U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vandelanoite
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Vandelanoite » 26 nov 2014, 19:09

sajo10 je napisao/la:Hahaha oj Boze... Evo momak ja cu ti reci nesto za ovu cetvoricu igraca Malmöa sto si spomeno. JEDINO Hadzikadunic bi imao mjestu u nasoj U17-reprezentaciji. Iskreno volio bi da zaigra za nasu reprezentaciju jer je momak vrlo talentovan. Toliko. :)

Jos nesto, spominjes igrace Zelje i Sarajeva a pojma nemas o kakvim se momcima radi. Ja cu samo izdvojiti Denisa Zerica koji je za mnoge tako zvane talente iz dijaspore Maradona.

A ovo za Armina... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Denis Žerić nikada neće biti igrač koji će biti važan dio naše reprezentacije isto tako i Armin Hodžić. Lahko je biti talenat u Želji kad te niko kod kuće ne smije dobiti kad se gostima ne sude penali, poništavaju golovi, a tebi se priznavaju golovi rukama, puštaju ofsajdi i radi se sve i svašta. To čak i djeca Sarajeva i Želje priznaju i govore da ih niko ne smije dobit kući. Armin Hodžić da je neki talenat ostao bi u Liverpoolu pustite te lafine navijača Željezničara oko radne vize. Uostalom evo i u Dinamu se naigrao lafo neka povreda :lol: . Amer Gojak onakav talenat pa ne može da se ispali negdje u Evropu, a ne Žerić i slični Žeriću.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 26 nov 2014, 19:12

Ponos Torina je napisao/la:Richairo Juliano Živković mama mu je porijeklom iz Dervente.... Jel se oglasavao za koga ce igrat(BIH,Holandija,Srbija)
Mi ne možemo Harisa Seferovića i Muamera Tankovića da dovedemo pod našu zastavu, a ne Richaira Juliana.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 26 nov 2014, 19:30

Vandelanoite je napisao/la:
Denis Žerić nikada neće biti igrač koji će biti važan dio naše reprezentacije isto tako i Armin Hodžić. Lahko je biti talenat u Želji kad te niko kod kuće ne smije dobiti kad se gostima ne sude penali, poništavaju golovi, a tebi se priznavaju golovi rukama, puštaju ofsajdi i radi se sve i svašta. To čak i djeca Sarajeva i Želje priznaju i govore da ih niko ne smije dobit kući. Armin Hodžić da je neki talenat ostao bi u Liverpoolu pustite te lafine navijača Željezničara oko radne vize. Uostalom evo i u Dinamu se naigrao lafo neka povreda :lol: . Amer Gojak onakav talenat pa ne može da se ispali negdje u Evropu, a ne Žerić i slični Žeriću.

Momak izgleda da ti imas neki komplex prema igracima iz grada Sarajeva, da nisi to bio na probi tamo pa te okarakterisali kao antitalenat ili sta :D Jos jednom cu napisati ovaj Zeric mozda jedan dan bude vazan dio nase reprezentacije isto tako Armin Hodzic mozda zaigra u Premiershipu isto tako mogu zavrsiti u Travniku nikada se nezna sa mladim igracima kako ce se razvijati i netreba davati neke rane prognoze, ja sam naveo Gorana Slavkovskija momak debitovao za Inter sa 16 godina i onda nije mogao da igra u trecoj ligi u Svedskoj i zavrsio u sestoj kao sto je @calcio naveo.

Isto tako jedan Sudic koji nije nikada neki extra talenat bio svojim radom i trudom sto je @sajo10 napisao dostigao da bude mladi reprezentativac Svedske i igrao u Malmeu i zamalo da je postao nas A-reprezentativac zato se nikada zna kako ce neko proci u karijeri zavisi od puno stvari. I ovo sa Liverpoolom ti je smijesno pa i Muhamed Besic je potpisao za Ferencvaros kada ga Hamburg nije htjeo i svi mi znamo kakva je to igracina i talenat zato netreba nista znaciti,drugi primjer Dzeko koj je otjeran iz Zelje a znamo kako se to sve zavrsilo. Isto tako nisi informisan jedan igrac u Englesku ligu nemoze potpisati novi ugovor ako nema jedan broj nastupa za reprezentaciju zato je Vrsajevicev transfer propao u Middlesborough. Jedino nevazi ta pravila sa igracima sa EU-pasosem zato je Muhamed Besic ostvario transfer u Everton posto ima njemacki pasos.

I to zbog pasosa je najveci problem nasim igracima da direktno iz nase lige odu u vecu ligu mogu jedino u Bundesligu gdje nije ogranicen broj "NON-EU" igraca, naprimjer u Engleskoj imas taj problem sa nastupima, u Spaniji isto kao u Svedskoj je problem sto samo smijes imati 3 igraca bez EU-pasosa, u Italiji mozes samo godisnje kupiti dva igraca bez EU-pasosa za Francusku neznam i to stvara veliki problem i nasim A-reprezentativcima a kamoli nasim igracima iz nase lige, zato to paljenje u inostranstvo nije bas tako jednostavno i zato nasi igraci zavrsavaju u Tursku i Poljsku ligu.

Ovo za Gojaka, neprovaljuj se bogati momak je vec potpisao za Dinamo Zagreb i nepisi gluposti. I kakve veze iam to da se jos nije opalio u inostranstvo jel to znaci da neznaju igrati lopte, znaci tvoja logika kaze da Samir Radovac, Gojko Cimirot, Haris Duljevic i Riad Bajic nisu talenti posto igraju u nasoj ligi :crazy: :lol: A jednog Sudica bi gledao kao nasljednik Spahica sigurno posto igra u svedskoj ligi:lol:
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 26 nov 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 26 nov 2014, 19:55

Evo gledam maloprije Youth Leauge i vidim igra u Realu Benjamin Kuscevic... eh sad... mali je igrao sa Universidad Catolica, a u tom gradu ima Kuscevica bruku, sto uglavnom nose nasa imena. Recimo Jasna npr sto mu i moze bit neko... :D

Sta sve Google nece nac.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 26 nov 2014, 20:02

Amarinho je napisao/la:Evo gledam maloprije Youth Leauge i vidim igra u Realu Benjamin Kuscevic... eh sad... mali je igrao sa Universidad Catolica, a u tom gradu ima Kuscevica bruku, sto uglavnom nose nasa imena. Recimo Jasna npr sto mu i moze bit neko... :D

Sta sve Google nece nac.

Kako se ja sjecam vec se ovdje raspravljalo oko tog momka i mislim da su momci saznali da nema nikakve veze sa nama ali nisam siguran.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 26 nov 2014, 22:43

Hrvat, ima njih dosta po Južnoj Americi.

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 26 nov 2014, 23:52

Ponos Torina je napisao/la:Richairo Juliano Živković mama mu je porijeklom iz Dervente.... Jel se oglasavao za koga ce igrat(BIH,Holandija,Srbija)

Prosle hefte odstranjen iz holandske U19 zbog nediscipline ... :arrow:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 nov 2014, 01:37

Vandelanoite je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Hahaha oj Boze... Evo momak ja cu ti reci nesto za ovu cetvoricu igraca Malmöa sto si spomeno. JEDINO Hadzikadunic bi imao mjestu u nasoj U17-reprezentaciji. Iskreno volio bi da zaigra za nasu reprezentaciju jer je momak vrlo talentovan. Toliko. :)

Jos nesto, spominjes igrace Zelje i Sarajeva a pojma nemas o kakvim se momcima radi. Ja cu samo izdvojiti Denisa Zerica koji je za mnoge tako zvane talente iz dijaspore Maradona.

A ovo za Armina... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Dati oko 90 golova u 30 utakmica i na terminima sa napusenom rajom nije lako , a kamol u junirskoj ligi. Uostalom u zadnjih 3 godine ako bi izdvojilki 20 poteza koji se ne vidjaju tako cesto(citaj nikad) na nasim terenima mislim da bi ih bar 10 bilo hodzicevo djelo...da nije talenat i da nema u sebi kvalitetu samo budala moze rec. Lobovi, driblnzi, sutevi, potez na debrbiju u kupu.... Da bi zaigro u liverpulu moro je dat brat brat 40 golova u nasoj ligi jer tako rade velike ekipe , ko da je on jedini. Liverpul je vjerovatno imo jos 30 igraca na toj poziciji u njegovj situaciji sirom svijeta... ne lupaj bezvez.Vecina igraca koj isu napravili karijere a da su iz nase lige nikad nista u ligi nisu previse odskakali nego su igraci postali kad su otisli(Dzeko najbolji primjer). Kad neko ovo sve navedeno gore uspije u ovoj KUPUS-BUNARLOPTA-LOMINOGU-IZBIJINABIJI LIGI onda je stvarno poseban. Gojak je daleko najbolji igrac svog godista u drzavi. DALEKOOOO NAJBOLJI nikad upravi ne mogu halalit sto smo ga tako lako pustili

Jos nesto za hodzica. Ja ligu pratim aktivno tj da sve razumijem i da sam upucen negdje od 2004 prije toga sam bio premlad da bi svhvato neke stvari. Pratio sam rezultat zelju i njegove igrace. Odgovorno ti tvrdim da nijedan tako mlad igrac nije pokazo tolike kvalitete u ligi kao Hodzic. On da je nekim cudom iz zagerba i da igra u dinamu tj da je poceo tamo , a ne zelji sad bi obogatio mamica za bar 10 miliona. Ne budi smijesan..kad nisi upucen. Koliko si pogledo utakmica nase lige ?

P.S. Ovo je retoricko pitanje na kraju jer po potpisu predpostalvjam da si ti "katalonc" i jedan od onih sto se bacaju po podu radi promasaja na el klasiku :kafa:
=\_1921_/=

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2014, 19:00

Rade Krunić najvjerovatnije ide na posubu u C.Zvezdu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 nov 2014, 17:13

a onaj sto je bio kapiten U17 Acimovic dobio poziv za Srbiju,a ovi ga nasi nisu ni zvali Malkocevic..
Zolotic veceras poceo mec od 1min dobio brzo dva zuta i napolje

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 dec 2014, 10:36

Uskoro izvlacenje Elitni grupa kvalifikacija za U17 prvenstvo, potom posle toga odma izvlacenje grupa za U19 prvenstvo. Valjda nas sreca progleda!

:bih:

U17:

Pot A: Germany, Poland, Spain, England (holders), Austria, Portugal, Netherlands, Czech Republic

Pot B: Croatia, Scotland, Republic of Ireland, Italy, Russia*, Romania, France, Romania, Belgium

Pot C: Norway, Georgia, Slovakia, Belarus, Hungary, Serbia, Iceland, Sweden

Pot D: Greece, Israel, Slovenia, Wales, Northern Ireland, Azerbaijan, Bosnia and Herzegovina, Ukraine*

@Batko

Evo link za uefa.com, http://www.uefa.com/under17/season=2015 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 03 dec 2014, 10:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 dec 2014, 10:42

sajo10 je napisao/la:Uskoro izvlacenje Elitni grupa kvalifikacija za U17 prvenstvo, potom posle toga odma izvlacenje grupa za U19 prvenstvo. Valjda nas sreca progleda!

Uskoro? Kada tacno????

:kafa:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 dec 2014, 10:44

Nasao sam....

evo semsira... :kafa:

Pot A: Germany, Poland, Spain, England (holders), Austria, Portugal, Netherlands, Czech Republic

Pot B: Croatia, Scotland, Republic of Ireland, Italy, Russia*, Romania, France, Romania, Belgium

Pot C: Norway, Georgia, Slovakia, Belarus, Hungary, Serbia, Iceland, Sweden

Pot D: Greece, Israel, Slovenia, Wales, Northern Ireland, Azerbaijan, Bosnia and Herzegovina, Ukraine*

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 dec 2014, 10:47

Sada su izvukli za kvalifikacionu rundu 2015/16

Group 13: Ukraine, Bosnia and Herzegovina, Moldova, Estonia

Sad ce i elitna runda izvlacenja,,,

Uzivo zavlacenje..

http://www.uefa.com/under17/season=2015 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 dec 2014, 10:51

Portugal Srbija i Hravtska..

:kafa:

Sad cemo i mi tu... :bih:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 dec 2014, 10:56

uh koja sreca, dobili smo onu koju sam i zelio, najlkasa od ponudjenih... :kafa:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 dec 2014, 10:58

Ceska
Skotska
Madjarska
BIH

:bih: :bih: :bih:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 dec 2014, 10:59

slika

Sretno, momci! Mozete vi ovdje proci!

Kvalifikacije za U17 Euro 2016

slika

Sretno, BiH!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 dec 2014, 11:10

U19 nije imala srece za Kvale 2016

Group 5: Turkey, Ukraine, Bosnia and Herzegovina, Azerbaijan

Sad krece elite runda za 2015..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 dec 2014, 11:28

Hjade, najbolje bi bilo sa Polsjka, CG i Ukrajina...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.