Jel ti znaš nešto konstruktivno reći il samo laprdati jezikom.ado19211 je napisao/la:ma vi ste provala od kluba opcenito. ofirate se samo, djeca vam se smiju. on fol pregovaraju s misimovicemto ti je kad papak dode do para, postane Rok Feler.
![]()
vas samo treba ignorisati, smijat vam se, dosta od mene.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
konstruktivno pricati s nekim ko kaze da mu klub ozbiljno pregovara s misimovicem, kazem ti djeca vam se smiju. haj pozzzSarajevo22 je napisao/la:Jel ti znaš nešto konstruktivno reći il samo laprdati jezikom.ado19211 je napisao/la:ma vi ste provala od kluba opcenito. ofirate se samo, djeca vam se smiju. on fol pregovaraju s misimovicemto ti je kad papak dode do para, postane Rok Feler.
![]()
Jok otisli nako bezveze u njemacku jer nemaju pametnijrg posla 
Pa grob te **** ja mislim da su navijaci zelje zadnji koji bi trebali o radu uprava pricati
Pa grob te **** ja mislim da su navijaci zelje zadnji koji bi trebali o radu uprava pricati
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Jesi i ti jedan od te djece? Zbogom...
Od igraca realno je ocekivati da nas napuste na zimu ili na ljeto Tomo,Kvesa i Stanic. Tu s njima negdje je i Zeljkovic. Odlicno bi bilo kad bi smo do kraja sezone igrali sa ovim sastavom. Ustvari, nikad se ne zna sta ce biti preko zime , ko ce doci, ko otici, da li ce biti sponzora i slicno. Drago mi je sto je par mladjih momaka preraslo u vodje na terenu. Sto se mene tice volio bih vidjeti Rustemovica iz Drine ( ako Tomo ode), Obradovica iz Radnika i nekog pozadi da igra beka. Sve ostalo sa trenutnom finansijskom situacijom se moze nadomjestiti iz omladinskog pogona. Utakmica sa Čelikom ce pokazati na cemu smo, jer uz pobjedu ispunjavamo odredjena " ocekivanja" s pocetka sezone. Vidim neko spominje Armina Hodjica , to je u ovom trenutku nerealno kao sto on kaze. U Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
P.S. Imate temu Sarajevo vs Zeljeznicar (opcenito) pa tamo raspravljajte jel Miske pio kafu s Selimovicem il je sok pio, jel Benko ljepsi od Nede, jel Tomo zgodniji od Cimirota, ko ima para, ko nema, jer ovo je tema FK ŽELJEZNIČAR
P.S. Imate temu Sarajevo vs Zeljeznicar (opcenito) pa tamo raspravljajte jel Miske pio kafu s Selimovicem il je sok pio, jel Benko ljepsi od Nede, jel Tomo zgodniji od Cimirota, ko ima para, ko nema, jer ovo je tema FK ŽELJEZNIČAR
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Dijelimo isto misljenje za obradovica i rustemovica..odavno sam govorio da bih volio njih dvojicu vidjeti kod nas a pogotovo rustemovica...Minjore je napisao/la:Od igraca realno je ocekivati da nas napuste na zimu ili na ljeto Tomo,Kvesa i Stanic. Tu s njima negdje je i Zeljkovic. Odlicno bi bilo kad bi smo do kraja sezone igrali sa ovim sastavom. Ustvari, nikad se ne zna sta ce biti preko zime , ko ce doci, ko otici, da li ce biti sponzora i slicno. Drago mi je sto je par mladjih momaka preraslo u vodje na terenu. Sto se mene tice volio bih vidjeti Rustemovica iz Drine ( ako Tomo ode), Obradovica iz Radnika i nekog pozadi da igra beka. Sve ostalo sa trenutnom finansijskom situacijom se moze nadomjestiti iz omladinskog pogona. Utakmica sa Čelikom ce pokazati na cemu smo, jer uz pobjedu ispunjavamo odredjena " ocekivanja" s pocetka sezone. Vidim neko spominje Armina Hodjica , to je u ovom trenutku nerealno kao sto on kaze. U Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
Pa ljudi dragi sta vam je vise,manite se vise tih prepucavanja sa njima.Boli me neka stvar za njihove pare,Tana,koga ce dovesti kao pojacanje,neka rade sta hoce.Ako vec zelite o tome raspravljati idite na njihovu temu tako vam Boga.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ja mislim da bi nam onaj Žeravica iz Borca, lijevo krilo dobro došao a može igrati i desno i vezu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
i ja bih njih dvojcu volio vidjet, a za beka lijevog stvarno ne znam, mozda dat priliku malom hadzovicu..adi93 je napisao/la:Dijelimo isto misljenje za obradovica i rustemovica..odavno sam govorio da bih volio njih dvojicu vidjeti kod nas a pogotovo rustemovica...Minjore je napisao/la:Od igraca realno je ocekivati da nas napuste na zimu ili na ljeto Tomo,Kvesa i Stanic. Tu s njima negdje je i Zeljkovic. Odlicno bi bilo kad bi smo do kraja sezone igrali sa ovim sastavom. Ustvari, nikad se ne zna sta ce biti preko zime , ko ce doci, ko otici, da li ce biti sponzora i slicno. Drago mi je sto je par mladjih momaka preraslo u vodje na terenu. Sto se mene tice volio bih vidjeti Rustemovica iz Drine ( ako Tomo ode), Obradovica iz Radnika i nekog pozadi da igra beka. Sve ostalo sa trenutnom finansijskom situacijom se moze nadomjestiti iz omladinskog pogona. Utakmica sa Čelikom ce pokazati na cemu smo, jer uz pobjedu ispunjavamo odredjena " ocekivanja" s pocetka sezone. Vidim neko spominje Armina Hodjica , to je u ovom trenutku nerealno kao sto on kaze. U Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
i majke vam moderacijo hocel iko ista radit? svaki dan isto i to sve isti pa zar vam je toliko teško banovat ih?
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Novo lice na treningu"!?
http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-hadzic/" onclick="window.open(this.href);return false;…/spieler/197881
je li ovo istina?
http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-hadzic/" onclick="window.open(this.href);return false;…/spieler/197881
je li ovo istina?
Aleksandar Subićbojamora je napisao/la:Ja mislim da bi nam onaj Žeravica iz Borca, lijevo krilo dobro došao a može igrati i desno i vezu.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zeljo - Partizan 1964
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 956d31c7a6" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 956d31c7a6" onclick="window.open(this.href);return false;
jel ovo buki bio dvojka i '64?
Re: Odg: FK Željezničar
Spominjao je njega @super prije par dana ovdje cini mi se...Fidelito je napisao/la:
je li ovo istina?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- JoseMourinho
- Kontakt:
imal slucajno ko sliku od hirosa i behrama, ne mogu da nadjem nigdje 
potrazi na fb, ako koristisJoseMourinho je napisao/la:imal slucajno ko sliku od hirosa i behrama, ne mogu da nadjem nigdje
FKŽ !
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Gledaj legendarnog juga na ovim starim slibama. Bio i ostao najveća i najjača tribina u državi. Koliko je tu ljudi znalo stati nikad nije ustanovljeno. Ko nije doživio Partizan
u polufinalu Kupa 1981. i Videoton taj nije doživio ništa. Nema sjevera, a na stadionu 25 milja. Kako?
Jug je samo jedan.
u polufinalu Kupa 1981. i Videoton taj nije doživio ništa. Nema sjevera, a na stadionu 25 milja. Kako?
Jug je samo jedan.
- JoseMourinho
- Kontakt:
hvala, ni naumpalo mi nijeTeaM87 je napisao/la:potrazi na fb, ako koristisJoseMourinho je napisao/la:imal slucajno ko sliku od hirosa i behrama, ne mogu da nadjem nigdje
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Hladno provali lik koji VISI na temi o FKS i ima više postova na istoj nego na temi o klubu kojeg navodno "voli"!ado19211 je napisao/la:ma vi ste provala od kluba opcenito. ofirate se samo, djeca vam se smiju. on fol pregovaraju s misimovicemto ti je kad papak dode do para, postane Rok Feler.
![]()
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, EDobric1997, MukiBek, pinki i 35 gostiju.