Kova nazalost trebao izaci davno, nadam se da ga Manco nece gurati na ovoj poziciji!arminz je napisao/la:Trebo je Osvalda umjesto Kove ubacit jos u 70. minuti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kova nazalost trebao izaci davno, nadam se da ga Manco nece gurati na ovoj poziciji!arminz je napisao/la:Trebo je Osvalda umjesto Kove ubacit jos u 70. minuti
Cestitke za party momciMago je napisao/la:OK utakmica. Nista posebno.
Atmosfera u Tz odlicna. 9-orica nas je bilo i pozivam sve ostale koji mogu vec od cetvrtka da se prikljuce jer ce ovo druzenje postat redovno.
Bice i par slikica. Samo da se objave na fejsu pa kopiram ovdje...
FORZA INTER !!!
Eto vidjeli smo.Flopnuo kao i uvijek.Već mi se sere od Mancinija.Čovjek bi nakon što se preko 20m potroši na njegov dolazak očekivao da će barem znati postavit igrače na njihove idealne pozicije.Da vidimo koliko će mu sad trebati utakmica da shvati...korisnikforuma je napisao/la:Nisam ni rekao da si ti govorio da je on dobar za zadnjeg veznog, već su ga mnogi treneri i novinari vidjeli kao novog PirlaSiamoNoi je napisao/la:A ja sam rekao da je dobar na zadnjem veznom...gdje točno?korisnikforuma je napisao/la:Jeste, ali zato se Kova odlično snalazi kad ga stave na zadnjeg veznog, ko riba na suhome![]()
Moje mišnjenje je od prvog dana da je Kovačić predodređen za 10-ku, previše je sličan Kaki, s tim da bih se usudio reći da je u nekim segmentima igre i bolji nego Ricardo u njegovim godinama...
Ali kad od njegaa idu radit novog Pirla, a momak nikakve veze sa Pirlom nema, onda mi se plače, od smijeha
Zadnjeg veznog je samo jedanput igrao pod Mazzarrijem.Desetka ne može još uvijek bit jer se ne snalazi u skucenijem prostoru,igra bez lopte mu je slaba,loše se otkriva i u ono malo puta što je na toj poziciji krenuo je redovno flopnuo,šut jos uvijek nije dovoljno dobar itd.Dok mu više odgovara kada ima više prostora ispred sebe i više vremena na lopti.
Nit je Pirlo nit je Iniesta kako naši mediji žele predstavit.Centralni vezni je pozicija na kojoj se najbolje snalazi.![]()
Na centralnom veznom su ga isforsirali u Dinamu, da bi filho imao gdje igrati, Kova je prirodna desetka, to je njegovo prirodno stanište, da jednom poveže tri utakmice na toj poziciji, nebi više nikada bilo ovakvih rasprava, uostalom vidjet ćemo večeras...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.