Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la staragarda » 05 dec 2014, 00:35

propuh je napisao/la:Ova tema se pretvorila u temu pljuvanja Tuzlaka po brki tu uskoci i poneki Zenicanin i pitar.
Mislim da bi trebalo i ime teme promjeniti :D
Amare srta im pocini ...

ps. MIRSADA DEDICA za selektora :rol:
ova tema se odavno pretvorila u smijuriju...tacnije od kad je neko ovog miki maus amava predlozio za selektora nacionalnog tima.....a refereca mu je da je vise puta ucestvovao u namjestanju prvenstva smijesne bosanske lige...ljudi jos i titule spominju...kao,vidite da zna :urnebes: :urnebes: ...naravno ovi iz doline mumuijevih odmah vide neku urotu cetnika iz tuzle,zlih zenicana i iskompleksiranih pitara :roll: :roll: :roll: ...tako da je tema poprimila tragikomican slijed dogadzanja :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 05 dec 2014, 00:40

Libo me, nek bude selektor i Amar, ako ce se tada Manijaci smiriti ..ionak ne ocekujem plasman na EURO, previse smo u *ovnima zbog papka (jos kad bi s brkom otisli dublje u *ovna, onda jedva cekam postove manijaka, da li ce ga braniti ili..)...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 dec 2014, 00:46

sagitarius je napisao/la:Libo me, nek bude selektor i Amar, ako ce se tada Manijaci smiriti ..ionak ne ocekujem plasman na EURO, previse smo u *ovnima zbog papka (jos kad bi s brkom otisli dublje u *ovna, onda jedva cekam postove manijaka, da li ce ga braniti ili..)...
cuj,dal ce ga branit...pa vidis da je sabro vise glasova od magata :urnebes: :urnebes: ...hajd, mahanje sa ove teme dok se ne uozbiljimo :salut: :salut:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 dec 2014, 01:16

staragarda je napisao/la:
propuh je napisao/la:Ova tema se pretvorila u temu pljuvanja Tuzlaka po brki tu uskoci i poneki Zenicanin i pitar.
Mislim da bi trebalo i ime teme promjeniti :D
Amare srta im pocini ...

ps. MIRSADA DEDICA za selektora :rol:
ova tema se odavno pretvorila u smijuriju...tacnije od kad je neko ovog miki maus amava predlozio za selektora nacionalnog tima.....a refereca mu je da je vise puta ucestvovao u namjestanju prvenstva smijesne bosanske lige...ljudi jos i titule spominju...kao,vidite da zna :urnebes: :urnebes: ...naravno ovi iz doline mumuijevih odmah vide neku urotu cetnika iz tuzle,zlih zenicana i iskompleksiranih pitara :roll: :roll: :roll: ...tako da je tema poprimila tragikomican slijed dogadzanja :urnebes: :urnebes:
Jel to sad i Miki Maus :D Znam da je dobio licencu za Morza od Animal Planeta, al znaci i Disney je dao svoja prava.. :kafa:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 dec 2014, 01:18

sagitarius je napisao/la:Libo me, nek bude selektor i Amar, ako ce se tada Manijaci smiriti ..ionak ne ocekujem plasman na EURO, previse smo u *ovnima zbog papka (jos kad bi s brkom otisli dublje u *ovna, onda jedva cekam postove manijaka, da li ce ga braniti ili..)...
cuj,dal ce ga branit...pa vidis da je sabro vise glasova od magata :urnebes: :urnebes: ...hajd, mahanje sa ove teme dok se ne uozbiljimo :salut: :salut:
Ne vracaj se dok ne izaberemo novog selektora.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 dec 2014, 01:20

terabajt je napisao/la:
Ne vracaj se dok ne izaberemo novog selektora.
pa vec ste ga izabrali :rol: :rol:
amaw velicanstveni :rol: :rol: :tokralju:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 dec 2014, 01:24

Steta sto niko anketu ne gleda od komisije :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2014, 01:29

Da ne bi ovog cirkusa sa selektorom, ne bi znao da im je Amar ovoliko skakao po živcima. Kad jedan Juventus može u drugu ligu, što ne bi mogla i Sloboda :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 dec 2014, 02:45

slika
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

1X2
Kontakt:

Post Postao/la 1X2 » 05 dec 2014, 07:32

I ja sam za Amara , samo molim što manje njegovi slika :ljepota:
slika

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 dec 2014, 07:35

Mesa, Glavas, Hadzibegic. Svaka im cast na patriotizmu al ne mogu ovih ljigavih tipova koji se vrte non stop tu negdje . Ljudi bez stava, koji su do zadnjeg dana gledali kako nam neznalica razvaljuje repku a nikad niu pisnuli nista sve po paroli "Susic je moj prijatelj". Sjede u studiju natezu se , uvijaju tijelom, nakasljavaju , zamuckuju al nikako da otegnu nesto principijalno i i pametno da se kome ne bi zamjerili da ne bi ugrozili pozicioniranje oko saveza.

Kako ce nam takav lik biti trener. Tu dodajem i Mesu koji neki dan rece "dobro bi bilo za moju karijeru i malo me trema pred kamerama" :oops: :oops:

Znaci spas vidim Rajovac, Amar (koliko je god tezak tip i koliko ga god ne mogu , za ove gore navedene mislim da ima vise principijelnosti) .
Dakle Rajovac, Amar i to obavezno dva covjeka da budu tu. Da ima pomocnika u vidu Barbe, Bajramovica, Rahimica.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 05 dec 2014, 08:32

kimbo je napisao/la:
Dakle Rajovac, Amar i to obavezno dva covjeka da budu tu. Da ima pomocnika u vidu Barbe, Bajramovica, Rahimica.
Mislim da su se Barba, Zlatan i Rahimaga ubili od želje da budu pomoćnici Rajevcu i Amaru,

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2014, 09:02

Pustite se ba ankete.
Amaw da je u konkurenciji deset najljepsih muskaraca svijeta, i da se bira najljepsi muskarac, pobjedio bi ovdje na anketi. Tako da ova anketa nema smisla, niti bacanje price o Amawu kao o nekom treneru. Covjek zivi na lovorikama Ivice i nista drugo.
Svi znaju da je tropa od trenera, nista od igraca, kita od covjeka, a opet ga podrzavati pricom, govori o nasoj objektivnosti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 dec 2014, 09:04

ciza je napisao/la:
taj ASPV strasbourg je amaterska ekipa koja nikad nije bila bolje rangirana od 5. lige i njihov stadion je je manji od "otoke", nije to ova ekipa koja igra malo u prvoj malo u drugoj ligi ,Strasbourg Alsace

Ovdje se vidi ko sve pise ... pa ljudi ni WIKIPEDIJU nisu sposobni da koriste!!!

:damn: :facepalm: :damn: :damn: :facepalm: :facepalm: :hmmmm:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 dec 2014, 09:07

no rules je napisao/la:
Sa mnogima sam komentarisao ovo oko selektorske pozicije i svi bi najviše voljeli da od ovih prijavljenih Barbarez preuzme Selekciju ...jedino sam ovdje na forumu pročitao da dječica koja se možda nisu bila ni rodila kada je Barba igrao za Reprezentaciju nešto kenjaju ...nema iskustva bla bla ... , a Hrvatska postavi neiskusnog Kovača pa eno ih prvi u grupi , a mi sa iskusnim Papetom (trenirao sve najbolje drugoligaše u turskoj) prikovani za samo dno ...

... I za ovakve komentare vazi (nisi jedini, ima vas vise koji vec danima ovu glupost pisete).....pa de ba idi na wikipediu i vidi gdje je Kovac sve treniro prije nego sto je posto selektor... nije sigurno ganjo karijeru pokerasa vec je se ucio od drugih kao pomocnik, sto se za Barbu nemoze reci......

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 05 dec 2014, 09:07

Kontra Amara Osima je talog koji od njegovog Zeljeznicara nije mog'o maket prema vrhu, a bogami, pocesto je i ispadao iz lige. I to je ok, tako i treba da bude, sto bi rekli prirodan poredak stvari.

Ako nekom nesrecom Osim ne bude izabran reprezentacija ce se vratit na nivo prije Komiteta.

Nadam se da se to nece desit.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2014, 09:08

1X2 je napisao/la:I ja sam za Amara , samo molim što manje njegovi slika :ljepota:
slika
I ja sam za Amara , samo molim što VIŠE njegovih slika :ljepota:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 dec 2014, 09:12

Head je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sutra sastanak sa Magathom. :hmmmmm:
Da, u Becu, mog'o si skoknut. :lolno:

Recite mi gdje da odem malo prisluskavati....pravit cu se svabom i sjesti stol do nasih :)

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 05 dec 2014, 09:16

oo garda pitaru stari hahahaha kuknjava kuknjava kuknjava

Daj da probamo ovog Magatha ako on ne bude valjo onda Amawa:)

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 dec 2014, 09:41

aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon poraza od Rumunije 3:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Sergej Barbarez je uz pomoć svojih pajdaša na aerodromu pokušao napraviti puč, odnosno sebe instalirati na selektorsku poziciju. Kada mu to nije uspjelo, najviše zahvaljujući Ivici Osimu, pokupi je prnje i napustio mjesto ambasadora Fudbalskog saveza BiH. Nikada više se nije javio niti jednom clanu IO, Bajevicu, Osimu, Hadzibegicu. Jednostavno, nije uspio u svojoj misiji i podvijena repa je napustio Savez, koji je tada grcao u dugovorima, koji je tada visio nad provalijom. Tada nije uspio i umjesto da se prihvatio posla, da je preuzeo neku ekipu, juniore, kadete, pionire, on je odlucio se posvetiti pokeru, a danas uz pomoc jedne navijacke grupe pozivajuci se na patriotizam pokusava doci na mjesto selektora. Vala, puno je pa neka je i od Sergeja...

koliko je ovo provjerena informacija??

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.