FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

vrebac86
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la vrebac86 » 23 nov 2014, 22:41

arminz je napisao/la:Trebo je Osvalda umjesto Kove ubacit jos u 70. minuti
Kova nazalost trebao izaci davno, nadam se da ga Manco nece gurati na ovoj poziciji! :thumbdown:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 23 nov 2014, 22:44

Nerijeseno jbg, vidi se pomak u igri za razliku od taktike onog glavonje,bice ovo ok za koje kolo ;)
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 23 nov 2014, 22:45

Al opet dobro je, ipak je covjek tu nekih 10 dana..odbrana je dobro stojala, malo u pocetku su se gubili al kako je utakmica odmicala dolazili su na svoje..ipak milan igra sa cetiri ofanzivna igraca a nisu nam puno problema pravili

Kovacic nepostojan na krilu, ako ce ga tu gurat bolje nek i ne igra..mislim da je bolje rjesenje bilo da Obi igra tu poziciju a Kovacic unutra

Idemo sad dobit Dnjipra pa probat izvuc X protiv Rome

Vraca se Medel, MVila se oporavio to znaci da Kuzmanovic ide na klupu na duze vrijeme..DAmbrosio se vraca isto mada eto ni Nagatomo nije strasno odigro..ugl. bice to bolje :thumbup:
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 23 nov 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 23 nov 2014, 22:47

slika
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 nov 2014, 23:14

Iskreno puno smo bolji bili . Kontrolisali smo igru, imali posjed, stvarali sanse dok je sa druge strane milan prakticno iz jedine ozbiljne situacije u prvom pol koju je imao postigao taj gol. Da smo mi poveli mislim 99% da bi dobili mec. Međutim svkai derbi ko di vazda je neizvjestan pa tako i ovaj jer smo pored svega navednog mogli vrlo lako i izgubit. Na kraju kad se sve sabere najrealniji ishod.

Vidi se napredak u odnosu na VM ne samo po igri nego i zalaganju kao da je i igracima bio pun qrac njega samog i njegovih zamisli. Mancini mozda jes malo kukavicki postpuio na kraju , ali prva mu je utakmica nije htio poraz to je sigurno, a i imo je inter sansi sigurno se bojo da se ne osvete sto je i zamalo bio slucaj u 94 min.

Kovacic u prvom po meni najbolji igrac bio u drugom puno slabije.

Hernanes mora igrat od prve kao i guarin.

Icardi...kosto nas tri boda sigurno.

Ostali pristojno odigrali pogotovo odbrana iako je bilo kikseva
=\_1921_/=

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 23 nov 2014, 23:31

OK utakmica. Nista posebno.

Atmosfera u Tz odlicna. 9-orica nas je bilo i pozivam sve ostale koji mogu vec od cetvrtka da se prikljuce jer ce ovo druzenje postat redovno.

Bice i par slikica. Samo da se objave na fejsu pa kopiram ovdje...

FORZA INTER !!!

slika

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 23 nov 2014, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 23 nov 2014, 23:35

Macini izjavio da ce se Palacio i Kovacic morat zrtvovat na krilu do januara :facepalm:

@Mago
Trebo si ranije objavit da ste dogovorili, doso bi i ja

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 24 nov 2014, 00:04

Armine imas pp :arrow:

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 24 nov 2014, 08:07

Ljudi ono sinoc uopste nije bilo lose :D prvih 20 minuta kako smo krenuli iznenadio sam se.

Doduse,

Individualno je sve idalje kesa, npr kad Nagatomo zabije glavu pa s loptom zapici prema korner zastavici pa nazad nazad :lol: :lol: pa centrira ko vrsajevic nijedna ni blizu Icardia :roll:

ili kad kad Guarin ima loptu pa treba da je doda, a on je pipne pa je pipne jos jednom pa jos jednom :lol:

ili kad krene akcija a lopta dodje do Kuzmanovica znas odma eto je nazad prema odbrani :lol:

Rekoh da je Palacio gotov i da tesko moze vise biti na nivou.
inace ?

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 24 nov 2014, 10:07

Solidan derbi, podjela bodova realna.Milanisti mesari pravi.Ubili su nas nogama, doslovno.

Kova ubjedljivo najlosiji igrac na terenu, pred kraj se malo sastavio s loptom.

Guarin, Kuzma, Obi solidni. Odbrana dobra, Yuto kreten i to se ne moze i nece promijeniti.Dodo me odusevljava iz utakmice u utakmicu. A najsumnjivije mi je pojacanje bio.
Amar Osim selektor BiH

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 24 nov 2014, 11:16

derby u rangu sa trenutnim stanjem oba kluba, bezidejno mlako nehrabro, Inter nesto bolji
nagatomo standardno sterilan, igrac manje, nista, nula, nebitan
guarin borben i to je to, s loptom ne zna
palacio star istrosen jos kad se mora vracati na centar po loptu nema od tog nista, il nek igra spica il nek ne igra
Icardi, jos cekat da proigra ili pocet pljuvat pitanje je sad, hajd jos cemo cekat
Hernanes treba igrat
ostali nista novo osim sto mi se cini da znaju ko sta treba radit na terenu, bravo Mancini
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Emilio99
Kontakt:

Post Postao/la Emilio99 » 24 nov 2014, 11:38

Mago je napisao/la:OK utakmica. Nista posebno.

Atmosfera u Tz odlicna. 9-orica nas je bilo i pozivam sve ostale koji mogu vec od cetvrtka da se prikljuce jer ce ovo druzenje postat redovno.

Bice i par slikica. Samo da se objave na fejsu pa kopiram ovdje...

FORZA INTER !!!

slika

slika

slika

slika
Cestitke za party momci :clap: :bow: ,bilo bi dobro da ubuduce malo ranije objavite vrijeme i mjesto okupljanja, pa da to izraste u nesto vece. Mislim da u TK ima veliki broj Interista definitivno i da bi se moglo nesto napravit od svega tog'.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 24 nov 2014, 12:38

Objavio sam ja ovdje prije par dana al niko ništa.

Iduće okupljanje četvrtak pa bujrum svima.

Kafić Amebis u centru grada kod sata.

Ako vas ima da bi došli šaljite pp il se ovdje javite pa ćemo se sve dogovorit.

Pozz :thumbup:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 24 nov 2014, 12:43

Imam Original dres i sorc od Intera, sezona 2014-15, garnitura koja je sinoc igrala protiv Milana, komplet je nov, nije koristen.

Za slike i cijenu javite se u pp, mogu samo reci da je povoljno.

:salut:

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 24 nov 2014, 17:01

http://www.sempreinter.com/2014/11/23/c ... reography/" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Roberto Mancini's Inter will play a prestigious friendly against Paris Saint-Germain in Morocco at the end of the year. The game will be played at Marrakech's Grand Stade, an area which holds more than 45,000 and was opened in 2011. The stadium will also host the FIFA Club World Cup final on 20 December. The friendly, which has been organised in conjunction with the Moroccan Football Association, will be played on Tuesday 30 December (kick-off 20:00).
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 nov 2014, 19:38

Gledaj Irfana zmaja, i on po okupljanjima ide :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 27 nov 2014, 11:46

Ipak kafić calcio u trznom na brcanskoj večeras pa bujrum ako ko hoće :arrow:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 nov 2014, 14:03

korisnikforuma je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
korisnikforuma je napisao/la:Jeste, ali zato se Kova odlično snalazi kad ga stave na zadnjeg veznog, ko riba na suhome :lol:

Moje mišnjenje je od prvog dana da je Kovačić predodređen za 10-ku, previše je sličan Kaki, s tim da bih se usudio reći da je u nekim segmentima igre i bolji nego Ricardo u njegovim godinama...

Ali kad od njegaa idu radit novog Pirla, a momak nikakve veze sa Pirlom nema, onda mi se plače, od smijeha :urnebes:
A ja sam rekao da je dobar na zadnjem veznom...gdje točno?
Zadnjeg veznog je samo jedanput igrao pod Mazzarrijem.Desetka ne može još uvijek bit jer se ne snalazi u skucenijem prostoru,igra bez lopte mu je slaba,loše se otkriva i u ono malo puta što je na toj poziciji krenuo je redovno flopnuo,šut jos uvijek nije dovoljno dobar itd.Dok mu više odgovara kada ima više prostora ispred sebe i više vremena na lopti.
Nit je Pirlo nit je Iniesta kako naši mediji žele predstavit.Centralni vezni je pozicija na kojoj se najbolje snalazi.
Nisam ni rekao da si ti govorio da je on dobar za zadnjeg veznog, već su ga mnogi treneri i novinari vidjeli kao novog Pirla :lol:
Na centralnom veznom su ga isforsirali u Dinamu, da bi filho imao gdje igrati, Kova je prirodna desetka, to je njegovo prirodno stanište, da jednom poveže tri utakmice na toj poziciji, nebi više nikada bilo ovakvih rasprava, uostalom vidjet ćemo večeras...
Eto vidjeli smo.Flopnuo kao i uvijek.Već mi se sere od Mancinija.Čovjek bi nakon što se preko 20m potroši na njegov dolazak očekivao da će barem znati postavit igrače na njihove idealne pozicije.Da vidimo koliko će mu sad trebati utakmica da shvati...

A i one upute da se izvlači na krilo su isto vrhunska stvar.To je taj trenerski mag Mancini :tokralju:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 27 nov 2014, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 nov 2014, 14:05

Ausilio prakticno najavio tri pojacanja u januaru, dva krila i jedan vezni igrac, kako bi Mancini mogao igrat svoju formaciju..imena koja se najvise spominju su Cerci i Lavezzi, te Bakkali(PSV) i Konoplyanka

@Siamo
Kovacic je i igrao na krilu a upute su bile da ide unutra :)
Mancini je i reko da ce se on i Palacio morat zrtvovat na krilima dok se ne dovedu pojacanja

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 nov 2014, 14:14

Ja sam samo vidio da mu se nije dala lopta i prostor (kao što ih ima kada igra centralnog veznog) nego da je većinu utakmice igrao leđima prema golu (krilo ili polušpica) na uskom prostoru gdje ništa nije mogao napraviti jer to u takvim uvjetima jednostavno ne zna.I čuj zrtvovat će dva najbitnija igrača na neprirodnim pozicijama :rol: Pa ovo je gore od Mazzarrija.

E da,i jedan :tokralju: za Nagatoma.Boze kakva rupa od igrača.Kretanje i pozicioniranje kod prvog gola za anale :rol:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.