FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sarajevo22
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sarajevo22 » 20 nov 2014, 17:30

pa Tan je od sarajeva seoskog kluba napravilo klubcic, mozda nekad postanete i klub, ako vise ulozi.. :arrow:[/quote]

Pa kakva ste vi raga kad vas klubčić redovno guzi...[/quote]

redovno? da u vasem imaginarnom svijetu, tipa derete sve, najtrofejniji ste, dovesli ste misimovica, tonija, stevanovica, benku.... :beba:[/quote]
imaginarnom??? ee jes te Dulja uspavao,,, nismo mi nikog doveli već potpisali ugovor s njim (Benko), doveli ste vi npr. Nuspahića. A čekaj ti smatraš da je pregovarati s nekim jačim igračem, za našu ligu, provalom.
Ako je to provala jel provala prodati Svraku Minhenu 1860 600k e.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 17:32

ma vi ste provala od kluba opcenito. ofirate se samo, djeca vam se smiju. on fol pregovaraju s misimovicem :lolno: to ti je kad papak dode do para, postane Rok Feler. :stop: :damn:

vas samo treba ignorisati, smijat vam se, dosta od mene. :urnebes: :urnebes:

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 20 nov 2014, 17:35

ado19211 je napisao/la:ma vi ste provala od kluba opcenito. ofirate se samo, djeca vam se smiju. on fol pregovaraju s misimovicem :lolno: to ti je kad papak dode do para, postane Rok Feler. :stop: :damn:

Jel ti znaš nešto konstruktivno reći il samo laprdati jezikom.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 17:37

Sarajevo22 je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:ma vi ste provala od kluba opcenito. ofirate se samo, djeca vam se smiju. on fol pregovaraju s misimovicem :lolno: to ti je kad papak dode do para, postane Rok Feler. :stop: :damn:

Jel ti znaš nešto konstruktivno reći il samo laprdati jezikom.
konstruktivno pricati s nekim ko kaze da mu klub ozbiljno pregovara s misimovicem, kazem ti djeca vam se smiju. haj pozzz

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 20 nov 2014, 17:40

Jok otisli nako bezveze u njemacku jer nemaju pametnijrg posla :D
Pa grob te **** ja mislim da su navijaci zelje zadnji koji bi trebali o radu uprava pricati

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 20 nov 2014, 17:40

Jesi i ti jedan od te djece? Zbogom...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 20 nov 2014, 17:48

Od igraca realno je ocekivati da nas napuste na zimu ili na ljeto Tomo,Kvesa i Stanic. Tu s njima negdje je i Zeljkovic. Odlicno bi bilo kad bi smo do kraja sezone igrali sa ovim sastavom. Ustvari, nikad se ne zna sta ce biti preko zime , ko ce doci, ko otici, da li ce biti sponzora i slicno. Drago mi je sto je par mladjih momaka preraslo u vodje na terenu. Sto se mene tice volio bih vidjeti Rustemovica iz Drine ( ako Tomo ode), Obradovica iz Radnika i nekog pozadi da igra beka. Sve ostalo sa trenutnom finansijskom situacijom se moze nadomjestiti iz omladinskog pogona. Utakmica sa Čelikom ce pokazati na cemu smo, jer uz pobjedu ispunjavamo odredjena " ocekivanja" s pocetka sezone. Vidim neko spominje Armina Hodjica , to je u ovom trenutku nerealno kao sto on kaze. U Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
P.S. Imate temu Sarajevo vs Zeljeznicar (opcenito) pa tamo raspravljajte jel Miske pio kafu s Selimovicem il je sok pio, jel Benko ljepsi od Nede, jel Tomo zgodniji od Cimirota, ko ima para, ko nema, jer ovo je tema FK ŽELJEZNIČAR :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 20 nov 2014, 17:58

Minjore je napisao/la:Od igraca realno je ocekivati da nas napuste na zimu ili na ljeto Tomo,Kvesa i Stanic. Tu s njima negdje je i Zeljkovic. Odlicno bi bilo kad bi smo do kraja sezone igrali sa ovim sastavom. Ustvari, nikad se ne zna sta ce biti preko zime , ko ce doci, ko otici, da li ce biti sponzora i slicno. Drago mi je sto je par mladjih momaka preraslo u vodje na terenu. Sto se mene tice volio bih vidjeti Rustemovica iz Drine ( ako Tomo ode), Obradovica iz Radnika i nekog pozadi da igra beka. Sve ostalo sa trenutnom finansijskom situacijom se moze nadomjestiti iz omladinskog pogona. Utakmica sa Čelikom ce pokazati na cemu smo, jer uz pobjedu ispunjavamo odredjena " ocekivanja" s pocetka sezone. Vidim neko spominje Armina Hodjica , to je u ovom trenutku nerealno kao sto on kaze. U Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
P.S. Imate temu Sarajevo vs Zeljeznicar (opcenito) pa tamo raspravljajte jel Miske pio kafu s Selimovicem il je sok pio, jel Benko ljepsi od Nede, jel Tomo zgodniji od Cimirota, ko ima para, ko nema, jer ovo je tema FK ŽELJEZNIČAR :D
Dijelimo isto misljenje za obradovica i rustemovica..odavno sam govorio da bih volio njih dvojicu vidjeti kod nas a pogotovo rustemovica...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 nov 2014, 18:02

Pa ljudi dragi sta vam je vise,manite se vise tih prepucavanja sa njima.Boli me neka stvar za njihove pare,Tana,koga ce dovesti kao pojacanje,neka rade sta hoce.Ako vec zelite o tome raspravljati idite na njihovu temu tako vam Boga.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 20 nov 2014, 18:04

Ja mislim da bi nam onaj Žeravica iz Borca, lijevo krilo dobro došao a može igrati i desno i vezu.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 nov 2014, 18:06

adi93 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Od igraca realno je ocekivati da nas napuste na zimu ili na ljeto Tomo,Kvesa i Stanic. Tu s njima negdje je i Zeljkovic. Odlicno bi bilo kad bi smo do kraja sezone igrali sa ovim sastavom. Ustvari, nikad se ne zna sta ce biti preko zime , ko ce doci, ko otici, da li ce biti sponzora i slicno. Drago mi je sto je par mladjih momaka preraslo u vodje na terenu. Sto se mene tice volio bih vidjeti Rustemovica iz Drine ( ako Tomo ode), Obradovica iz Radnika i nekog pozadi da igra beka. Sve ostalo sa trenutnom finansijskom situacijom se moze nadomjestiti iz omladinskog pogona. Utakmica sa Čelikom ce pokazati na cemu smo, jer uz pobjedu ispunjavamo odredjena " ocekivanja" s pocetka sezone. Vidim neko spominje Armina Hodjica , to je u ovom trenutku nerealno kao sto on kaze. U Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
Dijelimo isto misljenje za obradovica i rustemovica..odavno sam govorio da bih volio njih dvojicu vidjeti kod nas a pogotovo rustemovica...
i ja bih njih dvojcu volio vidjet, a za beka lijevog stvarno ne znam, mozda dat priliku malom hadzovicu..

i majke vam moderacijo hocel iko ista radit? svaki dan isto i to sve isti pa zar vam je toliko teško banovat ih?

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 20 nov 2014, 18:30

" onclick="window.open(this.href);return false;

"Novo lice na treningu"!?
http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-hadzic/" onclick="window.open(this.href);return false;…/spieler/197881
je li ovo istina?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 20 nov 2014, 18:45

bojamora je napisao/la:Ja mislim da bi nam onaj Žeravica iz Borca, lijevo krilo dobro došao a može igrati i desno i vezu.
Aleksandar Subić :) Momak ima 21 godinu i uz Rustemovica,Obradovica i Jusufbasica je trenutno najpristupacniji, i jedini sto se moze reci da bi nam bili pojacanja. Igra lijevog beka,mene je odusevio kroz cijelu sezonu,a pogotovo protiv nas.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 20 nov 2014, 19:59

slika
Zeljo-Partizan 1964 :clap: :bow:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 20 nov 2014, 20:00

Zeljo - Partizan 1964
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 956d31c7a6" onclick="window.open(this.href);return false;

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 nov 2014, 21:02

jel ovo buki bio dvojka i '64?

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 20 nov 2014, 21:03

Fidelito je napisao/la:

"Novo lice na treningu"!?
http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-hadzic/" onclick="window.open(this.href);return false;…/spieler/197881
je li ovo istina?
Spominjao je njega @super prije par dana ovdje cini mi se...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 nov 2014, 21:12

imal slucajno ko sliku od hirosa i behrama, ne mogu da nadjem nigdje :hmmmmm:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 nov 2014, 22:44

JoseMourinho je napisao/la:imal slucajno ko sliku od hirosa i behrama, ne mogu da nadjem nigdje :hmmmmm:
potrazi na fb, ako koristis
FKŽ !

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 20 nov 2014, 23:03

Gledaj legendarnog juga na ovim starim slibama. Bio i ostao najveća i najjača tribina u državi. Koliko je tu ljudi znalo stati nikad nije ustanovljeno. Ko nije doživio Partizan
u polufinalu Kupa 1981. i Videoton taj nije doživio ništa. Nema sjevera, a na stadionu 25 milja. Kako?
Jug je samo jedan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.