FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 22 nov 2014, 18:45

slika
Đeneral is back :clap:
I to se u stilu vratio :salut:
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 nov 2014, 19:46

Klare je napisao/la: Utakmica na momente ostra i nervozna, cak je doslo do toga da je covjek u zutom morao i crveno podignuti. :shock:
Glavni akter nereda bio mirni Alonso, sta mu danas bi? :?
Danas mu puk'o film jer je ovaj kenjara iz Bumena glumio dasu i kofa nešto se oduprijeo pritisku :D i sudio gegen Bayerna. Kad ga onaj potkači sa leđa to i bi, tako da je nakon toga naša pridošlica Jim Courier aka riđa brada skroz pošizio i onda pokazao svu svoju žustrinu. :mrgreen:

Milina je ovo gledati kada hoćeš onda i možeš, kada ti se ne igra sakriješ loptu i patiš protivnika. :kafa:
Vom Jäger zum Gejagten

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 nov 2014, 20:31

Ko plitak potok... :kafa:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 nov 2014, 20:52

Klare je napisao/la: Konacno glas razuma, pa makar i od tebe bilo! :!:

Sto bi se reklo od koga je i dobro je. :lol:

Pep nasim mladim nadama serenadu odavno pjeva.
Ja kritikujem kad treba kritikovat, a ne stalno ko ti - staro gunđalo.... :lol: :lol: :lol:

Gero je evo dosta toga pojasnio...Ma ovo djeluje moćno, razrađen sistem i ko god igra sjajno se uklapa. Prosto više igra i ne zavisi mnogo od pojedinih igrača (onih pravih nosilaca igre), jer sistem kao sistem fantastično funkcioniše. A kada se sastave zajedno Goetze, Ribery, Robben onda je to čarolija, koja dovodi do ekstaze i ludila (pozitivnog naravno).

A fino što Rode zabi prvjenac, a još jednom lijepo uzdrma prečku..... :cool:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 22 nov 2014, 21:35

Odlicno, iako Hoffa se dobro na pocetku pokazala, igrali su muski, ali sjajn gol Gotzinja je srusio sve nade Hoffe :)

Svajni napokon na terenu, Rode zgoditak, momku treba dat sansu od prve minute kod Gradjana :)

Nastavljamo bez primljenog gola, idemo oborit taj rekord :) Samo jakooo !!!!!!!!! Lewaaa majstor :cool:
FC Bayern !!!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 22 nov 2014, 23:44

geronimo je napisao/la:Kad ga onaj potkači sa leđa to i bi
Odlicno, znao sam i ja nego rek'o da te malo testiram kad si vec tu, da ti nije zapazanje s godinama ishlapilo? :?

Ali nije, dobro se drzis...

Meni nije krivo kada neko pokaze musku igru kontra nas, zato mi je ova utakmica danas legla samo tako,
a brada je bio glavni akter tih scena, pa su mu i ostali nasi podrsku dali,
kulminiralo je na nesretnom Madjaru.

Hem ionako nema povjerenje zalizanog plavotana, hem je jos dodatnu nesrecu dozivio.

Rode je najzahvalniji igrac na svijetu, i koliko god minutica dobije odradi ih kao da su zadnje u zivotu,
a tako veselo i razdragano igra, ljubimac sviju nas, siguran sam.

Sa druge strane steta bi bila Hojbu izgubiti, no kao i sa Sebom Pep je striktan :arrow: onaj ko hoce igrati, mora znati kontrolisati loptu na najvisem nivou.

E sad tu moramo postaviti pitanje kakav je Pep trener, kako bi on funkcionisao u slabijoj ekipi gdje ne znaju svi igrati lopte? :?

Vec smo konkurenciji poprilicno odmaklo i vrijeme je da malo vise paznje dadne ovoj dvojici,
jer nasa igra sigurno ne bi trpila.

Sa Shakom nisam siguran kako stvari stoje, ali sve je izvjesnije da ce uskoro dici sidro,
jer ono sto u repki pokazuje svrastava ga u nesto vise od stalnog sjedenja na klupi, pa makar to bila i klupa Bayerna.

A ni mizernu platu necemo zanemariti.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 nov 2014, 23:50

Klare je napisao/la:E sad tu moramo postaviti pitanje kakav je Pep trener, kako bi on funkcionisao u slabijoj ekipi gdje ne znaju svi igrati lopte?
senjor klare ima potencijala to sto velis :think: :yawn: :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 23 nov 2014, 12:35

I Gotta Feeling da ce građani dobit po nosu, i to dobro :cool:
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 nov 2014, 12:36

R32 je napisao/la:I Gotta Feeling da ce građani dobit po nosu, i to dobro :cool:
Nece, oni ce poginuti za pobjedu dok nama ne treba a niti treba da rizikujemo povrede.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 nov 2014, 12:39

Zadovoljan sam kako to izgleda kad imamo dijasporu u bolnici, u BL se ne primjeti. Vidjećemo kako to izgleda u LP-u :zviz:

A sada jedna bravurija koja će demonstrirati ludost i lucidnost i šta sve ne našeg trećeg kapetana :D
slika
BavaracZenica je napisao/la:Nastavljamo bez primljenog gola, idemo oborit taj rekord
Druže, niz je prekinut protiv Žutokljunaca, danas je tek druga tekma bez primljenog gola. No, taj se rekord može oboriti - broj utakmica u jednoj sezoni bez primljenog gola :thumbup:

Inače, sa ovom utakmicom, popravili smo klupski rekord sa samo 3 primljena gola u prvih 12 kola BL-a. To nikada u historiji našeg kluba nije napravljeno. No, to i dalje nije rekord BL-a. Rekord drži Stuttgart iz sezone 2003/04 kada su u prvih 12 kola primili samo 2 gola :kafa:
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2014, 13:33

muamerc je napisao/la:
R32 je napisao/la:I Gotta Feeling da ce građani dobit po nosu, i to dobro :cool:
Nece, oni ce poginuti za pobjedu dok nama ne treba a niti treba da rizikujemo povrede.
Nećemo igrati puni gasom (naravno) ali ako nas krene, ako krene onaj vez, ma onda ima da ih raštimamo, pa taman bilo 3-4 naših igrača pošteđeno (ako bude Pep neke odmarao, a neke bi sigurno trebao)....... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 13:34

muamerc je napisao/la:

kazem i ponavljam nama je bnajbitnije da je robery spreman i pobjea nece doci u pitanje istina je da je gradjanima opstati ili ispasti tako da ce udarati svim silama,njima nece igrati fernadinjio,ture,i silva.Mi smo istina osigurali nokaut fazu ,ali smo upisali sve cetiri pobjede u 4 meca zasto ne upisati i svih sest ,da se upisemo u listu onih koji su zabiljezili svihb 6 p-objedau grupnoj fazi.Malo broju je to uspjelo ,a zasto sada da ispustimo priliku protiv ranjenog sitija ,a protiv CSKA sve osim pobjede bi bilo SENZACIJA NAD SENZACIJAMa. :D

uz to momci ovo za dolzak herere postaje sve ozbiljnije :mrgreen:

Reports claim that Bayern boss Pep Guardiola is desperate to add Ander Herrera to his squad while Swiss star Shaqiri has failed to earn a regular place in the Spaniard's starting XI.

Herrera joined United from Athletic Bilbao for £30m in the summer but his impact has been limited by injuries and he has made just five appearances since August.

The speculation linking the midfielder to the Bundesliga champions suggests that Guardiola is plotting an offer of £7m plus Shaqiri.

United are reportedly willing to accept with Louis van Gaal eager to capture the winger, who is also wanted by Arsenal and Liverpool.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 nov 2014, 15:43

Pep k'o Vojvoda od Zavidovića, samo daj veznjaka. Naravno, ne vjerujem da je to za Hereru imalo istina. Onako solidan igrač, nije ništa posebno. Da mi nemamo dobrih veznih igrača onda da, al' ovako ne vidim svrhu za njegov dolazak. Za Šaćira uzet' dobar keš i pravac u ambulantu po Marka, s' nekim tetrapakom i kilogramom južnog voća, da pridobijemo njegovo lafo žuto srce. Nek mu i Uli iz prdekane pošalje neki romantičan e mail. Nećemo latinizaciju ekipe koja sa sobom nosi veliku dozu cIganluka.

Na Otok idemo po pobjedu, nikakav turizam i co. U Manchesteru isprašit' Energopetrol i dat' do znanja da nema zayebancije. Ture i mali Silva su uz Vinsenta najvažniji igrači njihove ekipe i sa izostankom prva dva oni realno nemaju šaMse. Jesu i našli Đe će se vadit?! :cool:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 nov 2014, 15:50

Ma mene ne zanima pobjeda, samo me zanima da sve prodje bez teskih povreda, a volio bih isto tako da Pep odmori nekog, prije svega mislim na Alonsa.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 16:30

Centre forward je napisao/la:Pep k'o Vojvoda od Zavidovića, samo daj veznjaka. Naravno, ne vjerujem da je to za Hereru imalo istina. Onako solidan igrač, nije ništa posebno. Da mi nemamo dobrih veznih igrača onda da, al' ovako ne vidim svrhu za njegov dolazak. Za Šaćira uzet' dobar keš i pravac u ambulantu po Marka, s' nekim tetrapakom i kilogramom južnog voća, da pridobijemo njegovo lafo žuto srce. Nek mu i Uli iz prdekane pošalje neki romantičan e mail. Nećemo latinizaciju ekipe koja sa sobom nosi veliku dozu cIganluka.

Na Otok idemo po pobjedu, nikakav turizam i co. U Manchesteru isprašit' Energopetrol i dat' do znanja da nema zayebancije. Ture i mali Silva su uz Vinsenta najvažniji igrači njihove ekipe i sa izostankom prva dva oni realno nemaju šaMse. Jesu i našli Đe će se vadit?! :cool:

:clap: centro :urnebes: :lol: svaka cast za post energopetrol :urnebes: :thumbup: :clap:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 nov 2014, 16:46

Bayern je jaci od Citya pa barem tri puta, sad je pitanje samo da li ce se uopste forsirati i ici na pobjedu jer uvijek postoji rizik od povreda. Bayo je jaci u svemu, fizickoj spremi, taktici itd.
Sad je veliko pitanje da li ce ici da ruse taj rekord koji im fali, da li ce ici na to da ostvare sve pobjede u grupi ili ce pustiti gas i cuvati se od povreda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 nov 2014, 17:01

------------------Neuer------------------
-Rafinha-----Benatia--Dante----Bernat-
-----------Rode--------Hojbjerg---------
-Shaqiri-------Gaudino-----------Kurt-
-----------------Muller-----------------

Ovo bih volio vidjeti vise nego ista.
Rezultat me apsolutno ne zanima, zelim da neki novi klinci dobiju vecu minutazu, pa makar se radilo i o jednom takvom teskom gostovanju.

No, sigurno ovako nece igrati.
Pep ce opet ubaciti najjacu postavu, tacnije onu koja je zapocela mec protiv Hoffenheima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 23 nov 2014, 17:10

dr.adnan je napisao/la:Zadovoljan sam kako to izgleda kad imamo dijasporu u bolnici, u BL se ne primjeti. Vidjećemo kako to izgleda u LP-u :zviz:

A sada jedna bravurija koja će demonstrirati ludost i lucidnost i šta sve ne našeg trećeg kapetana :D
slika
BavaracZenica je napisao/la:Nastavljamo bez primljenog gola, idemo oborit taj rekord
Druže, niz je prekinut protiv Žutokljunaca, danas je tek druga tekma bez primljenog gola. No, taj se rekord može oboriti - broj utakmica u jednoj sezoni bez primljenog gola :thumbup:

Inače, sa ovom utakmicom, popravili smo klupski rekord sa samo 3 primljena gola u prvih 12 kola BL-a. To nikada u historiji našeg kluba nije napravljeno. No, to i dalje nije rekord BL-a. Rekord drži Stuttgart iz sezone 2003/04 kada su u prvih 12 kola primili samo 2 gola :kafa:
Ma i mislio sam najmanje golova u sezoni, al se ne izrazih na pravi nacin, sad ne znam koliko golova NE BI trebali primit da to oborimo :D :thumbup:
FC Bayern !!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 nov 2014, 17:12

BavaracZenica je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:Zadovoljan sam kako to izgleda kad imamo dijasporu u bolnici, u BL se ne primjeti. Vidjećemo kako to izgleda u LP-u :zviz:

slika

Ma i mislio sam najmanje golova u sezoni, al se ne izrazih na pravi nacin, sad ne znam koliko golova NE BI trebali primit da to oborimo :D :thumbup:
Ako me pamcene sluzi mislim 18 golova je rekord. Pa eto sracunaj...:-)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 nov 2014, 18:55

Džeke, Kolarov, Kompany, Silva, Fernandinhp i Toure, zadnja trojka je
sigurna da nece igrati ,za prvi troja dobre sanse su da se prikljuce predhodno navedenome trojcu,

According to the Express, United are set to secure the signing of Shaqiri by allowing summer signing Ander Herrera to move in the opposite direction. German giants Bayern are keen to add another central midfielder to play alongside Xabi Alonso and have expressed an interest in the former Athletic Bilbao star.

Injuries have hampered his progression at United since his £30 switch, and Pep Guardiola is close to sealing the switch which would see Shaqiri and £7m head to Old Trafford.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 10 gostiju.