FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

aS_Roma

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la aS_Roma » 28 nov 2014, 09:33

Nije djaba tesko stanje u nasem društvu pogotovo medju omladinom koja shvata sve kako je njemu čejf.

Evo recimo ova izjava Dine Selimovica , neko kaze pa vi izgleda uopste niste puni para, dobro i nismo kako trebamo biti.

Al da je izjavio Sarajevo trenutno raspolaze milionima , najjaci smo u drzavi i balkanu, reakcije bi bile.

- Joj kad se fukara obogati, to je najgore
- Do jucer nisu imali za kifle
- Nemaju svog stadiona
- Bjeda su u duši itd

A posto je izjavio normalno, da klub je na normalnim granama i da fino radi, znaci ni to ne valja
:eh:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 28 nov 2014, 09:50

@aS_Roma ne znam sto brines o drugima, boli te neka stvar sta pisu, prst u uho i uzivaj, ova 3 mjeseca,o nagadjanjima sta ce biti i ko ce doci...

Sto se tice ekipee, nadam se da ce Ibrak dovesti Mehi sta mu ovaj kaze, po meni ako su Borjan i Stevanovic zavrseni, fale jos stoper, aa ostala pojacanjaa zavise od odlazaka... Bez obzira na kraju ko dodje u FKS, najvece pojacanje je LEON BENKO...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 28 nov 2014, 09:51

marooni87 je napisao/la:
bojamora je napisao/la:Sad pročita ovaj interviju sa Selimovićem. Nešto mi baš ne izgleda da ste puni para kao što se po ovom forumu piše. Koliko sam ja mogao izvuči zaključak a rijetko se varam imate toliko da možete jedva nekako održavati ovo što sad imate a o nekakvim evrpskim iskoracima ne možete ni sanjati. Evo kaže čovjek da nemate para da platite obaveze ni prema policiji i da plate uopšte nisu velike kao što pričate i da vam je največi uspjeh što ih na vrijeme isplačujete- Mislim to je dobro za ove lige da se razumijemo a ja lično nemam razloga da čovjeku ne vjerujem.
Šteta što nisi dobro shvatio, pokušavao je da kaže kako mi imamo igrača koji sami po sebi imaju veća mjesečna primanja od startnih 11 Željezničara, pa je uspjeh redovno takve isplaćivati. O tome je riječ. Takodjer, u bosanskom pored "č" postoji i "ć", pokušaj ga nekad implementirati. Možda Dino nije skrenuo pažnju na to u svojoj izjavi, ali zato sam ja tu. Živio.
E vidiš u " Sarajevskom " ne postoji al ti to očito ne kontaš.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 28 nov 2014, 09:54

O tome kavi smo danas, najbolje pogledati kakvi smo bili prije dvije godine.
Ko nam je sve igrao, koga smo sve smatrali da nam je pojacanje i kako su nam se uprave raspadale svake dvije godine.
Trenutno stanje ja bih nazvao stabilnim. Mi smo na pocetku, prave stvari treba ocekivati tek za dvije, tri godine.
Pod tim stvarim ne mislim da budemo najbolji u ovoj ligi, nego puno vise od toga.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 28 nov 2014, 09:59

Ma ljudi mi smo tek na pocetku. Trenutno stanje je bas stabilno i ne trebamo brinuti. U buducnost nas ocekuju jos ljepse stvari. U iducoj godini se i kamp otvara, tako da sigurno i polako napredujemo. Dino pametno spusta loptu, tako treba i raditi, bez bombasticnih izjava, djela sve govore.
Kad ce ta pojacanja :D ubi ova pauza, nista se ne desava :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 nov 2014, 09:59

Ima li sta ljudi u Avazovom sportu. :?:
Ma Dino je gospodin u svakom pogledu.Frajer prepametan,odmjeren,skroman,baš onako kakav direktor kluba treba da bude ,za klub kao sto je Sarajevo.Malo frka oko Miskete nam je digao rejting kluba,koji je pun kao brod(nerealna slika),pa Dino malo spusta loptu.Ide prelazni rok,svakog igraca za koje Sarajevo pokaze zanimanje,automatski mu cijena skace visestruko.
Mislim da je ovaj interviju vise singnal raznim menadzerima, klubovima,igracima,da je transfer za igraca(kojeg zeli Sarajevo zeli kupiti) moguc,samo ako je u granicama nekog realnog finasijskog stanja,i da mi nismo Real Madrid.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 28 nov 2014, 10:07

Nemojte jos 100% otpisivati mogucnost da Miske nece doci, ali otom, potom ;)

P.S. Neki dan sretnem Soju iz kluba, znate svi ko je Soja. Rekoh Soja, kako je sad u klubu, ima li plate. Kaze on "sad je Bajram" :D

Kad je domaru dobro, zamislite kako je ostalim uposlenim :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 28 nov 2014, 10:21

amypitar je napisao/la:Ima li sta ljudi u Avazovom sportu. :?:
Ma Dino je gospodin u svakom pogledu.Frajer prepametan,odmjeren,skroman,baš onako kakav direktor kluba treba da bude ,za klub kao sto je Sarajevo.Malo frka oko Miskete nam je digao rejting kluba,koji je pun kao brod(nerealna slika),pa Dino malo spusta loptu.Ide prelazni rok,svakog igraca za koje Sarajevo pokaze zanimanje,automatski mu cijena skace visestruko.
Mislim da je ovaj interviju vise singnal raznim menadzerima, klubovima,igracima,da je transfer za igraca(kojeg zeli Sarajevo zeli kupiti) moguc,samo ako je u granicama nekog realnog finasijskog stanja,i da mi nismo Real Madrid.
pa pusti Sinanov tariguz, sve moguce gluposti oko kluba poticu iz te novine... Dobro si ti rek'o, DIno spusta loptu zbog igraca koji bi mogli doci u FKS... Vjerujem i da ce Menaf Kodro ponuditi par igraca Mehagi :D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

naopakoZlo
Kontakt:

Post Postao/la naopakoZlo » 28 nov 2014, 10:34

Ne bi ja ovom Aleticu ''dobar dan'' rekao, a kamo li šta više. Pored Sinanovica i Ligate, Aletic je najvece dno novinarstva.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 nov 2014, 10:42

Aragon je napisao/la:Nemojte jos 100% otpisivati mogucnost da Miske nece doci, ali otom, potom ;)

P.S. Neki dan sretnem Soju iz kluba, znate svi ko je Soja. Rekoh Soja, kako je sad u klubu, ima li plate. Kaze on "sad je Bajram" :D

Kad je domaru dobro, zamislite kako je ostalim uposlenim :kafa:
Covjek uplatio 1500 KM u onoj akciji prije Tana. :bow: Zasluzuje svaki moguci respekt. Zbog ljudi kakav je on jos vise mi je drago sto su sredjene stvari oko finansija.
#divovi

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 nov 2014, 10:43

Ma niko ih ne uzima za ozbiljno.Nego cisto da vidim sa kojim ce novim imenima lupati,gdje ce nam se igraci prodati i sl.Sve iz njihovih pouzdani izvora. :urnebes:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 nov 2014, 10:54

Dovesti:

- Golmana (Borjan)
- Stopera
- Krilo (Stevanovic)
- Mihojevic (prikljuciti iz akademije)

Rijesiti se:

- Dupovac (prodaja)
- Puric
- Kouadio
- Handzic
- Ivkic
- Mitrevski
- Kostic
1946

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 28 nov 2014, 10:56

Pa ako cemo se tek tako rjesavati igraca koji su tek dosli, onda je bolje i isplativije otjerati Abdulaha, jer ocito nije u stanju dovesti nekoga kako treba :kafa:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 nov 2014, 10:59

karabaja_sa je napisao/la:Pa ako cemo se tek tako rjesavati igraca koji su tek dosli, onda je bolje i isplativije otjerati Abdulaha, jer ocito nije u stanju dovesti nekoga kako treba :kafa:
A sta treba ? Da zauzimaju mjesto stranca i da budu na platnom spisku a obicne su tarabe ? Mozda treba i Abdulaha otjerati, ali treba i navedene.
1946

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 28 nov 2014, 11:04

franklampard8 je napisao/la:
karabaja_sa je napisao/la:Pa ako cemo se tek tako rjesavati igraca koji su tek dosli, onda je bolje i isplativije otjerati Abdulaha, jer ocito nije u stanju dovesti nekoga kako treba :kafa:
A sta treba ? Da zauzimaju mjesto stranca i da budu na platnom spisku a obicne su tarabe ? Mozda treba i Abdulaha otjerati, ali treba i navedene.
Pa on ih dovodi, brate ako nisi u stanju dovesti hebenog igraca sredine terena idi u phizdu matherinu, znaci da si nesposoban za ovaj posao :crazy:
koliko nas kosta ova politika odimi/dodjimi, ne mozes ga tek tako otjerati

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 nov 2014, 11:06

Evo @amy kad si navalio. Interviju sa Mehom kodrom..
slika
slika
U Dnevnom avazu Haris Duljevic u rubrici Licnost dana, i na pitanje da otkrije neku tajnu odgovara: ''Volim starije djevojke'' :D :clap: :clap: :clap: :kafa: :salut:

Izvinite zbog prevelike slike, nemam vremena da je uredjujem i redukujem. ;)

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 28 nov 2014, 11:15

pa ibrakovic je na pocetku uzeo cifru od igraca kad ih je doveo, sad ga plaho ne zanima sta ce biti s njima. zato ce vjerovatni biti bivsi.

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 28 nov 2014, 11:20

ado19211 je napisao/la:
pa ibrakovic je na pocetku uzeo cifru od igraca kad ih je doveo, sad ga plaho ne zanima sta ce biti s njima. zato ce vjerovatni biti bivsi.
Hebiga s medom raditi med ne lizati :think:
Tako ti je kada si na vrelu keša, pare ljude kvare :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 nov 2014, 11:24

franklampard8 je napisao/la:Dovesti:

- Golmana (Borjan)
- Stopera
- Krilo (Stevanovic)
- Mihojevic (prikljuciti iz akademije)

Rijesiti se:

- Dupovac (prodaja)
- Puric
- Kouadio
- Handzic
- Ivkic
- Mitrevski
- Kostic

Jako mi je drago kad je Ibraković rekao, da ce Mihojević poptpisati ugovor, i prikljuciti se seniorima.

Bas onako kako i treba raditi,postepeno najbolje igrace akademije prikljucivati seniorima, koji ce uz naše iskusne i kvalitetne igrace, sigurno jako brzo napredovati.Ocekujem da ga Kodro u Premijer ligi ubaci u prvih 11,i da sa Radovcom,Cimijem,Duljevićem,jos par godina prave dar-mar u nasoj ligi.

Sto se tice Stevanovića (ako dođe) od njega ocekujem nesto sto nije radio OKic,a to je da probija po krilima, i da u trku centrira.Nesto sto je radio Paja bir-vaktile.To kod Sevka nisam vidio,osim na utakmici sa Norvezanima, kad je zaobisao golmana i zabio gol.Sevko ima tu brzinu,ali to ne koristi kao sto bi trebalo da radi krili igrac.Znaci sprint pretrcis igraca i centarsut.Nadam se da ce to Stevanovic raditi,a znao je to u reprezentaciji jako dobro odraditi.

E sad zamislite dva krilna brza igraca Duljevic ----Stevanovic kako razvlace protivnicu odbranu po krilima,a onda centaršut prema Benki,Velkovskom.Strasno. :salut:

Sa njima dvojicom po krilima,razvuci cemo protivnicku odbranu,a jako puno rasteretiti naš vezni red,sredinu terena Stojcev,Cimi Radovac,pa i Bilbija,koji kod Kodro zna na toj poziciji jako dobro odigrati.

Po meni bokovi su nam solidni za Evrope,za Premijer ligu mogu proci.
Na jednoj strani Protic/Puzigaca-------na drugoj Berberović/Barić/Kallasi.Solidno,ni jednoj strani,nema taj neki ekstra igrac, koji bi nam bas na toj pozicilji ekstra dobar bio.

Odbrana najlosiji dio tima.I mozda ako nam igdje treba ekstra igrac.to je na ovoj pozici,i ja se nadam da ce to Kodro dobro pokriti.

Mislim da sa ovim igrackim kadrom,i sa ciljanim pojacanjima,titula ne bi trebala doci u pitanje. :salut:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 nov 2014, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 nov 2014, 11:27

hilmo je napisao/la:Evo @amy kad si navalio. Interviju sa Mehom kodrom..
slika
slika
U Dnevnom avazu Haris Duljevic u rubrici Licnost dana, i na pitanje da otkrije neku tajnu odgovara: ''Volim starije djevojke'' :D :clap: :clap: :clap: :kafa: :salut:

Izvinite zbog prevelike slike, nemam vremena da je uredjujem i redukujem. ;)

E bas ti hvala,jaraniko. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Jet2Holiday i 28 gostiju.