FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Carli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Carli » 21 nov 2014, 13:14

Nemojte, Dejo je number 1 :D
Allegri je gospodin!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 21 nov 2014, 13:51

Carli je napisao/la:Nemojte, Dejo je number 1 :D
Uscuplicu, jesi to ti? :D

Je li ko citao Avaz danas, bilo je nesto najavljeno da ce Figo pricati o nama?
Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 21 nov 2014, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Carli
Kontakt:

Re: AW: FK Sarajevo

Post Postao/la Carli » 21 nov 2014, 13:52

Aragon je napisao/la:
Glavom i bradom :D

Sa mooooog!
Allegri je gospodin!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 nov 2014, 14:17

Aragon je napisao/la:

Ja koliko vidjeh na brzinu to u avazu furka je da Luis Figo nosi nas grb na privjesku za kljuceve! I oko toga je Avaz napravio pricu. :D :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 nov 2014, 14:28

Virtu4l je napisao/la:
Nydalen je napisao/la:Gdje su oni sastavi sa misketom u prvih 11? :D koji ublehasi su ibrakovic i selimovic to mi oci jos nisu vidjele.
Zašto? Zato što pokušavaju dovesti vrhunske igrače? Jeste Miske krupan zalogaj i poprilično nerealan, ali niko te ne može spriječiti da pokušaš. Jesu i ovi malo poletili, ali euforija nam je drugo ime.
Nakon Nuhanovica, Vusljanina i Sunjevarica moj tim se dovodi u kontekst sa jednim od nasih najboljih igraca ikad. Kako da covjek ne bude u euforiji. :roll:
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 21 nov 2014, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 nov 2014, 14:29

Aragon je napisao/la:U Slobodi ističu kako im je najavljen dolazak 500 pripadnika navijačke skupine Horde zla. Oni će biti smješteni na zapadnu tribinu – sektor A, predviđeno je i postavljanje specijalne mreže kako bi se onemogućio kontakt sa domaćim navijačima. Angažovan će biti i veliki broj službenika policije i radnika zaštitarske agencije, a kontrole na ulazu u stadion bit će dvostruke i rigorozne.

U MUP-u TK ističu kako su imali određena operativna saznanja da se priprema organizovano ubacivanje pirotehničkih sredstava na travnjak Tušnja, navodno zbog neslaganja navijača sa pojedinim odlukama rukovodstva kluba.

"Mi takvo ponašanje nećemo tolerisati. Bilo ko da zapali baklju odmah će biti sproveden u policijsku stanicu. O tome smo obavijestili domaće, a to ćemo reći i gostujućim navijačima kada njihovu kontrulu preuzmemo na granici sa Kantonom Sarajevo. Ponavljam kako nikakve nerede nećemo dozvoliti", kaže Mirzet Halilović, policijski inspektor PS Zapad PU Tuzla.

Svi koji budu isli, pamet u glavu. Ovako ozbiljan dopis policije nisam ranije citao. Nemojte da radi 5,10 usijanih glava zaplate svi oni koji odu na ovu utakmicu. Hajmo u velikom broju otici i dostojanstvenom podrskom pomoci klubu da dodje do tri zeljena boda.
Pravi policajac :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 21 nov 2014, 14:48

"Ne mogu računati na osam prvotimaca. Odranije su povrijeđeni Radovanović i Mehanović, nedavno su se povrijedili Kuduzović i Todorović, dok Janković, Salihović, Mujić i Šećerović imaju po tri žuta kartona. Svakoj ekipi na svijetu je izostanak osam prvotimaca nenadoknadiv, pa tako i nama. Međutim, mi moramo istrčati na teren, a pred našim navijačima od svojih igrača tražit ću bespoštednu borbu. Čuda u fudbalu su moguća, zato je fudbal najpopularniji sport", kaže Alfredo Acacio Casimiro, trener Slobode".

Napasti od prve minute!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 nov 2014, 15:30

Benko je napisao/la:
simon je napisao/la:Manite se suplje price braco i rasprave sa debilima ljubomornim i njihovi tekstovima po portalima, ova ekipa FK Sarajeva je premocna bez i jednog pojacanja i najkvalitetnija u ligi, pojacanja ce biti sigurno a nama trebaju max. 3 igraca pod moranjem su stoper i golman te jedan zvucan igrac, mi smo ostvarili kontakt sa Misimovicem ljudi moji sa covjekom kojeg traze klubovi bundeslige i sigurno su mu ponudzeni dobri uslovi od strane naseg kluba sto pokazuje koliko smo porasli za samo jednu godinu.
:salut: :thumbup:
uz to, ako ne dođe miske, doci ce sigurno igrac koji je negdje sa njim u rangu... zato nema sikircije, mozda uspijemo da pokupimo i najveceg alenta na balkanu ako sve bude kako treba

miske ce ovaj ili iduci vikend doci u sa i tada ce reci sta je bilo i kkako, koliko sta i s kim

nama treba da je cast da smo mogli na stol stavit ponudu za misketa i da on o istoj makar i razmotri
ako je istina da ide u bundes ligu, ni duplo jaca ponuda ne moze to zamjeniti jer on zivi u njemackoj i budimo realni igrati protiv bajerna i protiv obarske... :mrgreen:

ali ponavljam, doci ce i golman, i stoper, i vezni i "miske"
uz benku i stevanovica, to e biti perverzija!
Aleksandar Makedonski ? :D
Pyro is not a crime !

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 21 nov 2014, 15:50

@simon ima smisla ovaj tvoj koment. ali ako hoćemo da imamo ekipu koja bi eventualno uz povoljan žrijeb mogla do npr. Evropske lige (grupna faza), onda nam trebaju neki igrači (pojačanja) odmah,dok se uklope u tim i sredinu treba malo vremena.Zato opet ponavljam,svaka čast našoj upravi na radu,i dabogda imali uvijek.Zaslužili su oni i više :D
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 21 nov 2014, 15:54

Aragon je napisao/la:

I jeste govorio o F.C.S. , kaže da na reveru nosi značku Sarajeva. :thumbup:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 nov 2014, 16:03

http://www.klix.ba/sport/nogomet/najavl ... /141121070" onclick="window.open(this.href);return false;

Pamet u vugla braco ;)
04.10.2009 !!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 21 nov 2014, 16:07

sasistika je napisao/la:
Aragon je napisao/la:

I jeste govorio o F.C.S. , kaže da na reveru nosi značku Sarajeva. :thumbup:
Ko babo Atif :D
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 21 nov 2014, 16:08

cobefks je napisao/la:"Ne mogu računati na osam prvotimaca. Odranije su povrijeđeni Radovanović i Mehanović, nedavno su se povrijedili Kuduzović i Todorović, dok Janković, Salihović, Mujić i Šećerović imaju po tri žuta kartona. Svakoj ekipi na svijetu je izostanak osam prvotimaca nenadoknadiv, pa tako i nama. Međutim, mi moramo istrčati na teren, a pred našim navijačima od svojih igrača tražit ću bespoštednu borbu. Čuda u fudbalu su moguća, zato je fudbal najpopularniji sport", kaže Alfredo Acacio Casimiro, trener Slobode".

Napasti od prve minute!

mislim da ce ih pregazit .. sa obzirom da im fali skoro cijela startna ekipa
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2014, 16:19

sarajlija je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/najavl ... /141121070

Pamet u vugla braco ;)
dobro pazite sta cinite...bit ce bruka interventne,inspektora u civilu,snimat ce se obadvije tribine....bude li se neko pravio pametan moglo bi bit cirkusa ko sa manijacima....samo,manijake su pustili na obraz i popusili foru...dva puta nece ma kako glupi izgledali....zato ovakva saopstenja...za nase isto vrijedi sve ovo...msili da je za baklju kazna 300 km...jbg,evropski cjenovnik :urnebes: :urnebes: ..a ovima nista nece bit mrsko..sve im ide u radni staz :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 nov 2014, 16:22

Bice to dobro ja se nadam da nije nikom u cilju sranja pravit, neka protektne u najboljem redu i neka bolji pobjedi, mi jesmo apsolutni favoriti, no to ne znaci da moramo i pobjedit tako da se vidimo @ staragarda :D

Pozdrav bracika :salut:
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 21 nov 2014, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 21 nov 2014, 16:22

SarajlijaTM je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ma ne žele to oni tako sa shvate, kada god naši obave razgovor sa nekim igračem oni to shvataju kao da su rekli da 100% dolazi.

A vala nek se i razriješilo to pitanje da se na miru možemo posvetiti Tuzlacima.
hilmo,hajmo posteno,jesu li manijaci,ligata i aletic ovdje drk.. na dolazak misimovica? jel bila prica,doduse "indirektna",da misimovic dolazi,ibrakoviceva? a i vasi "insajderi" sa teme su to potvrdjivali. mislim,nije niko djete (jeste,al takva je uzrecica ;) ) . recimo,meni,prva stvar koja mi je pala na pamet,kad sam vidio sta pisete je ona stara : vidi trolova sto se furaju,kad za par dana bude receno da nema nista od toga,bezze ce ispastati ovi regularni pitari,ala hilmo,sekac,sarajlija & co.
moustapha je napisao/la: I nemoj samo i ti krenuti sa pricom kako je to negativan marketing.
Pazi ovo jarane,marketing moze biti svakakav ,pa tako i negativan,a sve je to proizvoljno. Recimo vama je extra sto se pisu stvari o vasem klubu,koje kasnije padnu u zaborav i to je ok.Meni je opet ok sutati o nekim stvarima u zelji,za koje znam,a nisu jos 100%.proizvoljno znaci.

Ali ima druga stvar,koju vi mozda vidite,mozda ne,vjerovatno ne jer se palite na to.A to je,da su kod vas presice "tempirane",dovodjenje igraca je "tempirano" ,takodjer i ima veze sa ostatkom premijer lige.
Evo npr,nakon sto je pape nogu dobio,poceo se kao i obicno amar spominjati (mada kao i obicno brko nema veze s tim i zabole ga za sve osim zelje),ta tema je preplavila net. Licno sam ocekivao neku "bombasticnu vjest" sa vase strane. Eto malo retrospektivno pogledajte,sve vam je tako. To je mozda s jedne strane lijepo,jer ljudi prate forum i net,pa uvazavaju misljenja raje,s druge strane je uvlacenje u pakas,radi mira u kuci...
Evo sad,npr ja,napravim 10tak profila(mada to nikad uradio ne bih) i pokrenem neku pricu (sto se desavalo),vezanu za vas naravno.99% sam ubjedjen da bi bila press po tom pitanju i da bi se pokusalo "to" uraditi.

Sve sto vam mogu nagovjestiti,a da proizilazi iz svega gore napisanog,da cete imati jako uzbudljiu pauzu,pocevsi vec od sredine decembra,mozda i ranije,da preduhitrite komsije. A ako i kojim ludim slucajem BRKO ;) sjedne na klupu repke,eee tu bi onda svasta moglo da bude na kosevu,mala ce biti 2 hotela i 456kladionica v.tana da sve igrace pokrije.
dovidjenja komsije/nice ;)

@aragorn-zaobidji,blok si ionako,a znam da ce ti bale na usta ici dok sta ne napises kontra :P
100% si u pravu,, bili ti dino i ibraka kod Đzemile pa im rekla da ćemo izgubit od izraela i da ce safet dobit otkaz i da će amar bit kandidat te ti njih dvojica da bi tempirali presicu na vrijeme zakažu sastanak sa misimovićem čekiraju karte za njemačku u vrijeme otkaza safetu i kandidature osima a sve u cilju kako bi skrenuli paznju sa zelje na sarajevo..
E svaka im čast...

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 21 nov 2014, 16:57

Kunem se Bogom, sinoc mi lik govori ujutro ce izaci clanak za Misketa i ocekuj poplavu strumfova na nasoj temi :mrgreen:
ustanem, otvorim kad ono, gle čuda :urnebes: ljigata, aletić... vjerujte njima, vrsni novinari :facepalm:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 nov 2014, 17:01

Benko je napisao/la:Kunem se Bogom, sinoc mi lik govori ujutro ce izaci clanak za Misketa i ocekuj poplavu strumfova na nasoj temi :mrgreen:
ustanem, otvorim kad ono, gle čuda :urnebes: ljigata, aletić... vjerujte njima, vrsni novinari :facepalm:
Jbg nemaju pametnijeg posla dok iscekuju pare ili suspenziju Mersina zbog Sehicevog transfera, ali nikako da docekaju majku mu, ni pare ni tu suspenziju :urnebes:
Pyro is not a crime !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 nov 2014, 17:04

Benko je napisao/la:Kunem se Bogom, sinoc mi lik govori ujutro ce izaci clanak za Misketa i ocekuj poplavu strumfova na nasoj temi :mrgreen:
Vrsni su vam bili kada su po Zelji pljuvali.. Ne valja to tako..
BUDI ŽELJO !!!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 nov 2014, 17:06

Pustite se transfera, duga zima :) hajmo malo se okrenuti utakmici protiv Slobode, veoma bitna utakmica za nas, moramo uzeti 3 boda, igraci moraju dati maksimum, cuo sam da je Cimirot lakse povrijedjen, ne znam hoce li igrati u Tuzli
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, greenwood, Hajdeee, HZbec, kontra, PingoFTW, riki46, Vanja8 i 91 gost.