super je napisao/la:ti samo nemoj govoriti o kompleksima majke ti,visis na nasoj temi vise nego na svojoj,pogledaj svoje i moje postove i sve ce biti jasno,pod ovo zasto se ne dodjele bodovi olimpiku trebate pitati predsjednika(pitara) i gen.sekretara (pitara),merdanovica,selimovica,prolica,dzemidzica i ostale pitare koje sjede u savezu i sute,jer svima je opste poznato da smo naostrozub predsjednika izgubili komisije koje su pripale srbima odnosno hrvatima,pa se pitate sto nas kaznjavaju radi bakljada po 2000-10000 a npr navijaci borca,zrinjskog prave iste situacije na utakmici i dobiju po 1000-1500km,tu trazite razloge a ne prozivati covjeka koji apsolutno nema veze stim ili su mozda ovi nabrojani(pitari) u savezu na njegovom platnom spiskufcsforever je napisao/la:Posto vi volite igrati igricu "otvaranje ociju" ...hoces li biti ljubazan pa nam odgovoriti na pitanje zasto se olimpicu ne dodijele 3 bobe za zelenim stolo , jer je vise nego jasno da su u pravu. Komplexe ne spominji jer ste ovdje redovni...a kada udjem i vidim nase postove kod vas...uhvati me takva sega...oko 0,002 %. Eto toliko , ko koga prati. Sta ces ...mrtva mocvara kod vas...pa malo navratis jel de ????
ti si ocigledno slabovidan maleni covjece...prebroj moje postove kod vas i svoje kod nas...ali si jadnice bezobrazan kao i uvijek...nema veze kvota na tebe je uvijek 1...jer ti ne znas bolje...a radi psihe i ne mozes bolje
drugo draga kospo...komisija naka u savezu odlucuje o tome a ti kao slabovidan , i ne vidis ko sjedi u toj komisiji...
1-2 ...1-2...1-2
javili ste se cim se spomeno olimpic...vrlo interesnatno !!!!