road
Glory glory Manchester United, crknite dusmani

Potpuno zasluzena pobjeda, pokazali smo da smo bolji tim, bez ikakve sumnje... greska sudije sigurno nije bila namjerna, a da je to tako pokazala je prosla utakmica Liverpoola, kada Gerrard za svoj Kung-Fu nije dobio niti zuti karton, tada se niko od navijaca Liverpoola nije oglasio... sto se tice ovog Phill Jacksona, prijavio sam onaj njegov idiotski post, koji je kasnije i uklonjen... nadam se da ce ga konacno banovati radi prznjenja foruma...
Chelsea vec vodi, sto nije dobro, ali nadajmo se da ce se stvari promijeniti, nerijesen rezultat je tu k'o kuca za nas...
Chelsea vec vodi, sto nije dobro, ali nadajmo se da ce se stvari promijeniti, nerijesen rezultat je tu k'o kuca za nas...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Izgleda da Webb ipak nije pogrijesio kad je svirao penal. I ja sam mislio da se u onakvim slucajevima svira prekrsaj, a ne penal. Izvinjavam se.

Ko ne vjeruje, neka posjeti oficijelnu stranicu FIFA i neka provjeri u odjelu Laws of the game.If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
zadovoljan rezultatom, zadovoljan igrom
rooney nastavio svoju uspješnu golgetersku seriju i borben je bio kao i uvijek, park je definitvno igrač utakmice, svaku minutu do izlaska sa terena je trčao, dodavao se, primao loptu, otkrivao se........itd i na kraju zabio pobjedonosni pogodak
liverpoolovi navijači su previše ljubomorni jer smo blizu 19 titule u engleskoj tj. prestićemo ih po broju titul

liverpoolovi navijači su previše ljubomorni jer smo blizu 19 titule u engleskoj tj. prestićemo ih po broju titul
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
1)Faula na Carrickom nije bilo.Trasimaco je napisao/la: Do gola ipak ne bi ni doslo da je dosuđen prekrsaj na Carricku na sredini terena. Prva greska Webba. Kad je Valencia prosao Mascherana, bio je fauliran van kaznenog prostora. Nije bio penal. Druga greska. Mascherano nije dobio crveni karton jer je bio zadnji igrac. Treca greska. Sudija je malo je reci unistio jako dobar mec.
2)Penala nije bilo.
3)Mascherano nije trebao dobiti crveni jer ako pratiš fudbal znaš da je Collina (vjerovatno najbolji sudija svih vremena)rekao da ne postoji pravilo "zadnji igrač" tj. nema veze jel Mascherano bio zadnji ili ne.
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.