FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fcsforever » 27 nov 2014, 14:20

Po ludjackim izjavama ovog supera , svi kljucni ljudi u savezu su nasi ljudi. Jadan ne vidi od gladi.... :o :o

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 nov 2014, 14:22

Nemam volje da pisem opsirne komentare i obrazlazem kako i zasto, pa cu samo da vas zamolim da prestanete
sa prepirkama, jer nije lijepo za oko... Nacepili ste Hilmu bezveze. I ja se ponekad ne slazem sa onim sto on
pise ali ga smatram drugom i bordo bratom, kao i sve vas uostalom. Ako cemo realno, Hilmo moze biti primjer
svima nama, znaci i meni, jednog pristojnog momka. Sta sam to ja ili recimo ti fcsforever bolji od Hilme ?

Druga stvar, cini mi se da je sva ova negativna atmosfera stvorena zbog par nasih momaka, koji su po vama
neopravdano banovani, pa etiketirate Hilmu kao potencijalnog krivca... prije svega misli se na Rammu ( Benko )
Moram priznati da ni meni nije jasno zbog cega je Benko banovan, a vidim da se i vi isto pitate...
Ako vi vec necete, evo ja cu pozvati admina da nam se javi i ako nije problem da nam kaze zasto je Benko bivsi ?
Sta je to administracija primjetila a mi nismo ?

I za kraj, samo da vas podsjetim da ovih dana obiljezavamo jedan mali, ali znacajan jubilej;
5 godina od osnivanja udruzenja Bordo prijatelji. Prije 5 godina pocela je bordo priča...
Cast mi je i zadovoljstvo predstaviti se kao clan ove priče... MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 nov 2014, 14:28

molotovljev je napisao/la:Nemam volje da pisem opsirne komentare i obrazlazem kako i zasto, pa cu samo da vas zamolim da prestanete
sa prepirkama, jer nije lijepo za oko... Nacepili ste Hilmu bezveze. I ja se ponekad ne slazem sa onim sto on
pise ali ga smatram drugom i bordo bratom, kao i sve vas uostalom. Ako cemo realno, Hilmo moze biti primjer
svima nama, znaci i meni, jednog pristojnog momka. Sta sam to ja ili recimo ti fcsforever bolji od Hilme ?

Druga stvar, cini mi se da je sva ova negativna atmosfera stvorena zbog par nasih momaka, koji su po vama
neopravdano banovani, pa etiketirate Hilmu kao potencijalnog krivca... prije svega misli se na Rammu ( Benko )
Moram priznati da ni meni nije jasno zbog cega je Benko banovan, a vidim da se i vi isto pitate...
Ako vi vec necete, evo ja cu pozvati admina da nam se javi i ako nije problem da nam kaze zasto je Benko bivsi ?
Sta je to administracija primjetila a mi nismo ?

I za kraj, samo da vas podsjetim da ovih dana obiljezavamo jedan mali, ali znacajan jubilej;
5 godina od osnivanja udruzenja Bordo prijatelji. Prije 5 godina pocela je bordo priča...
Cast mi je i zadovoljstvo predstaviti se kao clan ove priče... MI SMO DIVOVI

Brkas kruske i jabuke. Niko ne kaze bolji smo od Hilme...gluho bilo...nego svi kazemo da brata u nevolji ne bi ostavili ...a on djoni bordo bracu. Sto se tice Benke i to si preskocio..jos sinoc smo zamolili (ako moze , naravno) da nam se objasni sto je Benko banovan

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 nov 2014, 14:37

Evo vam neki moj savjet. Ja sam sam prijavio preko desetak postova od Aldina koji se sad krije iza nicka @ado19211 i nijednom nije bio sankcionisan, a postovi su oni tipicni koji krse pravila foruma, od vrijedjanja forumasa do klasicnog trollanja. Jednostavno administracija ga zeli na forumu iz njima znanih razloga, posto je njihov forum, njihova stranica i mi smo ovdje "gosti" moramo se prilagoditi tome.

Najlaksi nacin ej da doticnog stavite na listu gnjavatora, i kad on napise post jednostavno ga vi ne vidite, predjete i citate dalje, i tako se rijesite njegove glupe price, odavno njegove postove ne citav izuzev kad ga vi citirate pa ja vidim sta je on napisao.

I ne znam kako ne mozete da preskocite postove koji za cilj imaju da vas provociraju, izbace iz takta i tako vas banuju. Najefikasniji nacin je prvo ignor, pa dodavanje u listu gnjavatora, ne citate njegove postove i to je to. Ovi sto dodju sa ciljem da provociraju ignorisete i nastavite po svom. Odgovorno tvrdim da niko ne bi bio banovan.

Ti njihovi pokusaji nekog provociranja su dokaz da smo daleko ispred njih, da svoje bubrege meze i da su na izdisaju. Dotuci cete ih ako ih ignorisete.
1946

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 27 nov 2014, 14:41

Ma hebo Aldina, frajer meni nije naporan sekunde :kafa:
isto kao kada me onaj sto vozi golfa dvicu podhebava sto ja vozam sedmicu :crazy:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 nov 2014, 14:42

Ili @ziko kad dodje u obilazak i klekne pred nas.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 nov 2014, 14:49

Ma kakva ignore lista, ne pada mi na pamet. Nikad nikoga nisam stavio na tu listu niti cu, jer u tom slucaju
forum gubi smisao. Sve sto treba je da iskulirate pojedince.
Mi smo u takvoj situaciji da nas niko ne moze provocirati. Mislim zbog cega da me provocira !?
Furamo nasu bordo furku... :cool:
F.K.SARAJEVO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 14:51

karabaja_sa je napisao/la:Ma hebo Aldina, frajer meni nije naporan sekunde :kafa:
isto kao kada me onaj sto vozi golfa dvicu podhebava sto ja vozam sedmicu :crazy:
Uze mi rijec iz usta. :clap:
Oni su toliko postali mali,da vise ni njihove zajebancije,covjeka ne dotiču. :lol:

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 27 nov 2014, 15:00

Mersinu oduzeta tri boda, zbog neuplacenih para zeljeznicmaru.

marooni87
Kontakt:

Post Postao/la marooni87 » 27 nov 2014, 15:00

super je napisao/la:
marooni87 je napisao/la:Puno je brkatog masla u ovim bodovima koje je izgubio Olimpik, ako me razumijete. :mrgreen:

Što se tiče ovih sastanaka, za skraćenje lige, ništa od toga dok oni anamo ne aminuju.
ispade da vasi ljudi rade za BRKU,vi koji imate 5-6 ljudi u IO saveza i u razlicitim komisijama za razliku od nas koji nemamo mislim ni jednog,stvarno se nekad zapitam koji je nivo vase inteligencije :oops: :oops: pa da mozete reci ovo je brkino maslo,kompleks je cudo
Što onda umjesto ovog elaborata nisi napisao jednostavno, hvala komšije.

U slučaju da četvrta pozicija bude put u evropska takmičenja, imat ćete značajnu korist od nas, s' obzirom da smo vašem direktnom konkurentu za tu poziciju, po ovom tvome, otkinuli dva boda, živio.
Zadnja izmjena: marooni87, dana/u 27 nov 2014, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 nov 2014, 15:00

Nemojte na naseg @hilmagu, brat je to. :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2014, 15:29

Jedno pitanje baš me intersuje.I
Zgrada u Titovoj ulici,jel mi imamo od nje išta uknjiženo na naš klub. :idea: :?: Sjecam se kad je ublehas Zijad Blekić bio pred.da je govorio da bi istu trebali renovirati,te od opštine traziti saglasnost, za podizanje jos kojeg sprata.Znaci da bi mogli imati neke papire uknjizene nas klub. :idea: Il' je to bila samo jos jedna ubleha, od doticnog gospodina. :mrgreen:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 nov 2014, 15:35

Pratim ovaj forum vec duze vrijeme I kospe sta god da pisu samo ignor bolime k#### za njihovo misljenje...sto se Hilme tice na prvu covjek bi reko da je kospa al kad malo razmislis I prekontas covjek je u dosta slucajeva upravu. Da nas ponekad izda radi kospa izda to nije ok, al on je brat pitar to je sigurno.

Sto se tice pojacanja, mi treba da dovedemo dobrog golmana I stopera koji je bolji I od dupovca I od tatka, da se da Otkaz svim igracima koji nisu odigrali 5 utakmica bar sto u prvi 11 sto sa klupe plus DZEMO b (osim Kallasia) ..Samiru I Cimiju produzit ugovor na sto vise godina al najmanje na 4 god :) I ubacit 3 -4 juniora I to je to...

Da nije mahale avaz bi bankrotiro nebi imali sta pisat..

Za Avaz jedan mahalska FC Sarajevo dovodi Lea Messia posto nije zadovoljan u Barsi :urnebes:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 nov 2014, 15:37

amypitar je napisao/la:Jedno pitanje baš me intersuje.I
Zgrada u Titovoj ulici,jel mi imamo od nje išta uknjiženo na naš klub. :idea: :?: Sjecam se kad je ublehas Zijad Blekić bio pred.da je govorio da bi istu trebali renovirati,te od opštine traziti saglasnost, za podizanje jos kojeg sprata.Znaci da bi mogli imati neke papire uknjizene nas klub. :idea: Il' je to bila samo jos jedna ubleha, od doticnog gospodina. :mrgreen:

Nisam bas siguran ali mislim da bi Molotovljev dao tacan odgovor na ovo pitanje. Pa tako ..javi se Molotovljev i objasni nam :kafa: :kafa:

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 27 nov 2014, 17:19

Hilmo bordo druze nedaj se!
Hilmo je like o sebi PRI sebi. Neleti visoko, neseta se ligom itd. te postuje svakoga za razliku od vecine.
Gledam ova drzavljanstva I znam da bi i tatko trebao dobiti pa me zanima znali neko nesto vise?
Numquam Desistemus!

naopakoZlo
Kontakt:

Post Postao/la naopakoZlo » 27 nov 2014, 17:27

Pozdrav svima, novi sam i pratim vec neko vrijeme ovaj forum. Vidim da u zadnje vrijeme ima dosta novih, pa haj reko da i ja budem dio ovog, a ne samo da citam. Mislim da nam treba neko, kao što je @hilmo. Da smiri situaciju i uvijek maximalno ozbiljan. Što ne znaci da nam ne treba neko kao što je @fcsforever da dize atmosferu, euforican, odgovara i kontrira košpama.

Što se tice ovog @ado19211 pratio sam ga neko vrijeme. Kako ovdje, tako i kod košpa. Ono što sam primjetio je da ga i njegovi nešto ne respektuju, tako da to dovoljno govori. Mislim da mu vašim odgovorima i raspravama, samo dajete pažnje i to je njegova pobjeda. Njegov cilj je da provocira i stvori lošu atmosferu. Sa njim nema rasprave, jer je lik veliki demagog. Jedino rješenje je ignor, ali neki ne mogu odoliti.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 27 nov 2014, 17:45

Ja im se uvlacim vec odavno, izgleda da su me provalili :D

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 27 nov 2014, 17:52

Head je napisao/la:Evo vam neki moj savjet. Ja sam sam prijavio preko desetak postova od Aldina koji se sad krije iza nicka @ado19211 i nijednom nije bio sankcionisan, a postovi su oni tipicni koji krse pravila foruma, od vrijedjanja forumasa do klasicnog trollanja. Jednostavno administracija ga zeli na forumu iz njima znanih razloga, posto je njihov forum, njihova stranica i mi smo ovdje "gosti" moramo se prilagoditi tome.

Najlaksi nacin ej da doticnog stavite na listu gnjavatora, i kad on napise post jednostavno ga vi ne vidite, predjete i citate dalje, i tako se rijesite njegove glupe price, odavno njegove postove ne citav izuzev kad ga vi citirate pa ja vidim sta je on napisao.

I ne znam kako ne mozete da preskocite postove koji za cilj imaju da vas provociraju, izbace iz takta i tako vas banuju. Najefikasniji nacin je prvo ignor, pa dodavanje u listu gnjavatora, ne citate njegove postove i to je to. Ovi sto dodju sa ciljem da provociraju ignorisete i nastavite po svom. Odgovorno tvrdim da niko ne bi bio banovan.

Ti njihovi pokusaji nekog provociranja su dokaz da smo daleko ispred njih, da svoje bubrege meze i da su na izdisaju. Dotuci cete ih ako ih ignorisete.
Upravu si,samo ih treba ignorisati.Ovaj @ado19211 je jedan mali isfrustrirani kompleksaš i nije vrijedan spomena.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 27 nov 2014, 17:56

[youtube][/youtube]

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 27 nov 2014, 18:02

Sad će @lazar izbaciti na vidjelo. :clap:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 25 gostiju.