Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Slaven musa ne bi bio los strucnjak. Nista losiji od osima realno. Radi fin posao.
bordograd je napisao/la:Pa ja prvi ne bi navijao za reprezentaciju da takav diletant dođe na klupu reprezentacije. I ako misliš da to ima veze sa tim što ja navijam za Sarajevo, odmah ću te razočarati i reći ti da nema. Jednako tako ih ne bi pratio ni da dođe Musemić, Hadžibegić ili njima slična ubleha.voltron30 je napisao/la:
Možda je čovjek htio u svoje ime napisati ''Nikako više ne bih''.

Sa klixtorisa:
Naš portal je iz više izvora saznao da je bilo kontakta između NS BiH i Halilhodžića, koji je ekskluzivno za Klix.ba to i potvrdio.
"Zvali su me iz Saveza i popričali smo o toj temi. Zasad je ostalo na tome", kratko je kazao popularni Vaha.
Više o tome nije želio govoriti, te je na kraju samo dodao da je trenutno na odmoru.
Halilhodžić je jedan od favorita za poziciju selektora BiH, a da je najpoželjniji na tom mjestu kada je riječ o navijačima reprezentacije pokazala je i anketa na našem portalu, gdje je Vaha osvojio više od 50 posto glasova naših čitatelja.
U užem krugu za posao selektora Zmajeva su i Mehmed Baždarević, Robert Prosinečki, Faruk Hadžibegić i Amar Osim.
1921
Prosinecki 

-
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
On ili jarni. Mada bi jarni bio bolji jer je igrao lijevog beka pa bi lulicu mogao fino pojasniti koja je njegova pozicija tacno.harixs je napisao/la:Prosinecki

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ako nam uvale Hadžibegića bolje da Susica nisu ni mjenjali.
Jos mi je vise pao u ocima nakom one emisije u FTV. Na svaki odgovor melje i melje a nista na kaze.
Jos mi je vise pao u ocima nakom one emisije u FTV. Na svaki odgovor melje i melje a nista na kaze.
- Consigliere
- Kontakt:
Vaha: sad il nikad! Sve se poklopilo.... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Robert jarni aka carlos !
- Goalgetter
- Kontakt:
Vaha kontaktiran.
Eh, da hoce preuzeti.. 

Godinama to radi, a on i Mesa su kao razrezana jabuka. Daleko im kuca od svetinje bila.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ako nam uvale Hadžibegića bolje da Susica nisu ni mjenjali.
-
- Kontakt:
ja za zutog, mangup je on i zna dobro svoj posao. ima on velikih interesa da preuzme ovaj posao i bude uspjesan i vise od jednog ciklusa. i samo nemojte palamuditi o patriotizmu.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
- Kontakt:
Consigliere koje si godiste druze ? Studiras li radis li ides li u srednju ? Bio bi zahvalan da mi odgovoris. Pozdrav druzeConsigliere je napisao/la:Vaha: sad il nikad! Sve se poklopilo....

Dajte nam Žutog.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Consigliere
- Kontakt:
Zasto?iskusnikladionicar je napisao/la:Consigliere koje si godiste druze ? Studiras li radis li ides li u srednju ? Bio bi zahvalan da mi odgovoris. Pozdrav druzeConsigliere je napisao/la:Vaha: sad il nikad! Sve se poklopilo....

Fit Tony: I keep my friends close...
Amara za selektora !
Brkovi,masna i neuredna kosa i šuštanje u govoru su jedina dostojna zamjena za teleci pogled i šuškavac..
Brkovi,masna i neuredna kosa i šuštanje u govoru su jedina dostojna zamjena za teleci pogled i šuškavac..
-
- Kontakt:
Sad ces vidjet kad napise, imam dobre parove za tebe, ako si punoljetan.Consigliere je napisao/la:Zasto?iskusnikladionicar je napisao/la:Consigliere koje si godiste druze ? Studiras li radis li ides li u srednju ? Bio bi zahvalan da mi odgovoris. Pozdrav druzeConsigliere je napisao/la:Vaha: sad il nikad! Sve se poklopilo....

- Crni gavran
- Kontakt:
Ne znam zasto mi neko obrisa komentare?
Bice selektor onaj za koga se odluci fudbalski savez, a mi svi mozemo samo da sviramo qrcu, onako svi dzuture

Bice selektor onaj za koga se odluci fudbalski savez, a mi svi mozemo samo da sviramo qrcu, onako svi dzuture

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Bajević odbio, on je mozda i najbolji bio.
Upravo procitah... Fantasticna vijest. Barem su se ovi mamlazi iz saveza sjetili da kontaktiraju covjeka i daju mu do znanja da postoji interes.Ddado je napisao/la:Sa klixtorisa:
Naš portal je iz više izvora saznao da je bilo kontakta između NS BiH i Halilhodžića, koji je ekskluzivno za Klix.ba to i potvrdio.
"Zvali su me iz Saveza i popričali smo o toj temi. Zasad je ostalo na tome", kratko je kazao popularni Vaha.
Ajde Vaha, sada stvarno nemas razloga da ser*s! Preuzmi reprezentaciju i vrati nam ponos!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
I ja sam za...Kad vidis ko je na kraju ostao u opticaju, Robi je premijaHigh je napisao/la:Dajte nam Žutog.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.