Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Elegant
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Elegant » 29 nov 2014, 20:47

Ajax je napisao/la:
vecaveca je napisao/la: Gledam intervju sa Bazdarevicem haha pita ga nisi redili godinu dvije sta ste radili ?

Kaze obilazio klubove po svijetu velike i male prva druga liga haha

Boze dragi place mi se haahahha
:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Treba udradit intervju sa Barbarezom sa on radi proteklih godina, koje je klubove obilazio ili bolje reci sta je radi po pitanju fudbala/trenerskog posla.

Pa se onda rugajte Bazdarevicu, Susicu, Hadzibegicu, a onda opet napsite da je ovaj jaran sa igracima i da je to dovoljno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 nov 2014, 20:49

Elegant je napisao/la: Treba udradit intervju sa Barbaezom sa on radi proteklih godina, koje je klubove obilazio ili bolje reci sta je radi po pitanju fudbala/trenerskog posla.

Pa se onda rugajte Bazdarevicu, Susicu, Hadzibegicu, a onda opet napsite da je ovaj jaran sa igrcaima i da je to dovoljno.
Nevalja ni jedan od njih jedina prednost Barbareza je sto bi igraci davali sve od sebe za njega jer imaju ogroman respekt do njega. Ako zelis strucnjaka i isukusnog trenera i motivatora i covjeka koji zna sta hoce i covjeka koji bi bio spreman preuzeti reprezentaciju u ovom trenutku u ovoj sadasnjoj situaciji najbolje rijesenje je CIRO.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 nov 2014, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 29 nov 2014, 20:49

SamoZeljo je napisao/la:
Pape je bio jedna podla seljacina bez karaktera.
Paznju medija je skrenuo na Spahica i Dzeku kako bi u tisini mogao da se opari na krampama i lopatama iz Hrvatske. Kako bi familija Susic sto vise profitirala od reprezentacije.
Pape nema obraza ni karaktera. Ni trunke. A to je po mom misljenju vaznije od autoriteta.

Papetu je bilo bitno samo da se opari sto vise i da uzme sta i pored plate. Jer nema obraza ni karaktera.
Nije on taj koji bi odbio Real Madrid kao sto je to uradio Ivica Osim u svoje vrijeme. Karakter je jedno a autoritet drugo. Ja biram ovo prvo a drugo se samo nametne kad radis sa profesionalcima.

Nije ni Dzeko tolika stoka kakvim ga predstavljaju pa da mu treba neki medvjed telece glave da ga dovede u red.
Edin je igrao odlicno uvijek i davao maksimum od sebe, svejedno ko je bio trener i gdje je igrao.

Nije nasa repka djeciji vrtic pa da im treba neko sa autoritetom. Nisu tolika stoka, sta vam je!
Ništa nisi razumio. Sad da ti objašnjavam šta znači autoritet, šta znači vođstvo, nivoe vođstva....uglavnom autoritet nije to o čemu ti pišeš.

Baš zato što nisu stoka i što su naši igrači sjajni momci treba bih poštovati. Ja da sam na mjestu Saveza bih zovnuo Džeku, Vedu, Miralema i pitao ih za koga su oni. Ako Edin kaže, nemam ništa protiv Amara, on je za mene najbolje rješenja, odmah me piši u Amarove zagovornike.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 nov 2014, 21:00

Sad nas hoće voditi i Santini. U ponedjeljak predaje CV savezu. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2014, 21:00

SamoZeljo je napisao/la:Pape je bio jedna podla seljacina bez karaktera.
Paznju medija je skrenuo na Spahica i Dzeku kako bi u tisini mogao da se opari na krampama i lopatama iz Hrvatske. Kako bi familija Susic sto vise profitirala od reprezentacije.
Pape nema obraza ni karaktera. Ni trunke. A to je po mom misljenju vaznije od autoriteta.

Papetu je bilo bitno samo da se opari sto vise i da uzme sta i pored plate. Jer nema obraza ni karaktera.
Zbog ovakvih mi je drago što nas Vaha nije preuzeo. Naši velikani ovo ne zaslužuju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 nov 2014, 21:07

Virtu4l je napisao/la:

Zbog ovakvih mi je drago što nas Vaha nije preuzeo. Naši velikani ovo ne zaslužuju.
Meni je drago zbog takvih kao sto si ti sto nas je tvoj veliki Pape dovede u ovu situaciju u kojoj smo sada. Istrosio se kredit koji je Ciro napravio. S vremenom se Cirina repka lagano topila. Na kraju smo spali na ono sto Pape zna i vidjelo se sta i koliko zna.. Od masine za golove smo postali kanta za busenje, i to od strane slabih repki.

Bolje nismo ni zasluzili produzenjem ugovora tvom Papketu.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 29 nov 2014, 21:08

Sušić je bio negativan lik što živi u Parizu a Vaha je još gori za mene najlakše je reć nije u pitanju novac u pitanju je nešto drugo pa šta je to reci nam da znamo...Nemaš ti pojma Vahide koliko mi volimo ovu napaćenu zemlju a tebi je izgleda bitnija slava i novac nego rodna gruda :sick:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 nov 2014, 21:12

Manje vise ko god da dodje treba mu dati maksimalnu podrsku dok radi svoj posao i ima rezultate.
Taman da dodje trojac Ciro, Nikic, Braco :D

Sto se tice Vahe iskreno bi volio vidjeti njegovu reakciju da mu mjesto selektora, tj izbornika ponude zapadni susjedi i kako bi se to zavrsilo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 29 nov 2014, 21:18

gost je napisao/la: Jel misliš da bi Amar svoj tersiluk mogao na Džeki istresati ? Jel misliš da mu je Edin zaboravio kako mu je poručivao da ide u Sunderladn ili gdje već ? Bi li u slučaju sukkoba bio na strani Edina ili Amara ?
Ti se uhvatio izjave da ide iz Citya (rekao mu je da ide u Southampton) ko pijan plota.
Covjek mu samo rekao da se vidi da Dzeko ide u drugi plan jer je manja zvijezda i da je bolje da ide negdje gdje ce vise igrati. Ako se ne varam i Safet je govorio Dzeki da ide da vise igra da ne trati vrijeme na klupi..

I sigurno Amar ne bi bio losa opcija. Kakav je da je nije mogao osvojiti sa Zeljom sve sto je osvojio da nema neko znanje.
Ja sam najvise prizeljkivao Bajevica ali eto on se odmah oglasio da nece.. Sad se samo nadam selektoru koji ce izboriti plasman na EP2016.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 nov 2014, 21:20

Ne mogu da vjerujem da je neko za Ciru Blazevica :shock: . Covjek je teski sarlatan i on jednom kada ispuca, ispuca za sva vremena i on to zavrseno zna i nece vise nikada biti selekor BiH.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 29 nov 2014, 21:20

Virtu4l je napisao/la:

A ja bih zbog vas Papetoljubaca najvise volio da Vaha ne dode jer prvi njegog rezultatski kiks vi bi ovdje 2 mjeseca kolo vodili i pljuvali! :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 nov 2014, 21:22

propuh je napisao/la:Manje vise ko god da dodje treba mu dati maksimalnu podrsku dok radi svoj posao i ima rezultate.
Izvini samo ovo veze nema sta pricas. Jednog Ciru koji je bio treci na SP a malo je falilo da pobjedi domacina Francusku sa tada nepoznatom hrvatskom. Koji je osvajao titule Jugoslavije sa Dinamom. Koji je stvorio kostur ove selekcije poredis sa trenerima koji su vodili Premijerligase i to samo zato jer Ciro osim toga svega jos zna i da uveseljava javnost jer to im je jedina zajednicka tacka ako i to. Takvi kao ti ne zasluzuju boljeg selektora kao ni nastupe na EP, SP. Ti zasluzujes ovo kandidate sto se nude i vjecito trece, cetvrto mjesto u kvalifikacijama.
propuh je napisao/la: Sto se tice Vahe iskreno bi volio vidjeti njegovu reakciju da mu mjesto selektora, tj izbornika ponude zapadni susjedi i kako bi se to zavrsilo.
Vaha je odbio Dinamo danas ;) a selektor im ne treba jer imaju nikad bolje rezultate mada mislim da bi i to odbijo. Samo vazno je da ti znas kako bi bilo.

"Imam druge planove
Žao mi je Zorana. Mi smo izvanredno surađivali i ostali u dobrim odnosima i nakon mog odlaska iz Zagreba. On zna što ja mislim o svemu tome, a to je da se trenerom ne postaje preko noći. Ima znanja i igračkog iskustva što je dobrodošlo, ali igrač se rađa, a trenerom se postaje. Kada sam se odlučio baviti ovim zanatom otišao sam u sve dijelove Europe i promatrao kako rade vrhunski treneri. Gledao sam najbolje klubove, pričao s Lippijem i upijao. Pa pogledajte velikog Zidanea koji je uzeo Real B i uči se poslu. Trenerski posao je učenje i upijanje. Nogomet od prije dvadeset godina kada sam počeo i danas su razlika kao nebo i zemlja. Kao da sam tada vozio bicikl, a sada moram za volan Mercedesa - slikovit je Halilhodžić.

No, izgleda da on neće sjesti za volan ovog Mercedesa pa mu ni mlađi Mamić neće postati suvozač. Ima druge planove. Tako barem tvrdi.

Bio sam na razgovorima sa savezom BiH, ali imam druge planove.

Uključuju li oni Dinamo?
Imam još uvijek puno prijatelja u Zagrebu i rado se sjećam svih navijača. Neki igrači iz te ere me često zovu i pričamo o nogometu, Dinamu i Maksimiru, ali u ovoj fazi karijere ne mislim se vraćati na ove prostore - završio je Vahid Halilhodžić".

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 29 nov 2014, 21:33

Koja rezervna opcija poslije ovog Izdajnika?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2014, 21:34

adisice je napisao/la:Koja rezervna opcija poslije ovog Izdajnika?
Amar Osim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 nov 2014, 21:36

Ajax je napisao/la:
propuh je napisao/la:Manje vise ko god da dodje treba mu dati maksimalnu podrsku dok radi svoj posao i ima rezultate.
Izvini samo ti nisi sav. Jednog Ciru koji je bio treci na SP a malo je falilo da pobjedi domacina Francusku sa tada nepoznatom hrvatskom. Koji je osvajao titule Jugoslavije sa Dinamom. Koji je stvorio kostur ove selekcije poredis sa trenerima koji su vodili Premijerligase i to samo zato jer Ciro osim toga svega jos zna i da uveseljava javnost jer to im je jedina zajednicka tacka ako i to. Takvi kao ti ne zasluzuju boljeg selektora kao ni nastupe na EP, SP. Ti zasluzujes ovo kandidate sto se nude i vjecito trece, cetvrto mjesto u kvalifikacijama.
propuh je napisao/la: Sto se tice Vahe iskreno bi volio vidjeti njegovu reakciju da mu mjesto selektora, tj izbornika ponude zapadni susjedi i kako bi se to zavrsilo.
Vaha je odbio Dinamo danas ;) a selektor im ne treba jer imaju nikad bolje rezultate mada mislim da bi i to odbijo. Samo vazno je da ti znas kako bi bilo.

"Imam druge planove
Žao mi je Zorana. Mi smo izvanredno surađivali i ostali u dobrim odnosima i nakon mog odlaska iz Zagreba. On zna što ja mislim o svemu tome, a to je da se trenerom ne postaje preko noći. Ima znanja i igračkog iskustva što je dobrodošlo, ali igrač se rađa, a trenerom se postaje. Kada sam se odlučio baviti ovim zanatom otišao sam u sve dijelove Europe i promatrao kako rade vrhunski treneri. Gledao sam najbolje klubove, pričao s Lippijem i upijao. Pa pogledajte velikog Zidanea koji je uzeo Real B i uči se poslu. Trenerski posao je učenje i upijanje. Nogomet od prije dvadeset godina kada sam počeo i danas su razlika kao nebo i zemlja. Kao da sam tada vozio bicikl, a sada moram za volan Mercedesa - slikovit je Halilhodžić.

No, izgleda da on neće sjesti za volan ovog Mercedesa pa mu ni mlađi Mamić neće postati suvozač. Ima druge planove. Tako barem tvrdi.

Bio sam na razgovorima sa savezom BiH, ali imam druge planove.

Uključuju li oni Dinamo?
Imam još uvijek puno prijatelja u Zagrebu i rado se sjećam svih navijača. Neki igrači iz te ere me često zovu i pričamo o nogometu, Dinamu i Maksimiru, ali u ovoj fazi karijere ne mislim se vraćati na ove prostore - završio je Vahid Halilhodžić".
Mislim da si nadmasio sebe ovim postom, onako citajuci ovo bacas mi na Vugdalica
Ciro je ispusena mustikla i Dinamo nije isto sto i reprezentacija Hrvatske, a napisao sam hipoteticki da bi volio vidjeti njegovu reakciju er sam 99% siguran da bi objerucke prihvatio ponudu.
Na ovo nemam komentara :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 nov 2014, 21:36

Virtu4l je napisao/la:
adisice je napisao/la:Koja rezervna opcija poslije ovog Izdajnika?
Amar Osim.
Sad ili nikad. Nadam se da je toliko dobar kao sto ga ovdje hvalite. ;)

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 nov 2014, 21:40

Ako Amar bude selektor, to će biti isti scenario kao i sa Sušićem. Ima Amar više znanja od ovog lobotomca, ali definitivno nije taj kalibar, ne samo da digne reprezentaciju iz pepela, nego da je vodi i kada je moral na najvišem nivou..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 nov 2014, 21:47

propuh je napisao/la: Ciro je ispusena mustikla i Dinamo nije isto sto i reprezentacija Hrvatske, a napisao sam hipoteticki da bi volio vidjeti njegovu reakciju er sam 99% siguran da bi objerucke prihvatio ponudu.
Nista licno samo ipak moras imati neki respekt do trenera koji to zasluzuju. Nemozes jednog Ciru koji je napravio temelje ove selekcije poredit sa jednim Bracom i Nikicem to stvarno nema smisla. I kakve veze ima to sto govoris da dinamo nije isto kao i hrvatska. Covjek je bio treci na SP dali je tebi to jasno. A ti si htio kazati da je covjek samo humorista sto nije tacno, daleko od toga.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 nov 2014, 21:48, ukupno mijenjano 2 puta.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 29 nov 2014, 21:47

Štimac ili Cico Kranjčar :kafa:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 29 nov 2014, 21:48

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Ti se uhvatio izjave da ide iz Citya (rekao mu je da ide u Southampton) ko pijan plota.
Covjek mu samo rekao da se vidi da Dzeko ide u drugi plan jer je manja zvijezda i da je bolje da ide negdje gdje ce vise igrati. Ako se ne varam i Safet je govorio Dzeki da ide da vise igra da ne trati vrijeme na klupi
..

I sigurno Amar ne bi bio losa opcija. Kakav je da je nije mogao osvojiti sa Zeljom sve sto je osvojio da nema neko znanje.
Ja sam najvise prizeljkivao Bajevica ali eto on se odmah oglasio da nece.. Sad se samo nadam selektoru koji ce izboriti plasman na EP2016.
Ja rekoh, ako Edinu ne smeta Amar, ne smeta ni meni (mada sam siguran da ne bi bio presretan tim izborom).
Ali ja ću sutra, u nekom eventualnom sukobu Amar-Edin biti na strani Džeke.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Imajednabrigada, nebeskasila, Rimes87 i 6 gostiju.