FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 20 nov 2014, 10:57

TzBulevar87 je napisao/la:
Head je napisao/la:slika

Zar nije redovno kako je Husic tu. :?
To je to što se pisalo neki dan na ovoj temi u vezi plata i neplaćenih kirija igračima sa strane... Znači istina je 100%, čuo sam to iz usta našeg igrača ;)

I onda ovi naši petokolonaši, i tamo neki Benjo iz Srebrenika počnu sprdat čovjeka koji je napisao ovu vijest :roll:

Nadam se samo da ovo nisu naznake da Azmir odlazi... :?

Isplatiti ce im se do utakmice samo da znate. Neka to su male igre sa njihovim zivcima pa neka vide kako je nama dok ih gledamo.
samo Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 nov 2014, 11:06

merak je napisao/la:
Head je napisao/la:slika

Zar nije redovno kako je Husic tu. :?
To je to što se pisalo neki dan na ovoj temi u vezi plata i neplaćenih kirija igračima sa strane... Znači istina je 100%, čuo sam to iz usta našeg igrača ;)

I onda ovi naši petokolonaši, i tamo neki Benjo iz Srebrenika počnu sprdat čovjeka koji je napisao ovu vijest :roll:

Nadam se samo da ovo nisu naznake da Azmir odlazi... :?

Isplatiti ce im se do utakmice samo da znate. Neka to su male igre sa njihovim zivcima pa neka vide kako je nama dok ih gledamo.
Ja znam sta sam cuo i sta je 100% tacno. Ne ulazim u to hoce li se isplatit, vec ne volim kako pojedinci reaguju kada se nesto spomene u negativnom kontekstu(bez da su provjerili vijest ili da imaju bilo kakav izvor infa sem ovog foruma i fkaloboda.ba)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 nov 2014, 11:11

A ko garantuje da je to što si ti ČUO 100% tačno? :mrgreen:
Ne vjerujem da će otići a da nisu isplaćeni, iako bih volio da pojedini ne dobiju ovu zadnju platu, da ih se nagradi za njihov trud.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 nov 2014, 11:16

Upravo tako,za sta su zasluzili plate...hostapleri...vidi se da im je samo novac u prvom planu...Azmire salji bagru na biro...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 nov 2014, 11:26

Coraco je napisao/la:A ko garantuje da je to što si ti ČUO 100% tačno? :mrgreen:
Ne vjerujem da će otići a da nisu isplaćeni, iako bih volio da pojedini ne dobiju ovu zadnju platu, da ih se nagradi za njihov trud.
Garantuje igrac koji nema za kafe ;) Bas nesto razmisljam da ga pozovem da dokaze to i vama sujevjernim forumasima :mrgreen:
Da se razumijemo, zelja je i meni da im se ne isplate barem dvije plate radi njihovog (ne)igranja :D

075

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 20 nov 2014, 11:33

Coraco je napisao/la:A ko garantuje da je to što si ti ČUO 100% tačno? :mrgreen:
Bravo to bi trebala biti praksa svim klubovima.Nisu dobili utakmicu 8 kola još hoće punu platu. :crazy:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 20 nov 2014, 11:33

Kakav apsurd. Pa ovo je najljepsa vijest koju sam mogao cuti.

samo Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2014, 11:37

Cuj nezadovoljni invalidi sto nisu dobili plate..sa obzirom kako invalidi igraju i kakve rezultate pruzaju neka budu srecni sto su dobijali do sad..

Invalidi nesposobni !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2014, 11:39

Cuj,hoce okorci platu....ahahaha...e sto se nasmija,jbt.....ako je neko dobar sa nekim od ovih pokemona nek im uz kafu objasni kako se inace u svijetu plata mora ZARADITI da bi se isplatila....hoce ljudi pare....uahahaha.....e svasta :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 nov 2014, 11:39

merak je napisao/la:Kakav apsurd. Pa ovo je najljepsa vijest koju sam mogao cuti.

Tačno jbt. :lol:
075

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 nov 2014, 11:43

Garantuje igrac koji nema za kafe ;) Bas nesto razmisljam da ga pozovem da dokaze to i vama sujevjernim forumasima :mrgreen:
Da se razumijemo, zelja je i meni da im se ne isplate barem dvije plate radi njihovog (ne)igranja :D

Samo mi još napiši da gladan trenira :D
Ma ne sumnjam ja da njima kasni plata, ali ne znam šta glume kad im ne fali ni jedna plata do ove, a ne sumnjam i da su bili nagrađivani i za one pobjede na početku, pogotovo protiv Zrinjskog.
Pa nisu zaposleni u Diti il u Polihemu jbg pa da se razgalame po novinama, mada i Avaz kao izvor informacija :facepalm:

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 20 nov 2014, 12:11

@staragarda
pa lice kako mi izmamis osmjeh s "pokemonima" nisi svjestan :mrgreen:

P.S. samo bih molio @dosadu da mi da ime i prezime na fb (moze i u pp), jer mi pise na pp smjehurije kojekakve a zabranio da i ja njemu napisem da se i on moze nasmijati malo, da ubije sivilo "dalekog zivota" :cool:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 20 nov 2014, 12:14

Čitam okvirni budžet Grada Tuzle i vidim da u naredne tri godine ne postoje ulaganja u stadion. Ono što se odnosi na stadion, postoje samo izdaci na - plate, doprinosi . . ..

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 nov 2014, 12:15

Pa i razgalamaili su se jer znaju da im je ovo posljednja plata. Ovako ce provlaciti pricu po medijima kaok bi se osigurali. A ne bi me cudilo i da su dobili pojedinci instrukcije iznutra, od onih koji neizmjerno ''vole'' Slobodu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2014, 12:19

Meni najace u ovom tekst je : " i veliko je pitanje s kakvim ce motivom i raspolozenjem docekati utakmicu protiv Sarajeva "..

Kakav su motiv imali do sad,kada su imali redovne plate,bili su ko k.urac,tako da gori biti ne mogu..dobili plate ili ne,oni ostaju nesposobni invalidi sve do jednog ! :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 nov 2014, 12:20

Mozda su panjevi htjeli jos regres da im se isplati da odu na zasluzeni odmor. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 20 nov 2014, 12:24

U svakom ozbiljnom klubu postoje kazne najcesce u vidu odbijanja od plata za lose rezultate. Sad, ako u osam utakmica bez pobjede i katastrofalan nastup nije dovoljan razlog za novcanu kaznu onda ne znam kad je. Nadam se da je nece ni dobiti po vec utvrdjenom pravilniku ako postoji.

samo Sloboda

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 20 nov 2014, 12:32

Nemaju para za kladionice i kafe na stupinama ali dat će njima Nihad na "teku" ipak se tu skupljujaju ljubitelji Slobode :mrgreen:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 20 nov 2014, 13:50

Tuzlak04 je napisao/la:Čitam okvirni budžet Grada Tuzle i vidim da u naredne tri godine ne postoje ulaganja u stadion. Ono što se odnosi na stadion, postoje samo izdaci na - plate, doprinosi . . ..
Pa po meni je ispravno, jer nema smisla da se desava ista stvar kao i sa Sjeverom, da se razvuce na 5 godina mic po mic. A Istok bi se onda gradio 10 jer je duplo skuplja tribina jer pitanje je mogu li i milion godisnje izdvajati.
Jedan grad, jedna ljubav!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 nov 2014, 14:15

Dragi moji tuzlaci,Ibrakovicu u nedelju :bow: :bow: do zemlje...koju covjek pomoc pruza Azmiru da bi se svi usrali,svakodnevno je na telefonu sa Azmirom :bow: :bow: :bow: padaju dogovori oko statuta.Ibrak kaze da je Azmir toliko iskreno zagrijan da ce pratit put Sarajeva u stopu.Jedino je u nedoumici i veliku paznju ce okrenut prema reakciji navijaca(jel vecina za njega ili nije).Nek nam je Bog na pomoci...sve ove podrske su jalove,trebamo nesto konkretno uradit za januar...moje razmisljanje je koliko se nas moze skupit na ulici ako zatreba za podrsku izmjene statuta ili ce ostati samo forumska podrska u nadanju da ovo Azmir cita!!!???
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: KimJongEsmer i 10 gostiju.