Ne pametuj allaha ti.Benko je napisao/la:Kunem se Bogom, sinoc mi lik govori ujutro ce izaci clanak za Misketa i ocekuj poplavu strumfova na nasoj temi![]()
ustanem, otvorim kad ono, gle čudaljigata, aletić... vjerujte njima, vrsni novinari
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
imas nekih problema mozda?terabajt je napisao/la:Ne pametuj allaha ti.Benko je napisao/la:Kunem se Bogom, sinoc mi lik govori ujutro ce izaci clanak za Misketa i ocekuj poplavu strumfova na nasoj temi![]()
ustanem, otvorim kad ono, gle čudaljigata, aletić... vjerujte njima, vrsni novinari
poserem se u usta strumfovska i ljigati i ovom bivsemradniku fan shpa i tuborga Aleticu
FIFA vratila Borcu tri boda,bice gusto za to cetvrto mijesto.
I vratila ih u potpunosti u igru za Evropu.
Ma ja u Tuzli ne sumnjam u pobjedu.Ocekujem nerjeseno u Mostaru.A onda na proljece uz dobar raspored po titulu.
Ma ja u Tuzli ne sumnjam u pobjedu.Ocekujem nerjeseno u Mostaru.A onda na proljece uz dobar raspored po titulu.
To je taj nivo komunikacije , bravo adolescentu.Benko je napisao/la:imas nekih problema mozda?terabajt je napisao/la:Ne pametuj allaha ti.Benko je napisao/la:Kunem se Bogom, sinoc mi lik govori ujutro ce izaci clanak za Misketa i ocekuj poplavu strumfova na nasoj temi![]()
poserem se u usta strumfovska i ljigati i ovom bivsemradniku fan shpa i tuborga Aleticu
niko te nije zvao da komentarises
kako vi komunicirate na svojoj temi, tako dobijete i ovdje
sto se tice ove dvojice ubleha, bivseg radnika koji je usutio se nakon pljuvanja po amaru jer ste mu na vrata dosli, kojem se poserem u usta opet, i ovog ljigate koji je copy paste svog tate po zanatu slinanovica slinana, mogu im poruciti samo da **** od pisanja o FKS
gov.na su teska za jesti
kako vi komunicirate na svojoj temi, tako dobijete i ovdje
sto se tice ove dvojice ubleha, bivseg radnika koji je usutio se nakon pljuvanja po amaru jer ste mu na vrata dosli, kojem se poserem u usta opet, i ovog ljigate koji je copy paste svog tate po zanatu slinanovica slinana, mogu im poruciti samo da **** od pisanja o FKS
gov.na su teska za jesti
Sarajevo bez jednog od ključnih igrača na Tušnju?
Utakmica se igra u okviru 15. kola BHT PL BiH, a kako sada stvari stoje ovaj duel bi trebao propustiti bh. reprezentativac i fudbaler Sarajeva Gojko Cimirot.
Naime, on je dobio udarac u Izraelu, a danas nije trenirao, te je njegov nastup na Tušnju upitan. Ukoliko ne bude u mogućnosti da nastupi, priliku umjesto njega će dobiti Kovačević.
Utakmica se igra u okviru 15. kola BHT PL BiH, a kako sada stvari stoje ovaj duel bi trebao propustiti bh. reprezentativac i fudbaler Sarajeva Gojko Cimirot.
Naime, on je dobio udarac u Izraelu, a danas nije trenirao, te je njegov nastup na Tušnju upitan. Ukoliko ne bude u mogućnosti da nastupi, priliku umjesto njega će dobiti Kovačević.
Za cimija vec znam od juce, a da li ce igrat ja se nadam da hoce, ako ne bude nije o glavu mozemo i bez njega pobjedit,iako ga ja gotivim , boze moj povreda je povreda 
04.10.2009 !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa da vam fali jedanaest igraca dobicete glatko. Vi ste beton i druga dimenzija za ovu ligu. Danas sam dao neni koju markicu da prouci dovu, da ne izgubimo vise od tri razlike.amypitar je napisao/la:Sarajevo bez jednog od ključnih igrača na Tušnju?
Utakmica se igra u okviru 15. kola BHT PL BiH, a kako sada stvari stoje ovaj duel bi trebao propustiti bh. reprezentativac i fudbaler Sarajeva Gojko Cimirot.![]()
Sretan put HZ u Tuzlu i da vikend bude ugodan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... ekt/145984" onclick="window.open(this.href);return false;

eee ovo mi je drago da vidim, nema psovki i debilskog prepucavanja izmedju navijaca / simpatizera Sarajeva i Slobode... Drago mi je sto i Fukare i Red Army normalno utakmice najavljuju, evo vidim pojedini zovu na pivo i slicno... Svaka vam cast, dosta je biloo gluposti, odgledat utakmicu aBD u nedelju i lagano kuci...
p.s. cast Slobodi al' nadam se da 3 boda idu u Sarajevo
lijep pozdrav Fukarama !
lijep pozdrav Fukarama !
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne mogu se zatvoriti oci i ne respektovati ono sto vi pravite u vasem klubu. Samo glupi ce pokusati da to omalovazavaju i da prave konflit zbog zavidnosti.BeSha1992 je napisao/la:eee ovo mi je drago da vidim, nema psovki i debilskog prepucavanja izmedju navijaca / simpatizera Sarajeva i Slobode... Drago mi je sto i Fukare i Red Army normalno utakmice najavljuju, evo vidim pojedini zovu na pivo i slicno... Svaka vam cast, dosta je biloo gluposti, odgledat utakmicu aBD u nedelju i lagano kuci...
lijep pozdrav Fukarama !
Respekt!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- odmazda
- Kontakt:
Za radovca ne znam ali faris sto posto neće produžiti jer sam kako kaže hoće da igra a ne da dobija priliku na kašiku... A ima i jako primamljivih ponuda iz inostranstva... Znam jer znam i momkaehoraje je napisao/la:Handzic da je imao minute koje su mu uzeli nasi strucnjaci dajuci sanse nekakvim talovima ,tj.igracima poput Jeftica,Bisanovica,Karica ,Vusljanina,Osmanagica itd,siguurno bi situacija sada bila drugacija!!!ni Radovac ,ni Handzic nece pruduziti ugovor,ne valja im mjesto rodjenja,sad kada Sarajevo ima koji dinar,trebamo gurati neku drugu djecu,neke druge propale igrace sa 26,27 godina,,Ibrak i comp bi htjeli da oni igraju kao i dosad za kikiriki,,kakva Akademija i omladinski pogon,sve je to suplja,samo trose pare i tale se!!tigrovski je napisao/la:[youtube][/youtube]
Meni najbolji igrac koje je Sarajevo izbacilo u zadnjih 10 god... moje misljenje !
Farisu ugvor ističe 1.1.2015. a Samiru tamo nekad u oktobru mjesecu naredne godine. Da je bilo obostranih interesa za produženjem Faretovog ugovora to bi bilo urađeno na ljeto, kao što je učinjeno sa Emirom Plakalom.odmazda je napisao/la: Za radovca ne znam ali faris sto posto neće produžiti jer sam kako kaže hoće da igra a ne da dobija priliku na kašiku... A ima i jako primamljivih ponuda iz inostranstva... Znam jer znam i momka
Očito da uprava ne računa na Farisa, meni je žao što se nije nametnuo, a prema pričama ovdje nije se nešto ni trudio.
Po meni, one prilike što je dobijao, je iskoristio jedno 65 %, a mogao je bogami mnogo više.
Ako ne produži nek mu je sa srećom i neka uspije u svojoj karijeri.
- odmazda
- Kontakt:
Odma da ti kazem htjeli su da računaju i on je bio zainteresovan sa produži ugovor ali je tražio veću malo minutazu što mu nisu garantovali tako da radi toga nije htio da produži... Samo da navedem da jednu utakmicu nije odigrao kako treba i to protiv Travnika... Npr protiv Bratstva je odigrao bolje nego čitav drugi onaj timhilmo je napisao/la:Farisu ugvor ističe 1.1.2015. a Samiru tamo nekad u oktobru mjesecu naredne godine. Da je bilo obostranih interesa za produženjem Faretovog ugovora to bi bilo urađeno na ljeto, kao što je učinjeno sa Emirom Plakalom.odmazda je napisao/la: Za radovca ne znam ali faris sto posto neće produžiti jer sam kako kaže hoće da igra a ne da dobija priliku na kašiku... A ima i jako primamljivih ponuda iz inostranstva... Znam jer znam i momka
Očito da uprava ne računa na Farisa, meni je žao što se nije nametnuo, a prema pričama ovdje nije se nešto ni trudio.
Po meni, one prilike što je dobijao, je iskoristio jedno 65 %, a mogao je bogami mnogo više.
Ako ne produži nek mu je sa srećom i neka uspije u svojoj karijeri.
Nažalost, ali šta se može.odmazda je napisao/la: Odma da ti kazem htjeli su da računaju i on je bio zainteresovan sa produži ugovor ali je tražio veću malo minutazu što mu nisu garantovali tako da radi toga nije htio da produži
Ja bih volio da su našli zajednički jezik. Međutim opravdan mi je potez da mu ne mogu garantovati traženu minutažu.
U sezoni gdje si pod pritiskom rezultata ne možeš garantovati dvadesetogodišnjaku da bude nosioc igre na sredini terena.
- odmazda
- Kontakt:
Slažem se donekle s tim... Radovac je mladi nego on pa je hajmo reci jedan od nosioca igre... Ali opet što se defanzivne uloge radovac je bolji a opet prema naprijed faris je zvijer al eto... Tako je kako je...hilmo je napisao/la:Nažalost, ali šta se može.odmazda je napisao/la: Odma da ti kazem htjeli su da računaju i on je bio zainteresovan sa produži ugovor ali je tražio veću malo minutazu što mu nisu garantovali tako da radi toga nije htio da produži
Ja bih volio da su našli zajednički jezik. Međutim opravdan mi je potez da mu ne mogu garantovati traženu minutažu.
U sezoni gdje si pod pritiskom rezultata ne možeš garantovati dvadesetogodišnjaku da bude nosioc igre na sredini terena.
Od kada je počeo ulaziti u igru, kod Husrefa, Samir se pokazao više kao timski igrač. Uvijek je bilo otkrivanje, traženje lopte i asistiranje saigračima. Dok je Fare tu pravio greški napravi jedan dribling pa drugi i umjesto da asistira krene u treći i izgubi loptu, i to mu se dešavalo često. Treneri to ne vole, pogotovo ne kod mladih igrača.
Ja znam da je on veliki potencijal i ima onu neku bezobraznost kod sebe što se meni jako sviđa, nadam se da će napraviti veliku karijeru.
Ja znam da je on veliki potencijal i ima onu neku bezobraznost kod sebe što se meni jako sviđa, nadam se da će napraviti veliku karijeru.
- moustapha
- Kontakt:
Faris treba da trazi posudbu u nekom klubu. Siguran sam da bi ga dosta klubova u Premier ligi voljelo vidjeti u timu. Dokazivanje kroz prvi tim Sarajeva je tezi put, cak i da dobija vise prilike za igru.
#divovi
Re: Odg: FK Sarajevo
E upravo nam iz tog razloga treba jaka Bosna Visoko, u visem rangu takmicenja, pa cak mozda i u premijer ligi, da bi mogli mlade igrace slati na kaljenje, gdje ce vise dobivati priliku za igru.moustapha je napisao/la:Faris treba da trazi posudbu u nekom klubu. Siguran sam da bi ga dosta klubova u Premier ligi voljelo vidjeti u timu. Dokazivanje kroz prvi tim Sarajeva je tezi put, cak i da dobija vise prilike za igru.
Bojim se za Fareta da je kasno, jer kako @omazda reče neće produžiti ugovor.
Dok je Plakalo skroz zadovoljan i nema ništa protiv da opet ode na posudbu.
Dok je Plakalo skroz zadovoljan i nema ništa protiv da opet ode na posudbu.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 21 nov 2014, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: adoado, BordoAhbab, Morpheus, Tatamata1946 i 23 gosta.