Mirza Teletović

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna

Luminary
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Luminary » 20 nov 2014, 04:50

[youtube][/youtube]
Ovako ih treba sad :rol:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 20 nov 2014, 04:51

@Luminary

Treba JJ, ostali su se trudili kako je dao onu izjavu i napisao status na twitteru ko da namjerno sabotira igru. :thumbdown:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 20 nov 2014, 09:20

Janez je napisao/la:Nek potraje još koji produžetak taman da odem do biroa da se prijavim, kraj je mjeseca. :mrgreen: :tralala:

Šta ima Bojanee nisi Mirzaaaaaa zdravo baaaa :tralala: :tralala: :nene: :nene:
po svemu sudeci Bojan je bolji :kafa:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 nov 2014, 09:27

andro234 je napisao/la:
Janez je napisao/la:Nek potraje još koji produžetak taman da odem do biroa da se prijavim, kraj je mjeseca. :mrgreen: :tralala:

Šta ima Bojanee nisi Mirzaaaaaa zdravo baaaa :tralala: :tralala: :nene: :nene:
po svemu sudeci Bojan je bolji :kafa:
Hahaha bio si dobar momak hahaha

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 nov 2014, 11:36

vedator je napisao/la:5 puta objavljujem klip.... :crazy:

vedatore kao prvo svaka cast na ovim tvojim klipovima jer mnogi od nas radi obaveza ne mogu pratiti meceve, pa im ovi klipovi fino zapocnu dan :clap: :thumbup:

ali ako te mogu samo zamoliti kada snimas izvodzenje slobodnih bacanja, ako ti nije problem da snimis i kako su napravili faul na njemu
zanima me cesto da vidi jeli to bilo na sutu ili ulazu ili (sto bi najvise volio) prilikom igre ledzima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 20 nov 2014, 13:22

Hollinsa treba potjerat, nedopostivo je gubit od Bucksa i Miamia bez Wadea i Denga...a o odlasku jamesa da ne pricam

U tri produzetka ga minutu drzo, da odvraca paznju s Joea...eto to mu je uloga
Mirza nije Hollinsov tip i to je kraj price...nadam se da ce redat poraze pa da dodje novi trener. Gore od ovog, tesko da moze.

Sramotan tretman

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 20 nov 2014, 13:50

Ljudi budite i realni Mirza se definitvno popravio u napadu sa ulazom i to. Mada je i to i prije znao ali ulaz na obruc u nba nije isto kao evropi taj segment je popravio..dobro ledjima ka kosu nije nikad bio pretjeran ima onaj okret, Jumphook nije nikad bila njegova stvar tako da ofanzivno je mozda i jedna od boljih 4 u Nba a pogotovo 4 kojih ulaze sa klupe. Ali odbrana je i dalje cesto porozna on je stretch 4 ali je dosta spor u odbrani, skok uhvati kad nema niko pored njega, juce jeste da je usao hladan s klupe i sve ali Ilyasova je zabio 4 poena Mirzi na pocetku zadnjeg produzetka dva skoka je propustio i to sve u nepunih minut i tako nesta te kosta utakmice 5 Minuta je produzetak. I u zadnje vrijeme sut ga jos ne slusa ali takav je Mirza odcepit ce, on je za odbranu kao david lee i kevin love s tim da ovi hvataju bar skokove..ili jos bolje on je Harden 4 sto se odbrane tice. Mislim da je napredak u tom segmentu nerealan jer on je vec manje vise formiran kao igrac, on se popravlaj za nijanse a vec za dvije-tri sezone ce mozda bit u laganom padu sto ne znaci da ce bit losiji igrac mozda ce davat i vise poena, zavisi od ekipe i od toga dal ima neki dwight howard ili drummond u odbrani da krpi za njega i skupla skokove jer u Brooklynu nema ko..

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 20 nov 2014, 14:44

Holins amaterski sinoc u produzetku...a Kidd ga lijepo sacekao..dabogda svaku izgubio sa onakvim razmisljanjem

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 20 nov 2014, 14:58

nerminh74 je napisao/la:
vedator je napisao/la:5 puta objavljujem klip.... :crazy:

" onclick="window.open(this.href);return false;
vedatore kao prvo svaka cast na ovim tvojim klipovima jer mnogi od nas radi obaveza ne mogu pratiti meceve, pa im ovi klipovi fino zapocnu dan :clap: :thumbup:

ali ako te mogu samo zamoliti kada snimas izvodzenje slobodnih bacanja, ako ti nije problem da snimis i kako su napravili faul na njemu
zanima me cesto da vidi jeli to bilo na sutu ili ulazu ili (sto bi najvise volio) prilikom igre ledzima
Hvala. Može, nego meni brže da napravim klip bez toga, pa zato izostavim. :mrgreen:

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 20 nov 2014, 15:44

upravu si za te skokove,inače sinoć Mirza nije bio skakački i tricaški raspoložen ali me raduje da je i kao takav skupio 14p. :clap: to je ono što se traži,nemože ga uvijek šut služiti.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 20 nov 2014, 16:40

Mislim da mirzine defanzivne mane ne bi dolazile toliko do izrazaja u ekipama koje imaju centre koji znaju branit P n R i nemaju problemsa skokovima. Mirza ima oko 5 skokova u prosjeku sto i nije statisticki ocajno ni blizu ali moze sekundicu bolje , s tim da bi bilo odlicno da oni ispod kosa imaju hawarda koji bi hvatao 15 u prosjeku. Njihov najbolji rebounder je 50to godisnji KG... Brook je ocajan po pitaju toga on kao starter i covjek koji igra 32 minute na poziciji centra jedva ima 5 reb karijeru sto je stvarno ocajno. Tako da netsi imaju cvrscu odbranu sve bi to bolje bilo , sjecatel se prosle godine kad su ubijali u odbrani da se i mirza fino uklopio i nije ispadao nije imao neke velike greske... Sve je do ekipe jbg cisto sumnjam da ce hollins od njih nesto napravit mislim da ce dogurat do PO i prva runda ce im biti kraj , slabo skroz igraju ... Ozlijede brooka , derona odlazak pirsa , livingstona i kidda pokvario je hemiju ekipe koje se stvorila u neke 2 3 godine. Sad brook trazi ritam kao i deron nema vise pirsa ni livingstona novi trener nove ideje i tako ne znam jbg ja bi volio da ode u ekipu tipa hawksi il bobcatsi , indiana ili nesto tako sto ce se sigurno uvijek boriti za PO a nemaju igrace sa prenapuhanim ugovorima i imaju potanke klupe...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 nov 2014, 16:48

grgr je napisao/la:Mislim da mirzine defanzivne mane ne bi dolazile toliko do izrazaja u ekipama koje imaju centre koji znaju branit P n R i nemaju problemsa skokovima. Mirza ima oko 5 skokova u prosjeku sto i nije statisticki ocajno ni blizu ali moze sekundicu bolje , s tim da bi bilo odlicno da oni ispod kosa imaju hawarda koji bi hvatao 15 u prosjeku. Njihov najbolji rebounder je 50to godisnji KG... Brook je ocajan po pitaju toga on kao starter i covjek koji igra 32 minute na poziciji centra jedva ima 5 reb karijeru sto je stvarno ocajno. Tako da netsi imaju cvrscu odbranu sve bi to bolje bilo , sjecatel se prosle godine kad su ubijali u odbrani da se i mirza fino uklopio i nije ispadao nije imao neke velike greske... Sve je do ekipe jbg cisto sumnjam da ce hollins od njih nesto napravit mislim da ce dogurat do PO i prva runda ce im biti kraj , slabo skroz igraju ... Ozlijede brooka , derona odlazak pirsa , livingstona i kidda pokvario je hemiju ekipe koje se stvorila u neke 2 3 godine. Sad brook trazi ritam kao i deron nema vise pirsa ni livingstona novi trener nove ideje i tako ne znam jbg ja bi volio da ode u ekipu tipa hawksi il bobcatsi , indiana ili nesto tako sto ce se sigurno uvijek boriti za PO a nemaju igrace sa prenapuhanim ugovorima i imaju potanke klupe...
100% potpisujem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 20 nov 2014, 23:54

Da upotpunim kolekciju. :mrgreen:

slika
slika
slika
slika

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 nov 2014, 00:32

petak navece protiv Oklahome
subota navece protiv Spursa

:opaopa: :bih:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 nov 2014, 01:33

E, jes se Amar sa FTV-a namucio sa montazom u pm :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 21 nov 2014, 01:47

Vedatore, jes ti zaposlen? Ako nisi ganjamo peticiju ovdje da te sportsport zaposli :D. Zasluzio si brate, pokradose te ovi strucnjaci sa velikih tv kuća.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 21 nov 2014, 01:51

Ima vedator nekih planova, sve u svoje vrijeme. :mrgreen: Ma kakav ss sa njima sam se bio zakačio, tačnije onim Stambolićem :mrgreen: , pa sam mu yt kanal oborio jer je klepo od mene, a neka ovih velikih tv kuća, da punim cv. :mrgreen:

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 21 nov 2014, 05:17

Hocemo Vedatora za predsjednika

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.