Miralem Pjanić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la DonCorleone » 04 dec 2014, 17:34

Virtu4l je napisao/la:
Što se ostalog tiče, Gringo ti je objasnio :wave:
Interesantno bas, cuj Gringo mi objasnio. Je li to onaj isti Gringo sa teme Safeta Susica kojeg ti ne uzimas za ozbiljno jer je promijenio hrpu nikova?

Odjednom Gringo objasnio? Alal ti cufte kako si fleksibilan momak :rol: .

Ovo za whoscored je ponovo dokaz da ti prihavtas samo ono sto tebi odgovara, dok ja nemam problem prihvatiti i kada je Pjanic u odredjenom segmentu losiji nego drugi igrac, jer je u dosta toga u samom vrhu.

Mene bi izmedju ostalog bilo sramota dolaziti na ovu temu, jer si se nakon nedelje izlevatio samo tako, nakon dva gola Pjanica i nikada boljeg odgovora na tvoje prijasnje postove, ostalo ti je jos samo da lijepis zelene smajlice nakon utakmice kao sto si i radio, jer te Pjanke izlevatio :wave: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 dec 2014, 17:36

Husika je napisao/la:Pa buraz po tom bezveze i jedes, sta imas svaki put jest kad ces to izbaciti na vc-u kao i uvijek, ha ja...
Jelo ima svoju svrhu, ove glupe i prežvakane rasprave nemaju. Davno sam konstatovao da ovdje nedostaje originalnosti, stoga je krajnje vrijeme da se promijeni ploča. :yawn:
Husika je napisao/la:Ali Pjanic najbolji u nasoj repci... Uhvatila te promaha ili ???
Ne vidim ništa čudno u mojoj tvrdnji. Prvo, nisam se referirao samo na igre u reprezentaciji, nego govorim općenito. I slijepac vidi da je Miralem trenutno najbolji na svojoj poziciji od svih naših internacionalaca.
DonCorleone je napisao/la:Nema od tog pokusavanja vajde jer se whoscored ne priznaje a FIFA dijeli ocijene po automatizmu, elem, kako god okrenes, ne valja
Pa baš zato je vrijeme da se okanite pokušaja da nekome promijenite mišljenje ako već vidite da ne ide. Ovako se samo vrtimo u krug i tema se svodi na obični spamm.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 04 dec 2014, 17:39

DonCorleone je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Što se ostalog tiče, Gringo ti je objasnio :wave:
Interesantno bas, cuj Gringo mi objasnio. Je li to onaj isti Gringo sa teme Safeta Susica kojeg ti ne uzimas za ozbiljno jer je promijenio hrpu nikova?

Odjednom Gringo objasnio? Alal ti cufte kako si fleksibilan momak :rol: .

Ovo za whoscored je ponovo dokaz da ti prihavtas samo ono sto tebi odgovara, dok ja nemam problem prihvatiti i kada je Pjanic u odredjenom segmentu losiji nego drugi igrac, jer je u dosta toga u samom vrhu.

Mene bi izmedju ostalog bilo sramota dolaziti na ovu temu, jer si se nakon nedelje izlevatio samo tako, nakon dva gola Pjanica i nikada boljeg odgovora na tvoje prijasnje postove, ostalo ti je jos samo da lijepis zelene smajlice nakon utakmice kao sto si i radio, jer te Pjanke izlevatio :wave: .
Nisam ti djaba napisao prelistaj teme prije nego krenes copkati nekoga ;)
Prika moj ja sam mjenjao hrpu nikova zbog 2 moderatora koji su okorjeli papketovci, nisu znali sportski podnijeti moje procijene pretocene u postove pa rezi... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 dec 2014, 17:42

Gringo doktor, da je bar vise takvih, ne napustaj nas vise nikad kralju, ni na dan :tokralju:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 dec 2014, 17:42

Virtualce ne zna da ga Husika ne podnosi radi Safeta :rol: .

Tako je Husika brate :bih: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2014, 17:43

DonCorleone je napisao/la:Mene bi izmedju ostalog bilo sramota dolaziti na ovu temu, jer si se nakon nedelje izlevatio samo tako, nakon dva gola Pjanica i nikada boljeg odgovora na tvoje prijasnje postove, ostalo ti je jos samo da lijepis zelene smajlice nakon utakmice kao sto si i radio, jer te Pjanke izlevatio :wave: .
Pjanić će me izlevatiti kad nešto slično uradi u dresu reprezentacije, a ti si još jednom prekucan, po ko zna koji put. Davaj WhoScored :wave:
DonCorleone je napisao/la:Virtualce ne zna da ga Husika ne podnosi radi Safeta :rol: .

Tako je Husika brate :bih: .
Baš kad pomislim da ne možeš pasti niže...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 dec 2014, 17:44

Ti si plaho visoko letio, pogotovo nakon nedelje, letio, pa grohnuo zestoko :rol: .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2014, 18:01

Vidim, ponovo argumenti razbijaju :wave: Daj WhoScored % da vidimo ko je najbolji.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 dec 2014, 18:28

Pjanić je napravio više u repki do 24,5 g. nego Misimović do istih godina. :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 dec 2014, 18:57

Zenga je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Što se tiče o interesu klubova za Pjanića ista je priča kao i svake godine,mediji ga sele od kluba do kluba a na kraju i dalje igra za prosječnu ekipu Rome.

Budimo realni Miralem je dobar al' on još nije WC igrač jer da bi bio u samom vrhu moraš imati konstantnost u igrama a on to nema.Mene ne može zadiviti što zabije gol iz slobodnjaka svaki 10 utakmica.
Ne prosipaj se ociju ti, kakva prosjecna ekipa Roma? To je medju Top20 klubova na svijetu, igraju tu legende poput Tottija i De Rossija, to sto ti ne znas uzivati u slatkim mukama tipa "Ko je vazniji, Dzeko/Pjanic", to je tvoj problem.

Pjanic je definitivno top klasa, kao sto je i Strootman, obadvojica jos uvijek mladi i imaju ogroman potencijal, ali i kvalitet.
Ekipa koja prima sedam komada na svom terenu se ne može nazvati top ekipom.I da Totti igra sa 38 godina glavnu rolu u Romi to samo pokazuje koliko je ekipa precjenjena.Za Italiju su top tim al' u Evropi su daleko od vrha.

O tome ko je važniji u repki sam već sam rekao.A da bi postao top klasa nije samo dovoljno zabiti gol iz slobodnjaka svako 10 kolo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2014, 22:29

Sheyi je napisao/la:Pjanić je napravio više u repki do 24,5 g. nego Misimović do istih godina. :kafa:
Cega,rakije?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 dec 2014, 22:34

harishp je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Pjanić je napravio više u repki do 24,5 g. nego Misimović do istih godina. :kafa:
Cega,rakije?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 04 dec 2014, 23:26

Totti igra sto mora igrati, a ne sto je super kvalitetan. Zasto Roma ne dovede napadaca, a i slijepac vidi da ga nemaju! Zato da Totti ne bi imao konkurenciju. I to je tako.
Totti ce igrati dok on hoce.
Pa iza njega stoji cijela tribina i Totti = Roma
Allez

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 05 dec 2014, 00:22

Osim rakije sta je jos napravio Pjanic, daj nam to sta je...????
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 dec 2014, 00:28

Husika je napisao/la:
Osim rakije sta je jos napravio Pjanic, daj nam to sta je...????
Edina gringonja,Edina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 05 dec 2014, 00:47

Ni u to nisam siguran kad je Pjanic u pitanju...A vremena "moderna"... :hmmmmm:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 dec 2014, 00:52

Šta, šta, šta, najbolji asistent naše reprezentacije u kvalifikacija za Brazil, riješio Litvaniju i Latviju, igrao SP, po mnogima bio naš najbolji igrač na istom, a sta je Misimovic napravio do tih godina?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2014, 01:08

Povalio Kasiljasa.
Voli te tvoje Sarajevo.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 05 dec 2014, 01:16

Sheyi je napisao/la:Šta, šta, šta, najbolji asistent naše reprezentacije u kvalifikacija za Brazil, riješio Litvaniju i Latviju, igrao SP, po mnogima bio naš najbolji igrač na istom, a sta je Misimovic napravio do tih godina?
Mi se nismo plasirali zbog pobjeda nad L-evatima nego zbog pobjede i remija sa Grckom...

A onako je li te stid uzimati recimo te dvije L ekipe kao neki pokazatelj? Inace i u praksi kao i u teoriji te repke i sluze za nabijanje statistike...
Gdje bi taj moci Pjanic protiv Slovacke, Grcke??? Golove nam u Sl dao Stoper debitant i veznjak debitant...

Izvini znas li ti kad je Miske dosao u repku da se maltene pod farovima auta treniralo i troskove dolaska igraci su snosili sami.
Ne sjecas se ti toga izgleda...Ne sjecas se ni Mulina, Musica, Grujica( a boljih i nismo imali) i ostale "svjetske klase".

Toliko od tom pokusaju poredjenja BiH u fudbalu 1837 i 201x god.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 05 dec 2014, 07:31

dobro jutro narode, da nastavimo? :D

@virtual, sljiva nema apsolutno nikakve veze sa temom danasnje emisije ali kao sto rekoh - ne sjecam se da sam pisao nesto u vezi prcica i misketa tako da si me fino ovim postom podsjetio na nesto sto sam totalno zaboravio. aferim za trud. iduci put kad mi zatreba neki post iz proslosti u nekoj raspravi tebi se obracam :thumbup: medjutim, taj pokusaj nekog spustanja tipa evo ti argument kojeg sam iscupao iz naftalina ne pali jer kako napisah u prethodnom postu nemam problem sa priznavanjem pogresaka jer samo budala ne mijenja misljenje, a i taj post sam napisao zato sto sam tako u datom trenutku razmisljao i jer me misimovic svojom partijom (partijama) natjerao na tako nesto. ocekivao sam od prcica vise barem u trkackom smislu i bio zaintrigiran idejom o podmladjivanju reprezentacije, dovodjenja mladog i perspektivnog talenta iz francuske te kreiranjem neke jos dinamicnije igre. uostalom, uvodjenje prcica ili te dvojice koju spomenuh u neki normalan sistem sa krilima i pjanicem i besicem kao podrskom iza bi bio daleko uspjesniji eksperiment nego je to bio onaj protiv kipra koji je, uz francusku, slovacku i sad vec cuveno takticko samoubistvo protiv nigerije, mozda i ponajgora ideja papetovog selektorskog mandata. no, prcic je igrao kako je igrao s kim je vec igrao i evidentno je da nije opravdao mnoga ocekivanja, iako bi se i to dalo analizirati i raspraviti. mislim, misimovica nismo zamijenili ni pjanicem ni prcicem ni susicem nego sa vise njih i totalnom promjenom taktike, no to je vec prezvakana tema. za kraj price o prcicu, te nedovrsene poslove o vrijedjanju i avatarima ces morati rijesiti s rajom koja je to zapravo radila jer ako vec kopas postove i pamtis svako slovo onda bi trebao znati da nisam jedan od njih :nene:

eh sad, znam da bi ti ja sad kao trebao uzvratiti nekim citatom tvog nekog davnog komentara ali mi se ne da listati tema, kopati po postovima i slicno. sta cu, prelijen sam za to . . . ali i ti i ja i bilo ko ko je pratio temu citao je tvoja pisanja o sakrivanju iza tottija, XY igraca i bjezanju od odgovornosti, kao i nasladjivanje i prozivanje svaki put kada bi se pjanic nasao na klupi. ironicnim tonom, naravno, jer namazan si ti igrac.
Virtu4l je napisao/la:I ako ti nije problem da mi odgovoriš, da li bi zwetschke 'bljesnuo' u bar jednoj od ove četiri utakmice i da li bi mi u tom slučaju imali više bodova na kontu...?
sbb kbb ali vjerovatno bi jer covjek je stara skola, prirodna desetka koja bi uz besica i pjanica (na svojim prirodnim pozicijama) cinio nas najjaci vezni red, kakav je i bio pred SP i protiv argentine. medjutim, tema nije ni misimovic, ni misimovic vs pjanic, nego zasto je jedan igrac fenomenalan u klubu, a prosjecan u reprezentaciji. hajd da se drzimo toga, a za drugi put cemo organizovati retro vecer gdje cemo kopati vintage postove.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 22 gosta.