Denis Žerić nikada neće biti igrač koji će biti važan dio naše reprezentacije isto tako i Armin Hodžić. Lahko je biti talenat u Želji kad te niko kod kuće ne smije dobiti kad se gostima ne sude penali, poništavaju golovi, a tebi se priznavaju golovi rukama, puštaju ofsajdi i radi se sve i svašta. To čak i djeca Sarajeva i Želje priznaju i govore da ih niko ne smije dobit kući. Armin Hodžić da je neki talenat ostao bi u Liverpoolu pustite te lafine navijača Željezničara oko radne vize. Uostalom evo i u Dinamu se naigrao lafo neka povredasajo10 je napisao/la:Hahaha oj Boze... Evo momak ja cu ti reci nesto za ovu cetvoricu igraca Malmöa sto si spomeno. JEDINO Hadzikadunic bi imao mjestu u nasoj U17-reprezentaciji. Iskreno volio bi da zaigra za nasu reprezentaciju jer je momak vrlo talentovan. Toliko.
Jos nesto, spominjes igrace Zelje i Sarajeva a pojma nemas o kakvim se momcima radi. Ja cu samo izdvojiti Denisa Zerica koji je za mnoge tako zvane talente iz dijaspore Maradona.
A ovo za Armina...

. Amer Gojak onakav talenat pa ne može da se ispali negdje u Evropu, a ne Žerić i slični Žeriću.
 . Amer Gojak onakav talenat pa ne može da se ispali negdje u Evropu, a ne Žerić i slični Žeriću.
 Jos jednom cu napisati ovaj Zeric mozda jedan dan bude vazan dio nase reprezentacije isto tako Armin Hodzic mozda zaigra u Premiershipu isto tako mogu zavrsiti u Travniku nikada se nezna sa mladim igracima kako ce se razvijati i netreba davati neke rane prognoze, ja sam naveo Gorana Slavkovskija momak debitovao za Inter sa 16 godina i onda nije mogao da igra u trecoj ligi u Svedskoj i zavrsio u sestoj kao sto je @calcio naveo.
 Jos jednom cu napisati ovaj Zeric mozda jedan dan bude vazan dio nase reprezentacije isto tako Armin Hodzic mozda zaigra u Premiershipu isto tako mogu zavrsiti u Travniku nikada se nezna sa mladim igracima kako ce se razvijati i netreba davati neke rane prognoze, ja sam naveo Gorana Slavkovskija momak debitovao za Inter sa 16 godina i onda nije mogao da igra u trecoj ligi u Svedskoj i zavrsio u sestoj kao sto je @calcio naveo.