Varupa ce na njemu flastera da igra , pa ti te asistencije padaju u voduiskusnikladionicar je napisao/la:Hocel doci taj zvjezdan. Ako dodje ocekujem bar 25 asistencija u 15 mecevati si nas pape zvjezdane !!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Daj ba ignorišite ove pojedine likove.. I Tan je bio imaginaran, pa eto dođe.
Sve i da ne dođe Miske, ja nisam razocaran. Ova uprava ocigledno ima vise opcija, rade svoj posao vrhunski i jedva cekam da u narednom periodu vidim kakava su nam sve slicna iznenađenja spremili.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Steph je napisao/la:Daj ba ignorišite ove pojedine likove.. I Tan je bio imaginaran, pa eto dođe.
Pa bio je i Benko,pa Jajalo,pa..
[youtube][/youtube]
koji bolan Benko. nadi kad je momak imao posljednju zvanicnu utakmicu, ako budes moga naci.amypitar je napisao/la:Steph je napisao/la:Daj ba ignorišite ove pojedine likove.. I Tan je bio imaginaran, pa eto dođe.
Ignosrisite ga Allaha vam, vidite ga ga i njegovi izbjegavaju.
- Evolution87
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 19 nov 2014, 16:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa šta hoćeš reći? Da je **** od igrača ili?ado19211 je napisao/la:koji bolan Benko. nadi kad je momak imao posljednju zvanicnu utakmicu, ako budes moga naci.amypitar je napisao/la:Steph je napisao/la:Daj ba ignorišite ove pojedine likove.. I Tan je bio imaginaran, pa eto dođe.
Pa bio je i Benko,pa Jajalo,pa..![]()
jel ovo najava? u koliko je sati?batara je napisao/la:[youtube][/youtube]
ibrače ne vadi, otvorilo se , 4 prsta sto bi rekao brat sa tribine!
Steph, vjeruj mi najlaksi nacin je da ga stavis na lisu ignorisanih, frajer je smor, covjek je napravio toliko mailova za registraciju novih profila da su ga ovi iz hotmaila blokirali sedam dana tako da smo uzivali dok ga nije bilo.
1946
Hoće reći da je on ***** od forumaša..Steph je napisao/la:
Pa šta hoćeš reći? Da je **** od igrača ili?
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Jel istina da Wolfsburg za Cimija daje 1,5 mil eura
Re: Odg: FK Sarajevo
Znas ti sta je Nedo za Benku??Steph je napisao/la:Pa šta hoćeš reći? Da je **** od igrača ili?ado19211 je napisao/la:koji bolan Benko. nadi kad je momak imao posljednju zvanicnu utakmicu, ako budes moga naci.amypitar je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Abdulah Ibrakovic

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
ado19211 je napisao/la:koji bolan Benko. nadi kad je momak imao posljednju utakmicu, ako budes moga naci.amypitar je napisao/la:Steph je napisao/la:Daj ba ignorišite ove pojedine likove.. I Tan je bio imaginaran, pa eto dođe.
Zao mi je jarane,ali ti moram reci da si jako bolesna licnost.
Pa Benko je prije par godina,proglasen za najboljeg igraca Hrvatske lige.Covjek koji ima mjesecnu platu ,kao prvi tim Zelje.Da nije otisao za parama u Kinu,dobio bi poziv da igra za svoju zemlju....Isto tako si pricao za Jajala,sad je taj igrac pozvan u repku Hrvatske.Said nije igrao ,pa šta.
Inace ja sa sortom tipa kao ti ne zelim komunicrati,ali eto nešto me natjera da ti odgovrim.
Imas lijep pozdrav.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 nov 2014, 16:38, ukupno mijenjano 3 puta.
gdje si ti vidio da sam napisao da je loš igrac. benko je extra napadac za ove lige, ne extra nego vrh ali da je igrao u nekom klubu, dosao kod vas i poce odmah igrati.Steph je napisao/la:Daj ba ignorišite ove pojedine likove.. I Tan je bio imaginaran, pa eto dođe.
koji bolan Benko. nadi kad je momak imao posljednju zvanicnu utakmicu, ako budes moga naci.![]()
Pa šta hoćeš reći? Da je **** od igrača ili?
ovako pisati o staroj slavi momka koji nije igrao vise od 6.mjeseci je suludo. utakmice su tito, a kad igrac ne igra on moze biti ronaldo Boga pitaj sta bi bilo s njim, a ne s Benkom.
Isto kao što je i Said bio **** kada je došao, jelde?
Klasa je vječna.
Klasa je vječna.
Iskren, korektan i otvoren! Sada je sve do MisketaAragon je napisao/la:Abdulah Ibrakovic![]()
![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase