Đeneral is back
I to se u stilu vratio
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Danas mu puk'o film jer je ovaj kenjara iz Bumena glumio dasu i kofa nešto se oduprijeo pritiskuKlare je napisao/la: Utakmica na momente ostra i nervozna, cak je doslo do toga da je covjek u zutom morao i crveno podignuti.![]()
Glavni akter nereda bio mirni Alonso, sta mu danas bi?
Ja kritikujem kad treba kritikovat, a ne stalno ko ti - staro gunđalo....Klare je napisao/la: Konacno glas razuma, pa makar i od tebe bilo!![]()
Sto bi se reklo od koga je i dobro je.![]()
Pep nasim mladim nadama serenadu odavno pjeva.
Odlicno, znao sam i ja nego rek'o da te malo testiram kad si vec tu, da ti nije zapazanje s godinama ishlapilo?geronimo je napisao/la:Kad ga onaj potkači sa leđa to i bi
senjor klare ima potencijala to sto velisKlare je napisao/la:E sad tu moramo postaviti pitanje kakav je Pep trener, kako bi on funkcionisao u slabijoj ekipi gdje ne znaju svi igrati lopte?
Nece, oni ce poginuti za pobjedu dok nama ne treba a niti treba da rizikujemo povrede.R32 je napisao/la:I Gotta Feeling da ce građani dobit po nosu, i to dobro

Druže, niz je prekinut protiv Žutokljunaca, danas je tek druga tekma bez primljenog gola. No, taj se rekord može oboriti - broj utakmica u jednoj sezoni bez primljenog golaBavaracZenica je napisao/la:Nastavljamo bez primljenog gola, idemo oborit taj rekord
Nećemo igrati puni gasom (naravno) ali ako nas krene, ako krene onaj vez, ma onda ima da ih raštimamo, pa taman bilo 3-4 naših igrača pošteđeno (ako bude Pep neke odmarao, a neke bi sigurno trebao).......muamerc je napisao/la:Nece, oni ce poginuti za pobjedu dok nama ne treba a niti treba da rizikujemo povrede.R32 je napisao/la:I Gotta Feeling da ce građani dobit po nosu, i to dobro
muamerc je napisao/la:Nece, oni ce poginuti za pobjedu dok nama ne treba a niti treba da rizikujemo povrede.R32 je napisao/la:I Gotta Feeling da ce građani dobit po nosu, i to dobro
Centre forward je napisao/la:Pep k'o Vojvoda od Zavidovića, samo daj veznjaka. Naravno, ne vjerujem da je to za Hereru imalo istina. Onako solidan igrač, nije ništa posebno. Da mi nemamo dobrih veznih igrača onda da, al' ovako ne vidim svrhu za njegov dolazak. Za Šaćira uzet' dobar keš i pravac u ambulantu po Marka, s' nekim tetrapakom i kilogramom južnog voća, da pridobijemo njegovo lafo žuto srce. Nek mu i Uli iz prdekane pošalje neki romantičan e mail. Nećemo latinizaciju ekipe koja sa sobom nosi veliku dozu cIganluka.
Na Otok idemo po pobjedu, nikakav turizam i co. U Manchesteru isprašit' Energopetrol i dat' do znanja da nema zayebancije. Ture i mali Silva su uz Vinsenta najvažniji igrači njihove ekipe i sa izostankom prva dva oni realno nemaju šaMse. Jesu i našli Đe će se vadit?!
Ma i mislio sam najmanje golova u sezoni, al se ne izrazih na pravi nacin, sad ne znam koliko golova NE BI trebali primit da to oborimodr.adnan je napisao/la:Zadovoljan sam kako to izgleda kad imamo dijasporu u bolnici, u BL se ne primjeti. Vidjećemo kako to izgleda u LP-u![]()
A sada jedna bravurija koja će demonstrirati ludost i lucidnost i šta sve ne našeg trećeg kapetana
Druže, niz je prekinut protiv Žutokljunaca, danas je tek druga tekma bez primljenog gola. No, taj se rekord može oboriti - broj utakmica u jednoj sezoni bez primljenog golaBavaracZenica je napisao/la:Nastavljamo bez primljenog gola, idemo oborit taj rekord
Inače, sa ovom utakmicom, popravili smo klupski rekord sa samo 3 primljena gola u prvih 12 kola BL-a. To nikada u historiji našeg kluba nije napravljeno. No, to i dalje nije rekord BL-a. Rekord drži Stuttgart iz sezone 2003/04 kada su u prvih 12 kola primili samo 2 gola
Ako me pamcene sluzi mislim 18 golova je rekord. Pa eto sracunaj...BavaracZenica je napisao/la:Ma i mislio sam najmanje golova u sezoni, al se ne izrazih na pravi nacin, sad ne znam koliko golova NE BI trebali primit da to oborimodr.adnan je napisao/la:Zadovoljan sam kako to izgleda kad imamo dijasporu u bolnici, u BL se ne primjeti. Vidjećemo kako to izgleda u LP-u![]()
A sada jedna bravurija koja će demonstrirati ludost i lucidnost i šta sve ne našeg trećeg kapetana
Inače, sa ovom utakmicom, popravili smo klupski rekord sa samo 3 primljena gola u prvih 12 kola BL-a. To nikada u historiji našeg kluba nije napravljeno. No, to i dalje nije rekord BL-a. Rekord drži Stuttgart iz sezone 2003/04 kada su u prvih 12 kola primili samo 2 gola![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.