FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la amerosm » 21 mar 2010, 20:43

Eto zadrzali smo Vas na prvoj poziciji, a niko ni hvala da napise. :D :D Bas imate neku onu aroganciju, isto kako Vam stadion ima ime Arroganz Arena. :D :D
Schalke nije pobjedio jer smo mi primjenili njihovo oruzije, protivniku prepusti teren i pusti ga nek stvara prilike i igra odlicno, a ti iz dvije akcije spremi loptu u mrezu. Ako odete na temu Schalke-a mozete vidjeti kako boli kada ti neko tvojom taktikom otkine lidersku poziciju.
Ipak mi smo uvijek igrali vise za Bayern nego za ostale ekipe. O tome govori cinjenica kako se odvijaju trensferi izmedju ove dvije ekipe (isto trade u NBA-u), i naravno nezaboravna 2001.godina, kada smo vam donijeli titulu, samo Barba tada nije bas dobro vladao Njemackim (nesta slicno kao van Gaal) danas, pa Vas je kostao par godina zivota, i pet minuta cekanja do gola Anderssona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2010, 20:50

Jest, a paprikica bi vas prodao za dva eura da moze.
Mante se ''bratskih'' preseravanja i gledajte da izvucete sta mozete izvuci ili bilo kakvo slijedece takmicenje u Evropi
Ebe se Bayernu njemu je sezona i uspjesna.imaju osiguran LS ako ispadnu od MUda niko ih nece kritikovati i bog te veselio.
A MC Donalds Svabski bi mogao ove sezone da gleda odakle vedri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 mar 2010, 21:28

jao seceru, kako volim tvoje razmisljanje. :P okani se vise maicona i misketa kad od toga nece biti nista.
doduse, bayo je ponekad znao vracati izgubljene sinove (effe), ali da oni planiraju igrati sa klasicnom desetkom, vjeruj mi, da bi doveli diega. dobro si primjetio da ovakva formacija i postavljanje igre bayerna zahtjeva jake bekove. mi u lahmu imamo sasvim dobrog, koji je eto prihvatio da igra na svojoj "prirodnoj" poziciji. znaci problem je drugi bek, eto neka se on zove "lijevi" :D . badstuber je velika solida, ali ekipe poput bayerna ne smiju sebi dozvoliti da sa tako zelenim igracem krenu u velika jurisanja ili ti zadavanje visokih ciljeva. on se mora postepeno ubacivati, uostalom kao i muller, a ne da nam "od juce profi" postanu glavne uzdanice. ili standardni igraci koje nema ko zamjeniti ako se povrede. :shock: onaj holgerov "trk" me podsjeca na kakvog kosarkasa :mrgreen: , dok je muller sa svojim stucnama ala pape :lol: , samo sto je ovaj saka kostiju, sto ti znas da kazes. a i faca mu kao u mog buregdzije fadilja serifija. :mrgreen:

malo ozbiljnije...da pogledamo tu svoju bolnu ranu, zvana odbrana.
Alaba
Contento
Badstuber
Demichelis
Buyten
Lell
Gorlitz
Lahm

da se primjetiti da 5 igraca iz bayernove skole, gorlitz dosao free. dok su za buytena dali 10 milja i 5 za demichelisa.
kupljen je jos jansen za 12 mio, kao i breno za istu sumu. nijedan od njih ne igra u bayernu.
da ne zaboravim brafonju, koji je kostao cvo-mio. :mrgreen:
ako se uzme u obzir da je bayern u zadnje 3 godine potrosio 160 miliona, sta od toga otpada na odbranu?
citavih 26 miliona!

zakljucak je da se sasvim malo baziralo na odbranu, uzdaju se na neke igrace kojima je vijek vec prosao ili na potpuno nedokazane, neafirmisane domace decke.
vidi se gdje skripi, za ocekivati je da ce bas "udariti" na tom polju.

da ne zaboravim, amere danke za remi. nije se moglo vise ocekivati, ali i to je sasvim dovoljno. samo se pazi da vas "zeleni" skroz ne zahebu, kao prosle sezone.
posto mi ovo znaci kao i pobjeda hsv-a, ako zelis posalji mi avatar da ti dusa bude na mjestu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 mar 2010, 21:32

Necu Gero drug bit ce jos prilika za to. Polahko sve ce doci na svoje. A sto se zelenih ticu oni ce sigurno u finale pa tako nama i pozicija sest odgovara. A imamo sada lagan raspored, i jos treba pokusati doci u finale u EL-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 mar 2010, 22:05

Moj Niklase daleko ti kuca od moje

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 21 mar 2010, 22:43

po ovom svemu Lell je bolji igrac i od contenta i od alabe,,mislim da je on koliko toliko bolje igrao tu poziciju desnog beka,,a ujedno njegovim igranjem desno Lham bi isao lijevo gdje bolje stoji ,,Lell nije nesto u ofanzivi ali mu se nisu desavale ovako velike greke kao malom Alabi
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2010, 22:55

isakovich je napisao/la:po ovom svemu Lell je bolji igrac i od contenta i od alabe,,mislim da je on koliko toliko bolje igrao tu poziciju desnog beka,,a ujedno njegovim igranjem desno Lham bi isao lijevo gdje bolje stoji ,,Lell nije nesto u ofanzivi ali mu se nisu desavale ovako velike greke kao malom Alabi
VOLIM BAYERN
Lell je upropastio Bayern protiv Barce na Camp Nou i nije mu to jedina utakmica u kojoj je na kraju bio najzasluzniji za poraz. Alaba je tek imao jednu losu utakmicu iako ih je odigrao samo nekoliko, a sjetimo se samo LP kakvu je partiju pruzio? Ne smije se zaboraviti da ima tek 17 godina, tako da su i ovakve greske vrlo moguce. Lell je jedan od najlosijih igraca Bayerna i nadam se da vise nikad nece zaigrati za prvi tim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 23:05

Sada slijede najvažnije utakmice za Bayern. Nadam se da neće sve prokockati. Sretno im bilo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2010, 23:08

Neutral je napisao/la:Sada slijede najvažnije utakmice za Bayern. Nadam se da neće sve prokockati. Sretno im bilo.
Mislim da se u ovom slucaju mora nesto zrtvovati. Vjerujem da ce to biti kup, ali poznavajuci Gaala, trazice titulu i u ovom takmicenju. :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 23:11

Nema žrtvovanja, ako smo ovako daleko došli, što da ne odu do kraja. Sada kup protiv Schalke-a. Moraju pokazati kvalitet.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2010, 23:18

Neutral je napisao/la:Nema žrtvovanja, ako smo ovako daleko došli, što da ne odu do kraja. Sada kup protiv Schalke-a. Moraju pokazati kvalitet.
Nas trenutni najveci problem su povrede. Umor se moze nekako savladati, ali nedostatak kljucnih igraca je bolna rana. Ako u srijedu zaigra Bilal i Olic s pravom se mozemo nadati finalu, ali bez njih dvojice, igra trenutno nije na onom nivou kakva bi trebala da bude, sto smo i vidjeli u Eintrachtu. Niko sretniji od mene ne bi bio da pobijedimo Schalke u ove dvije utakmice, ali vrlo tesko ce se to ostvariti. Zalagenjem u igri i borbom do samog kraja pobijediti se moze svaki tim. Pouka treba da im bude utakmice protiv Juventusa i period nekoliko utakmica poslije iste.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 23:23

Ako sada sve zijane, onda su luzeri ove sezone i to je tako, ma koliko god mi dragi bili. Neće valjda, nedaj Bože.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 mar 2010, 08:01

e moj geronimo..
tebe treba nekom dobrom hodzi odvest da ti istjera tog sejtana zvanog odbrana.
covjece, ti si opsjedut tom odbranom. bas me zanima da li se i u snu dernjas: ODBRANAAAAA, ODBRANAAAAAA :lol:
lahko je naci krivca za poraz od lesinara, a to je van haal(a)!
lik je genije, a razlika izmedju genija i dilovine je tanja od dlake, pa jedan dan ili vise ce da bude genije, ali ce jednom da ispliva i dilovina.
da je stavio hamita desno a lama lijevo, qrac bi franfurat zabio dva gola. ali trenercina hoce da se kocka :evil: ...da cilja...jer igrati sa tinejdjerom nije nista do ciljanje.
ok, nisam se toliko ljutio zbog poraza koliko zbog cinjenice da nismo napravili nista u napadu(gdje ti je king) i to je jos jedan argument kad kazem da nam treba igrac koji ce to malo povezati, dati upotreblivu loptu..

spominjes diega?...nadam se d se salis!? svima nam je poznato koliko se bayern trudio da ga dovede i koji je razlog njegovog ne-dolaska ;)

ps
sta sam sinoc sanjao :o (ozbiljno, ne zayebavam se) ybt. prava nocna mora.
probudio sam se mokar k´o cep.
nekakav isprekidan san: te sanjam kako nas je salke nabio u prvenstvu i da ga zbog tog poraza nismo osvojili, te sanjam kako nas je mud izbacio, riberi nije produzio ugovor nego je otisao u barselonu.
sanjam kako nam je ova sezona propala pa nam uli prica kako ce se pojacati za slijedecu.
predstavljanje igraca-iznenadjenja u novoj sezoni: kad, radi se o onom klocu iz arsenala :shock:

naravno, sve krece nizbrdo pa se uprava sjeti da dovede dzeku-da spasi. u medjuvremenu je otisao i robben pa se igra u formaciji 4-2-1 (da, igramo sa ukupno 7 igraca plus golman)...uli se hvali kako je to rjesenje..
tad sam se probudio. koji san u pm :evil:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 mar 2010, 08:26

secer je napisao/la:sta sam sinoc sanjao :o (ozbiljno, ne zayebavam se) ybt. prava nocna mora.
nekakav isprekidan san: te sanjam kako nas je salke nabio u prvenstvu i da ga zbog tog poraza nismo osvojili, te sanjam kako nas je mud izbacio, riberi nije produzio ugovor nego je otisao u barselonu.
sanjam kako nam je ova sezona propala pa nam uli prica kako ce se pojacati za slijedecu.
predstavljanje igraca-iznenadjenja u novoj sezoni: kad, radi se o onom klocu iz arsenala :shock:

naravno, sve krece nizbrdo pa se uprava sjeti da dovede dzeku-da spasi. u medjuvremenu je otisao i robben pa se igra u formaciji 4-2-1 (da, igramo sa ukupno 7 igraca plus golman)...uli se hvali kako je to rjesenje..
:lol: :lol: :lol:

Ovo moram negdje sacuvati. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 mar 2010, 10:19

Trasimaco je napisao/la:
secer je napisao/la:sta sam sinoc sanjao :o (ozbiljno, ne zayebavam se) ybt. prava nocna mora.

:lol: :lol: :lol:

Ovo moram negdje sacuvati. :mrgreen:
hahahaha jest kralj majke mi 4-2-1 hahaha
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 mar 2010, 12:11

Ribery, Olic i VB spremni za srijedu i nalet na Schalke. Miche se vratio treninzima i za nadat se da bi mogao biti spreman za utakmice protiv Uniteda, mislim vrlo tesko, ali kod Njemackih ljekara je sve moguce.

Protiv Schalkea buh zelio ovakav sastav:

------------------------Butt------------------------
Lahm---------VB-------------Badstuber------Contento
----------------Bommel---------Schweini--------------
Robben-------------------------------------------Ribery
---------------Klose------------Olic---------------------

Muller zasluzuje odmor. Odigrao je mnogo utakmica u kojima nije napustao igru prije njenog zavrsetka, tako da bi mala pauza i njemu dobro dosla.
Ako pocne ovakav sastav, veliki su izgledi za prolazak u finale.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2010, 12:51

nece valjda dovesti onog kloca Bendtnera i dati 18 mil....nebih ga stavio da igra ni u laktase..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2010, 13:52

Želim Luca Tonija back 8-)

Takav nam napadač upravo sada treba najviše, no oni ga dadnu na posudbu.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 22 mar 2010, 15:59

Neutral je napisao/la:Želim Luca Tonija back 8-)

Takav nam napadač upravo sada treba najviše, no oni ga dadnu na posudbu.
Daj ba Neutral,ne sluti :D :D pored njeg su Gomez i Bentdner tehnicari ekstra klase :D .
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 mar 2010, 17:52

Saurman je napisao/la:nece valjda dovesti onog kloca Bendtnera i dati 18 mil....nebih ga stavio da igra ni u laktase..
To bi trebala biti samo jedna u nizu spekulacija. U Bayrnu trenutno igraju tri napadaca i nijedan nije slabiji od Bendtnera. Jednostavno, ne vidim razlog zasto bi njega dovodili.
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.