franklampard8 je napisao/la:Dovesti:
- Golmana (Borjan)
- Stopera
- Krilo (Stevanovic)
- Mihojevic (prikljuciti iz akademije)
Rijesiti se:
- Dupovac (prodaja)
- Puric
- Kouadio
- Handzic
- Ivkic
- Mitrevski
- Kostic
Jako mi je drago kad je Ibraković rekao, da ce Mihojević poptpisati ugovor, i prikljuciti se seniorima.
Bas onako kako i treba raditi,postepeno najbolje igrace akademije prikljucivati seniorima, koji ce uz naše iskusne i kvalitetne igrace, sigurno jako brzo napredovati.Ocekujem da ga Kodro u Premijer ligi ubaci u prvih 11,i da sa Radovcom,Cimijem,Duljevićem,jos par godina prave dar-mar u nasoj ligi.
Sto se tice Stevanovića (ako dođe) od njega ocekujem nesto sto nije radio OKic,a to je da probija po krilima, i da u trku centrira.Nesto sto je radio Paja bir-vaktile.To kod Sevka nisam vidio,osim na utakmici sa Norvezanima, kad je zaobisao golmana i zabio gol.Sevko ima tu brzinu,ali to ne koristi kao sto bi trebalo da radi krili igrac.Znaci sprint pretrcis igraca i centarsut.Nadam se da ce to Stevanovic raditi,a znao je to u reprezentaciji jako dobro odraditi.
E sad zamislite dva krilna brza igraca Duljevic ----Stevanovic kako razvlace protivnicu odbranu po krilima,a onda centaršut prema Benki,Velkovskom.Strasno.
Sa njima dvojicom po krilima,razvuci cemo protivnicku odbranu,a jako puno rasteretiti naš vezni red,sredinu terena Stojcev,Cimi Radovac,pa i Bilbija,koji kod Kodro zna na toj poziciji jako dobro odigrati.
Po meni bokovi su nam solidni za Evrope,za Premijer ligu mogu proci.
Na jednoj strani Protic/Puzigaca-------na drugoj Berberović/Barić/Kallasi.Solidno,ni jednoj strani,nema taj neki ekstra igrac, koji bi nam bas na toj pozicilji ekstra dobar bio.
Odbrana najlosiji dio tima.I mozda ako nam igdje treba ekstra igrac.to je na ovoj pozici,i ja se nadam da ce to Kodro dobro pokriti.
Mislim da sa ovim igrackim kadrom,i sa ciljanim pojacanjima,titula ne bi trebala doci u pitanje.