Ovako ih treba sad
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
[youtube][/youtube]
Ovako ih treba sad
Ovako ih treba sad
@Luminary
Treba JJ, ostali su se trudili kako je dao onu izjavu i napisao status na twitteru ko da namjerno sabotira igru.
Treba JJ, ostali su se trudili kako je dao onu izjavu i napisao status na twitteru ko da namjerno sabotira igru.
po svemu sudeci Bojan je boljiJanez je napisao/la:Nek potraje još koji produžetak taman da odem do biroa da se prijavim, kraj je mjeseca.![]()
Šta ima Bojanee nisi Mirzaaaaaa zdravo baaaa![]()
![]()
![]()
Hahaha bio si dobar momak hahahaandro234 je napisao/la:po svemu sudeci Bojan je boljiJanez je napisao/la:Nek potraje još koji produžetak taman da odem do biroa da se prijavim, kraj je mjeseca.![]()
Šta ima Bojanee nisi Mirzaaaaaa zdravo baaaa![]()
![]()
![]()
vedatore kao prvo svaka cast na ovim tvojim klipovima jer mnogi od nas radi obaveza ne mogu pratiti meceve, pa im ovi klipovi fino zapocnu danvedator je napisao/la:5 puta objavljujem klip....![]()
ali ako te mogu samo zamoliti kada snimas izvodzenje slobodnih bacanja, ako ti nije problem da snimis i kako su napravili faul na njemu
zanima me cesto da vidi jeli to bilo na sutu ili ulazu ili (sto bi najvise volio) prilikom igre ledzima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Hollinsa treba potjerat, nedopostivo je gubit od Bucksa i Miamia bez Wadea i Denga...a o odlasku jamesa da ne pricam
U tri produzetka ga minutu drzo, da odvraca paznju s Joea...eto to mu je uloga
Mirza nije Hollinsov tip i to je kraj price...nadam se da ce redat poraze pa da dodje novi trener. Gore od ovog, tesko da moze.
Sramotan tretman
U tri produzetka ga minutu drzo, da odvraca paznju s Joea...eto to mu je uloga
Mirza nije Hollinsov tip i to je kraj price...nadam se da ce redat poraze pa da dodje novi trener. Gore od ovog, tesko da moze.
Sramotan tretman
-
svejedno77
- Kontakt:
Ljudi budite i realni Mirza se definitvno popravio u napadu sa ulazom i to. Mada je i to i prije znao ali ulaz na obruc u nba nije isto kao evropi taj segment je popravio..dobro ledjima ka kosu nije nikad bio pretjeran ima onaj okret, Jumphook nije nikad bila njegova stvar tako da ofanzivno je mozda i jedna od boljih 4 u Nba a pogotovo 4 kojih ulaze sa klupe. Ali odbrana je i dalje cesto porozna on je stretch 4 ali je dosta spor u odbrani, skok uhvati kad nema niko pored njega, juce jeste da je usao hladan s klupe i sve ali Ilyasova je zabio 4 poena Mirzi na pocetku zadnjeg produzetka dva skoka je propustio i to sve u nepunih minut i tako nesta te kosta utakmice 5 Minuta je produzetak. I u zadnje vrijeme sut ga jos ne slusa ali takav je Mirza odcepit ce, on je za odbranu kao david lee i kevin love s tim da ovi hvataju bar skokove..ili jos bolje on je Harden 4 sto se odbrane tice. Mislim da je napredak u tom segmentu nerealan jer on je vec manje vise formiran kao igrac, on se popravlaj za nijanse a vec za dvije-tri sezone ce mozda bit u laganom padu sto ne znaci da ce bit losiji igrac mozda ce davat i vise poena, zavisi od ekipe i od toga dal ima neki dwight howard ili drummond u odbrani da krpi za njega i skupla skokove jer u Brooklynu nema ko..
Holins amaterski sinoc u produzetku...a Kidd ga lijepo sacekao..dabogda svaku izgubio sa onakvim razmisljanjem
Hvala. Može, nego meni brže da napravim klip bez toga, pa zato izostavim.nerminh74 je napisao/la:vedatore kao prvo svaka cast na ovim tvojim klipovima jer mnogi od nas radi obaveza ne mogu pratiti meceve, pa im ovi klipovi fino zapocnu danvedator je napisao/la:5 puta objavljujem klip....![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
ali ako te mogu samo zamoliti kada snimas izvodzenje slobodnih bacanja, ako ti nije problem da snimis i kako su napravili faul na njemu
zanima me cesto da vidi jeli to bilo na sutu ili ulazu ili (sto bi najvise volio) prilikom igre ledzima
upravu si za te skokove,inače sinoć Mirza nije bio skakački i tricaški raspoložen ali me raduje da je i kao takav skupio 14p.
to je ono što se traži,nemože ga uvijek šut služiti.
Mislim da mirzine defanzivne mane ne bi dolazile toliko do izrazaja u ekipama koje imaju centre koji znaju branit P n R i nemaju problemsa skokovima. Mirza ima oko 5 skokova u prosjeku sto i nije statisticki ocajno ni blizu ali moze sekundicu bolje , s tim da bi bilo odlicno da oni ispod kosa imaju hawarda koji bi hvatao 15 u prosjeku. Njihov najbolji rebounder je 50to godisnji KG... Brook je ocajan po pitaju toga on kao starter i covjek koji igra 32 minute na poziciji centra jedva ima 5 reb karijeru sto je stvarno ocajno. Tako da netsi imaju cvrscu odbranu sve bi to bolje bilo , sjecatel se prosle godine kad su ubijali u odbrani da se i mirza fino uklopio i nije ispadao nije imao neke velike greske... Sve je do ekipe jbg cisto sumnjam da ce hollins od njih nesto napravit mislim da ce dogurat do PO i prva runda ce im biti kraj , slabo skroz igraju ... Ozlijede brooka , derona odlazak pirsa , livingstona i kidda pokvario je hemiju ekipe koje se stvorila u neke 2 3 godine. Sad brook trazi ritam kao i deron nema vise pirsa ni livingstona novi trener nove ideje i tako ne znam jbg ja bi volio da ode u ekipu tipa hawksi il bobcatsi , indiana ili nesto tako sto ce se sigurno uvijek boriti za PO a nemaju igrace sa prenapuhanim ugovorima i imaju potanke klupe...
100% potpisujemgrgr je napisao/la:Mislim da mirzine defanzivne mane ne bi dolazile toliko do izrazaja u ekipama koje imaju centre koji znaju branit P n R i nemaju problemsa skokovima. Mirza ima oko 5 skokova u prosjeku sto i nije statisticki ocajno ni blizu ali moze sekundicu bolje , s tim da bi bilo odlicno da oni ispod kosa imaju hawarda koji bi hvatao 15 u prosjeku. Njihov najbolji rebounder je 50to godisnji KG... Brook je ocajan po pitaju toga on kao starter i covjek koji igra 32 minute na poziciji centra jedva ima 5 reb karijeru sto je stvarno ocajno. Tako da netsi imaju cvrscu odbranu sve bi to bolje bilo , sjecatel se prosle godine kad su ubijali u odbrani da se i mirza fino uklopio i nije ispadao nije imao neke velike greske... Sve je do ekipe jbg cisto sumnjam da ce hollins od njih nesto napravit mislim da ce dogurat do PO i prva runda ce im biti kraj , slabo skroz igraju ... Ozlijede brooka , derona odlazak pirsa , livingstona i kidda pokvario je hemiju ekipe koje se stvorila u neke 2 3 godine. Sad brook trazi ritam kao i deron nema vise pirsa ni livingstona novi trener nove ideje i tako ne znam jbg ja bi volio da ode u ekipu tipa hawksi il bobcatsi , indiana ili nesto tako sto ce se sigurno uvijek boriti za PO a nemaju igrace sa prenapuhanim ugovorima i imaju potanke klupe...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Da upotpunim kolekciju.

petak navece protiv Oklahome
subota navece protiv Spursa

subota navece protiv Spursa
- Consigliere
- Kontakt:
E, jes se Amar sa FTV-a namucio sa montazom u pm 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vedatore, jes ti zaposlen? Ako nisi ganjamo peticiju ovdje da te sportsport zaposli
. Zasluzio si brate, pokradose te ovi strucnjaci sa velikih tv kuća.
Ima vedator nekih planova, sve u svoje vrijeme.
Ma kakav ss sa njima sam se bio zakačio, tačnije onim Stambolićem
, pa sam mu yt kanal oborio jer je klepo od mene, a neka ovih velikih tv kuća, da punim cv. 
Hocemo Vedatora za predsjednika
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.