Ma brate, mozemo mi napraviti stadio kao na Santiago Bernabéu , ali ako nema ko da kvaliteno igra za Velež, mozemo se svi generalno slikati na istom.AlemC85 je napisao/la:Kakav Evropa, kakvi bakrači?Manite se šuplje, od toga nema ništa, nego čuvaj pare i pripremaj se za novu sezonu, kada će trebati ulagati u stadion zbog licence. Nije niko više mahnit da baca pare tek tako.
Slazem se u vezi navedenih igraca da bi u ovom trenutku bili pojacanja za nasu ekipu. Ja bi pokusao dovesti lijevog beka Aleksandra Subica i centarfora Jocu Stokica iz Borca (naravno na kraju sezone kada im isteknu ugovori).drakensang je napisao/la:Kad cemo mi dovesti nekog dokazanog igraca iz PL? Zar ne mozemo ukrasti Mladosti Komarcevica, Zvijezdi Stojanova ili nekom od ovih davljenika igraca. Ili pokupiti iz Sarajeva nekoga ko ima malu minutazu, htjeli vi priznati ili ne, Todorovic koji u Sarajevu nema mjesta, vidjet cete kako ce u Zrinjskom proigrati 100%. To je potez komsija koji je za svaku pohvalu, dok bi kod nas bilo "mi da kupimo otpatke Sarajeva uaa".
haurdicu svakako dat ispisnicu, nista nije pokazao a kredita od prije svakako nema! dok je i merzic napravio veliku glupost ali se treba dobro razmislit oko njega jer kad igra na maksimalnom nivou, kao naprimjer u seriji u drugoj polusezoni lani, merza je odlican igrac i igrac koji je zlata vrijedan u nasoj ligi! sto ove pousezone nije bio na tom nivou je vrlo dobro pitanje???? i bas me interesuje radi cega su i on i haurdic dobili crveni i sto 3 utakmice za merzica a dvi za haurdica? sta su toliko lose rekli sudiji da zasluzuje dva direkta crvena i 3 i 2 utakmice kazne???SipakUlicar1922 je napisao/la:Merziću tri, Haurdiću dvije utakmice kazne
Disciplinska komisija NS BiH odredila je kazne za crvene kartone u posljednjem kolu jesenjeg dijela Premier lige Bosne i Hercegovine. Zbog crvenog kartona na utakmici sa Borcem, Samir Merzić kažnjen je zabranom nastupa u tri službene utakmice u proljetnom dijelu prvenstva. Anes Haurdić kažnjen je zabranom nastupa u dvije utakmice. Zbog crvenih kartona FK Velež je kažnjen sa po 200 KM za svakog
http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Dati ispisnicu obadvojici uz to da licno plate kaznu od 400 km!!!
Ma Barisic je novi Letic pazi sta ti kazem...lik zna i lijevom i desnom..dobar u ofanzivi zna je zavrnut dobro...imamo Peju isto koji nije nesto naprijed ali je nazad solida...prije bi trebali potrazit jednog igraca tipa Blagoja...ali prije tih svih spica dovest...SipakUlicar1922 je napisao/la:Slazem se u vezi navedenih igraca da bi u ovom trenutku bili pojacanja za nasu ekipu. Ja bi pokusao dovesti lijevog beka Aleksandra Subica i centarfora Jocu Stokica iz Borca (naravno na kraju sezone kada im isteknu ugovori).drakensang je napisao/la:Kad cemo mi dovesti nekog dokazanog igraca iz PL? Zar ne mozemo ukrasti Mladosti Komarcevica, Zvijezdi Stojanova ili nekom od ovih davljenika igraca. Ili pokupiti iz Sarajeva nekoga ko ima malu minutazu, htjeli vi priznati ili ne, Todorovic koji u Sarajevu nema mjesta, vidjet cete kako ce u Zrinjskom proigrati 100%. To je potez komsija koji je za svaku pohvalu, dok bi kod nas bilo "mi da kupimo otpatke Sarajeva uaa".
Suba ima jos 2,5 god ugovora sa namaSipakUlicar1922 je napisao/la:Slazem se u vezi navedenih igraca da bi u ovom trenutku bili pojacanja za nasu ekipu. Ja bi pokusao dovesti lijevog beka Aleksandra Subica i centarfora Jocu Stokica iz Borca (naravno na kraju sezone kada im isteknu ugovori).drakensang je napisao/la:Kad cemo mi dovesti nekog dokazanog igraca iz PL? Zar ne mozemo ukrasti Mladosti Komarcevica, Zvijezdi Stojanova ili nekom od ovih davljenika igraca. Ili pokupiti iz Sarajeva nekoga ko ima malu minutazu, htjeli vi priznati ili ne, Todorovic koji u Sarajevu nema mjesta, vidjet cete kako ce u Zrinjskom proigrati 100%. To je potez komsija koji je za svaku pohvalu, dok bi kod nas bilo "mi da kupimo otpatke Sarajeva uaa".
Sta ako ste mu duzni love? Onda nema veze taman da je dozivotno vezan za FK Borac. Ako cemo iskreno govoriti, poznavajuci vasu ekonomiju, izgledi su veliki da mu dugujete.......svejedno, moje zelje su jedno a zelje i mogucnosti FK Veleza mozda nesto sasvim drugo.Fudbal je napisao/la:Suba ima jos 2,5 god ugovora sa namaSipakUlicar1922 je napisao/la:Slazem se u vezi navedenih igraca da bi u ovom trenutku bili pojacanja za nasu ekipu. Ja bi pokusao dovesti lijevog beka Aleksandra Subica i centarfora Jocu Stokica iz Borca (naravno na kraju sezone kada im isteknu ugovori).drakensang je napisao/la:Kad cemo mi dovesti nekog dokazanog igraca iz PL? Zar ne mozemo ukrasti Mladosti Komarcevica, Zvijezdi Stojanova ili nekom od ovih davljenika igraca. Ili pokupiti iz Sarajeva nekoga ko ima malu minutazu, htjeli vi priznati ili ne, Todorovic koji u Sarajevu nema mjesta, vidjet cete kako ce u Zrinjskom proigrati 100%. To je potez komsija koji je za svaku pohvalu, dok bi kod nas bilo "mi da kupimo otpatke Sarajeva uaa".
bas suprotno aleme, ako hocemo da dovedemo neko mlado, kvalitetno pojacanje onda je sad vec vrijeme da se ugovori transfer! sto vise cekamo to ostaju manje atraktivni igraci ili igraci koji su mozda atraktivni ali skupi i dolaze na polugodisnje ugovore! neprodju pripreme, taman dodju u formu pri kraju prvenstva i onda dalje prije sljedece sezone! mi nemamo taj luksuz da opet ponovimo prelazni rok od ljetos gdje smo te greske pravili! trebaju nam 2-3 igraca da nadopune kadar za sljedecu polusezonu i opet bi mogla druga polusezona bit u znaku veleza kao i prosle sezone.. po mom nam fali zamjena za blagojevica kad blagoje neigra, centarfor (bolje dat pare za jednog kvalitetnog nego okupit 3-4 polovna i potrosit iste pare) i za kraj ako se rijesimo haurdica(nadam se!) onda i jedno lijevo krilo... dragojevicu bi dao povjerenje jos ovu polusezonu i onda na ljeto procjena dali je o tog kapaciteta ili nije jer nekako mi je nedefinisan, nekad odlicno a nekad kiks! kao sto i jusufbegovic rece mi jos zamjene za ostrakovica, letica i okica nismo nasli, barisic je mozda ta prava zamjena za letica jer momak mi djeluje sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu...AlemC85 je napisao/la:rano je, rano je, za tugu kasno je...
Mikki21 upravu si 120%!!!...ugovori su vec trebali biti produzeni, igraci koji ce nas napustiti obavjesteni (sudeci po Fejinoj izjavi jos nisu) i pojacanja dogovorena. Svakim danom manja je sansa da cemo dovesti kvalitet. Slazem se vezano za Dragojevica. Momak jeste nedefinisan ali mozda nije ni cudo jer mu je tek 22 godine. To je za golmane tek pocetak karijere.mikki21 je napisao/la:bas suprotno aleme, ako hocemo da dovedemo neko mlado, kvalitetno pojacanje onda je sad vec vrijeme da se ugovori transfer! sto vise cekamo to ostaju manje atraktivni igraci ili igraci koji su mozda atraktivni ali skupi i dolaze na polugodisnje ugovore! neprodju pripreme, taman dodju u formu pri kraju prvenstva i onda dalje prije sljedece sezone! mi nemamo taj luksuz da opet ponovimo prelazni rok od ljetos gdje smo te greske pravili! trebaju nam 2-3 igraca da nadopune kadar za sljedecu polusezonu i opet bi mogla druga polusezona bit u znaku veleza kao i prosle sezone.. po mom nam fali zamjena za blagojevica kad blagoje neigra, centarfor (bolje dat pare za jednog kvalitetnog nego okupit 3-4 polovna i potrosit iste pare) i za kraj ako se rijesimo haurdica(nadam se!) onda i jedno lijevo krilo... dragojevicu bi dao povjerenje jos ovu polusezonu i onda na ljeto procjena dali je o tog kapaciteta ili nije jer nekako mi je nedefinisan, nekad odlicno a nekad kiks! kao sto i jusufbegovic rece mi jos zamjene za ostrakovica, letica i okica nismo nasli, barisic je mozda ta prava zamjena za letica jer momak mi djeluje sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu...AlemC85 je napisao/la:rano je, rano je, za tugu kasno je...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.