Ne vjerujem da će otići a da nisu isplaćeni, iako bih volio da pojedini ne dobiju ovu zadnju platu, da ih se nagradi za njihov trud.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ko garantuje da je to što si ti ČUO 100% tačno?
Ne vjerujem da će otići a da nisu isplaćeni, iako bih volio da pojedini ne dobiju ovu zadnju platu, da ih se nagradi za njihov trud.
Upravo tako,za sta su zasluzili plate...hostapleri...vidi se da im je samo novac u prvom planu...Azmire salji bagru na biro...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- TzBulevar87
- Kontakt:
Garantuje igrac koji nema za kafeCoraco je napisao/la:A ko garantuje da je to što si ti ČUO 100% tačno?![]()
Da se razumijemo, zelja je i meni da im se ne isplate barem dvije plate radi njihovog (ne)igranja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Bravo to bi trebala biti praksa svim klubovima.Nisu dobili utakmicu 8 kola još hoće punu platu.Coraco je napisao/la:A ko garantuje da je to što si ti ČUO 100% tačno?![]()
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Kakav apsurd. Pa ovo je najljepsa vijest koju sam mogao cuti.
samo Sloboda
Cuj nezadovoljni invalidi sto nisu dobili plate..sa obzirom kako invalidi igraju i kakve rezultate pruzaju neka budu srecni sto su dobijali do sad..
Invalidi nesposobni !
Invalidi nesposobni !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj,hoce okorci platu....ahahaha...e sto se nasmija,jbt.....ako je neko dobar sa nekim od ovih pokemona nek im uz kafu objasni kako se inace u svijetu plata mora ZARADITI da bi se isplatila....hoce ljudi pare....uahahaha.....e svasta 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Tačno jbt.merak je napisao/la:Kakav apsurd. Pa ovo je najljepsa vijest koju sam mogao cuti.
075
Samo mi još napiši da gladan treniraTzBulevar87 je napisao/la:Garantuje igrac koji nema za kafeCoraco je napisao/la:A ko garantuje da je to što si ti ČUO 100% tačno?![]()
Ne vjerujem da će otići a da nisu isplaćeni, iako bih volio da pojedini ne dobiju ovu zadnju platu, da ih se nagradi za njihov trud.Bas nesto razmisljam da ga pozovem da dokaze to i vama sujevjernim forumasima
Da se razumijemo, zelja je i meni da im se ne isplate barem dvije plate radi njihovog (ne)igranja
Ma ne sumnjam ja da njima kasni plata, ali ne znam šta glume kad im ne fali ni jedna plata do ove, a ne sumnjam i da su bili nagrađivani i za one pobjede na početku, pogotovo protiv Zrinjskog.
Pa nisu zaposleni u Diti il u Polihemu jbg pa da se razgalame po novinama, mada i Avaz kao izvor informacija
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
@staragarda
pa lice kako mi izmamis osmjeh s "pokemonima" nisi svjestan
P.S. samo bih molio @dosadu da mi da ime i prezime na fb (moze i u pp), jer mi pise na pp smjehurije kojekakve a zabranio da i ja njemu napisem da se i on moze nasmijati malo, da ubije sivilo "dalekog zivota"
pa lice kako mi izmamis osmjeh s "pokemonima" nisi svjestan
P.S. samo bih molio @dosadu da mi da ime i prezime na fb (moze i u pp), jer mi pise na pp smjehurije kojekakve a zabranio da i ja njemu napisem da se i on moze nasmijati malo, da ubije sivilo "dalekog zivota"
Čitam okvirni budžet Grada Tuzle i vidim da u naredne tri godine ne postoje ulaganja u stadion. Ono što se odnosi na stadion, postoje samo izdaci na - plate, doprinosi . . ..
Pa i razgalamaili su se jer znaju da im je ovo posljednja plata. Ovako ce provlaciti pricu po medijima kaok bi se osigurali. A ne bi me cudilo i da su dobili pojedinci instrukcije iznutra, od onih koji neizmjerno ''vole'' Slobodu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Meni najace u ovom tekst je : " i veliko je pitanje s kakvim ce motivom i raspolozenjem docekati utakmicu protiv Sarajeva "..
Kakav su motiv imali do sad,kada su imali redovne plate,bili su ko k.urac,tako da gori biti ne mogu..dobili plate ili ne,oni ostaju nesposobni invalidi sve do jednog !
Kakav su motiv imali do sad,kada su imali redovne plate,bili su ko k.urac,tako da gori biti ne mogu..dobili plate ili ne,oni ostaju nesposobni invalidi sve do jednog !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mozda su panjevi htjeli jos regres da im se isplati da odu na zasluzeni odmor. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
U svakom ozbiljnom klubu postoje kazne najcesce u vidu odbijanja od plata za lose rezultate. Sad, ako u osam utakmica bez pobjede i katastrofalan nastup nije dovoljan razlog za novcanu kaznu onda ne znam kad je. Nadam se da je nece ni dobiti po vec utvrdjenom pravilniku ako postoji.
samo Sloboda
Nemaju para za kladionice i kafe na stupinama ali dat će njima Nihad na "teku" ipak se tu skupljujaju ljubitelji Slobode 
Pa po meni je ispravno, jer nema smisla da se desava ista stvar kao i sa Sjeverom, da se razvuce na 5 godina mic po mic. A Istok bi se onda gradio 10 jer je duplo skuplja tribina jer pitanje je mogu li i milion godisnje izdvajati.Tuzlak04 je napisao/la:Čitam okvirni budžet Grada Tuzle i vidim da u naredne tri godine ne postoje ulaganja u stadion. Ono što se odnosi na stadion, postoje samo izdaci na - plate, doprinosi . . ..
Jedan grad, jedna ljubav!
Dragi moji tuzlaci,Ibrakovicu u nedelju
do zemlje...koju covjek pomoc pruza Azmiru da bi se svi usrali,svakodnevno je na telefonu sa Azmirom
padaju dogovori oko statuta.Ibrak kaze da je Azmir toliko iskreno zagrijan da ce pratit put Sarajeva u stopu.Jedino je u nedoumici i veliku paznju ce okrenut prema reakciji navijaca(jel vecina za njega ili nije).Nek nam je Bog na pomoci...sve ove podrske su jalove,trebamo nesto konkretno uradit za januar...moje razmisljanje je koliko se nas moze skupit na ulici ako zatreba za podrsku izmjene statuta ili ce ostati samo forumska podrska u nadanju da ovo Azmir cita!!!???
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Probisvjet
- Kontakt:
Znam samo da ako mu Jasmin Imamovic ne pomogne u izmjeni ustava kluba da ce izgubiti sigurno oko 3000-5000 hiljada glasova. Samo iz moje familije oko tridesetak. Zgradonacelnik se mora ukljuciti u ovo. Takodje mora dozvoliti da privatni kapital udje u stadion i da se zavrsi istok.emirzlaTu je napisao/la:Dragi moji tuzlaci,Ibrakovicu u nedelju![]()
do zemlje...koju covjek pomoc pruza Azmiru da bi se svi usrali,svakodnevno je na telefonu sa Azmirom
![]()
![]()
padaju dogovori oko statuta.Ibrak kaze da je Azmir toliko iskreno zagrijan da ce pratit put Sarajeva u stopu.Jedino je u nedoumici i veliku paznju ce okrenut prema reakciji navijaca(jel vecina za njega ili nije).Nek nam je Bog na pomoci...sve ove podrske su jalove,trebamo nesto konkretno uradit za januar...moje razmisljanje je koliko se nas moze skupit na ulici ako zatreba za podrsku izmjene statuta ili ce ostati samo forumska podrska u nadanju da ovo Azmir cita!!!???
Ako toga ne bude Jasmin Imamovic gubi ko' Lagumdzija i Niksic.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Onda bi trebao jednako pricati i sa Jasminom koji bimogao sve svoje grijehe u vezi Slobode iskupiti ukoliko bude pozitivno uticao na promjenu statuta. Pocela mi se gaditi ova rijec statut.Probisvjet je napisao/la:Znam samo da ako mu Jasmin Imamovic ne pomogne u izmjeni ustava kluba da ce izgubiti sigurno oko 3000-5000 hiljada glasova. Samo iz moje familije oko tridesetak. Zgradonacelnik se mora ukljuciti u ovo. Takodje mora dozvoliti da privatni kapital udje u stadion i da se zavrsi istok.emirzlaTu je napisao/la:Dragi moji tuzlaci,Ibrakovicu u nedelju![]()
![]()
![]()
Ako toga ne bude Jasmin Imamovic gubi ko' Lagumdzija i Niksic.
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.