jao seceru, kako volim tvoje razmisljanje.

okani se vise maicona i misketa kad od toga nece biti nista.
doduse, bayo je ponekad znao vracati izgubljene sinove (effe), ali da oni planiraju igrati sa klasicnom desetkom, vjeruj mi, da bi doveli diega. dobro si primjetio da ovakva formacija i postavljanje igre bayerna zahtjeva jake bekove. mi u lahmu imamo sasvim dobrog, koji je eto prihvatio da igra na svojoj "prirodnoj" poziciji. znaci problem je drugi bek, eto neka se on zove "lijevi"

. badstuber je velika solida, ali ekipe poput bayerna ne smiju sebi dozvoliti da sa tako zelenim igracem krenu u velika jurisanja ili ti zadavanje visokih ciljeva. on se mora postepeno ubacivati, uostalom kao i muller, a ne da nam "od juce profi" postanu glavne uzdanice. ili standardni igraci koje nema ko zamjeniti ako se povrede.

onaj holgerov "trk" me podsjeca na kakvog kosarkasa

, dok je muller sa svojim stucnama ala pape

, samo sto je ovaj saka kostiju, sto ti znas da kazes. a i faca mu kao u mog buregdzije fadilja serifija.
malo ozbiljnije...da pogledamo tu svoju bolnu ranu, zvana odbrana.
Alaba
Contento
Badstuber
Demichelis
Buyten
Lell
Gorlitz
Lahm
da se primjetiti da 5 igraca iz bayernove skole, gorlitz dosao free. dok su za buytena dali 10 milja i 5 za demichelisa.
kupljen je jos jansen za 12 mio, kao i breno za istu sumu. nijedan od njih ne igra u bayernu.
da ne zaboravim brafonju, koji je kostao cvo-mio.
ako se uzme u obzir da je bayern u zadnje 3 godine potrosio 160 miliona, sta od toga otpada na odbranu?
citavih 26 miliona!
zakljucak je da se sasvim malo baziralo na odbranu, uzdaju se na neke igrace kojima je vijek vec prosao ili na potpuno nedokazane, neafirmisane domace decke.
vidi se gdje skripi, za ocekivati je da ce bas "udariti" na tom polju.
da ne zaboravim, amere danke za remi. nije se moglo vise ocekivati, ali i to je sasvim dovoljno. samo se pazi da vas "zeleni" skroz ne zahebu, kao prosle sezone.
posto mi ovo znaci kao i pobjeda hsv-a, ako zelis posalji mi avatar da ti dusa bude na mjestu.