Mesa, Glavas, Hadzibegic. Svaka im cast na patriotizmu al ne mogu ovih ljigavih tipova koji se vrte non stop tu negdje . Ljudi bez stava, koji su do zadnjeg dana gledali kako nam neznalica razvaljuje repku a nikad niu pisnuli nista sve po paroli "Susic je moj prijatelj". Sjede u studiju natezu se , uvijaju tijelom, nakasljavaju , zamuckuju al nikako da otegnu nesto principijalno i i pametno da se kome ne bi zamjerili da ne bi ugrozili pozicioniranje oko saveza.
Kako ce nam takav lik biti trener. Tu dodajem i Mesu koji neki dan rece "dobro bi bilo za moju karijeru i malo me trema pred kamerama"
Znaci spas vidim Rajovac, Amar (koliko je god tezak tip i koliko ga god ne mogu , za ove gore navedene mislim da ima vise principijelnosti) .
Dakle Rajovac, Amar i to obavezno dva covjeka da budu tu. Da ima pomocnika u vidu Barbe, Bajramovica, Rahimica.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,