dobro jutro narode, da nastavimo?
@virtual,
sljiva nema apsolutno nikakve veze sa temom danasnje emisije ali kao sto rekoh - ne sjecam se da sam pisao nesto u vezi prcica i misketa tako da si me fino ovim postom podsjetio na nesto sto sam totalno zaboravio. aferim za trud. iduci put kad mi zatreba neki post iz proslosti u nekoj raspravi tebi se obracam

medjutim, taj pokusaj nekog spustanja tipa
evo ti argument kojeg sam iscupao iz naftalina ne pali jer kako napisah u prethodnom postu nemam problem sa priznavanjem pogresaka jer samo budala ne mijenja misljenje, a i taj post sam napisao zato sto sam tako u datom trenutku razmisljao i jer me misimovic svojom partijom (partijama) natjerao na tako nesto. ocekivao sam od prcica vise barem u trkackom smislu i bio zaintrigiran idejom o podmladjivanju reprezentacije, dovodjenja mladog i perspektivnog talenta iz francuske te kreiranjem neke jos dinamicnije igre. uostalom, uvodjenje prcica ili te dvojice koju spomenuh u neki normalan sistem sa krilima i pjanicem i besicem kao podrskom iza bi bio daleko uspjesniji eksperiment nego je to bio onaj protiv kipra koji je, uz francusku, slovacku i sad vec cuveno takticko samoubistvo protiv nigerije, mozda i ponajgora ideja papetovog selektorskog mandata. no, prcic je igrao kako je igrao s kim je vec igrao i evidentno je da nije opravdao mnoga ocekivanja, iako bi se i to dalo analizirati i raspraviti. mislim, misimovica nismo zamijenili ni pjanicem ni prcicem ni susicem nego sa vise njih i totalnom promjenom taktike, no to je vec prezvakana tema. za kraj price o prcicu, te nedovrsene poslove o vrijedjanju i avatarima ces morati rijesiti s rajom koja je to zapravo radila jer ako vec kopas postove i pamtis svako slovo onda bi trebao znati da nisam jedan od njih
eh sad, znam da bi ti ja sad kao trebao uzvratiti nekim citatom tvog nekog davnog komentara ali mi se ne da listati tema, kopati po postovima i slicno. sta cu, prelijen sam za to . . . ali i ti i ja i bilo ko ko je pratio temu citao je tvoja pisanja o sakrivanju iza tottija, XY igraca i bjezanju od odgovornosti, kao i nasladjivanje i prozivanje svaki put kada bi se pjanic nasao na klupi. ironicnim tonom, naravno, jer
namazan si ti igrac.
Virtu4l je napisao/la:I ako ti nije problem da mi odgovoriš, da li bi zwetschke 'bljesnuo' u bar jednoj od ove četiri utakmice i da li bi mi u tom slučaju imali više bodova na kontu...?
sbb kbb ali vjerovatno bi jer covjek je stara skola, prirodna desetka koja bi uz besica i pjanica (na svojim prirodnim pozicijama) cinio nas najjaci vezni red, kakav je i bio pred SP i protiv argentine. medjutim, tema nije ni misimovic, ni misimovic vs pjanic, nego
zasto je jedan igrac fenomenalan u klubu, a prosjecan u reprezentaciji. hajd da se drzimo toga, a za drugi put cemo organizovati
retro vecer gdje cemo kopati
vintage postove.