propuh je napisao/la:Manje vise ko god da dodje treba mu dati maksimalnu podrsku dok radi svoj posao i ima rezultate.
Taman da dodje trojac Ciro, Nikic, Braco
Izvini samo ovo veze nema sta pricas. Jednog Ciru koji je bio treci na SP a malo je falilo da pobjedi domacina Francusku sa tada nepoznatom hrvatskom. Koji je osvajao titule Jugoslavije sa Dinamom. Koji je stvorio kostur ove selekcije poredis sa trenerima koji su vodili Premijerligase i to samo zato jer Ciro osim toga svega jos zna i da uveseljava javnost jer to im je jedina zajednicka tacka ako i to. Takvi kao ti ne zasluzuju boljeg selektora kao ni nastupe na EP, SP. Ti zasluzujes ovo kandidate sto se nude i vjecito trece, cetvrto mjesto u kvalifikacijama.
propuh je napisao/la: Sto se tice Vahe iskreno bi volio vidjeti njegovu reakciju da mu mjesto selektora, tj izbornika ponude zapadni susjedi i kako bi se to zavrsilo.
Vaha je odbio Dinamo danas

a selektor im ne treba jer imaju nikad bolje rezultate mada mislim da bi i to odbijo. Samo vazno je da ti znas kako bi bilo.
"Imam druge planove
Žao mi je Zorana. Mi smo izvanredno surađivali i ostali u dobrim odnosima i nakon mog odlaska iz Zagreba. On zna što ja mislim o svemu tome, a to je da se trenerom ne postaje preko noći. Ima znanja i igračkog iskustva što je dobrodošlo,
ali igrač se rađa, a trenerom se postaje. Kada sam se odlučio baviti ovim zanatom otišao sam u sve dijelove Europe i promatrao kako rade vrhunski treneri. Gledao sam najbolje klubove, pričao s Lippijem i upijao. Pa pogledajte velikog Zidanea koji je uzeo Real B i uči se poslu. Trenerski posao je učenje i upijanje.
Nogomet od prije dvadeset godina kada sam počeo i danas su razlika kao nebo i zemlja. Kao da sam tada vozio bicikl, a sada moram za volan Mercedesa - slikovit je Halilhodžić.
No, izgleda da on neće sjesti za volan ovog Mercedesa pa mu ni mlađi Mamić neće postati suvozač. Ima druge planove. Tako barem tvrdi.
Bio sam na razgovorima sa savezom BiH, ali imam druge planove.
Uključuju li oni Dinamo?
Imam još uvijek puno prijatelja u Zagrebu i rado se sjećam svih navijača. Neki igrači iz te ere me često zovu i pričamo o nogometu, Dinamu i Maksimiru,
ali u ovoj fazi karijere ne mislim se vraćati na ove prostore - završio je Vahid Halilhodžić".