zato je Amar Osim na vrhu listeAjax je napisao/la:Sta je ovo u zadnje vrijeme sve vise zena na forumu. Zene dominisu![]()
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
bordobijeli je napisao/la:zato je Amar Osim na vrhu listeAjax je napisao/la:Sta je ovo u zadnje vrijeme sve vise zena na forumu. Zene dominisu![]()
![]()
![]()
aj malo razmisli pa dođi opet
#Salihović
Dobro je to samo nemoj psovati previse. Ipak si ti damaBozePetra je napisao/la: Napravila profil kad me više niko od mojih nije htio slušat kako psujem Sušiću, trebalo mi neko mjesto za ispuhat se
Vjerujem da ovaj razgovor sa Magatom nece donijeti neki rezultat iz vise razloga.Vahu smo vec zaboravili tako da nam ostaje izabrati najbolje ime izmedju trojce kandidata.Mislim na Mesu,Hadziju i Amara,jer vjerujem kao i vecina nas da nas Serdjo nije ozbiljna opcija u ovom trenutku.
Moj glas u anketi je otisao Amaru sistemom eliminacije,kako god da sam rezonovao on je po mom misljenju nasa najbolja opcija .Iako niko nemoze garantovati EURO nakon loseg starta,mislim da bi to Amaru ipak uspjelo.Jednostavno je drugaciji od ostalih,gotivim uspjesne ljude,nisam od onih kojima tudji uspjeh smeta..naprotiv takvi nam sad trebaju
Moj glas u anketi je otisao Amaru sistemom eliminacije,kako god da sam rezonovao on je po mom misljenju nasa najbolja opcija .Iako niko nemoze garantovati EURO nakon loseg starta,mislim da bi to Amaru ipak uspjelo.Jednostavno je drugaciji od ostalih,gotivim uspjesne ljude,nisam od onih kojima tudji uspjeh smeta..naprotiv takvi nam sad trebaju
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.theguardian.com/football/201 ... are_btn_tw

According to SportSport.ba, Magath will meet with a panel of selectors to discuss the managerial role, which became available last month after poor results in Euro 2016 qualifying led to the sacking of Safet Susic, who had led Bosnia to their first World Cup last summer.
hejteri Amara vec na aparatima samo zbog anketne listebordobijeli je napisao/la:zato je Amar Osim na vrhu listeAjax je napisao/la:Sta je ovo u zadnje vrijeme sve vise zena na forumu. Zene dominisu![]()
![]()
![]()
Ja navijam za Sarajevo i nebi mi bilo krivo ako Amara izaberu cak i ako bi se na taj nacin Zeljo pojacao. Jer svako zna da ovakav Zeljo tesko da moze da konkurise Sarajevu na duge staze a tako ce biti sve vise i vise u buducnosti. Dobro je za ligu a i za reprezentaciju da ima cim vise jakih klubova i utakmica. Ovdje se radi samo o tome dali je Amar dovoljno strucan odnsono najbolji izbor. Mada ne vidim da su ostali ovi domaci sto se spominju nesto puno bolji od njega. Mada isto tako ne vidim po cemu je to Amar bolji od Cire ili Magatha.
Ne vidim kako bi se Željo pojačao? Mislim da bi se Željo poprilično oslabio odlaskom Amara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je sa Felixa
Mozda bi mozda nebi dugorocno. Mene to ne zanima svakako. Meni je jedino bitno da postoji cim vise jakih klubova u ligi i da reprezentacija izvlaci maksimum iz postojecih i potencijalnih igraca i da imamo pravog selektora. Naravno mislim da ce Sarajevo ipak biti prvak a vama zelim da dogurate bar do zadnjeg pretkola Europa League. Isto vazi i za Siroki, Zrinjski i Borac ako uspiju.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim kako bi se Željo pojačao? Mislim da bi se Željo poprilično oslabio odlaskom Amara.
- DragonGirl
- Kontakt:
Očito imaju i žene ponešto za rećiAjax je napisao/la:Sta je ovo u zadnje vrijeme sve vise zena na forumu. Zene dominisu![]()
Ma kakvi vi ste bar iskrenije u vecini slucajeva od nas muskaraca.DragonGirl je napisao/la: Očito imaju i žene ponešto za rećiNije valjda da ti smetamo?
![]()
- skyisthelimit
Strucni stab
Dva selektora: Zak i Felix
Prvi pomocnik: Rajevac
Drugo pomocnik: Barbarez
Treci pomocnik: Osim
Trener golmana: Okuka
Skauti: Hadzibegic, Bazdarevic, Sliskovic, Glavas
Psiholog: Ciro
15.10 - 15.06 ...
i da osvojimo prvesntvoskyisthelimit je napisao/la:Strucni stab
ali Okuka ne moze ni lopte donositi nek ide u obilic ponovo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Vidiš da ste i vi iskreni, čim si ovo priznao, svaka častAjax je napisao/la:Ma kakvi vi ste bar iskrenije u vecini slucajeva od nas muskaraca.DragonGirl je napisao/la: Očito imaju i žene ponešto za rećiNije valjda da ti smetamo?
![]()
Bas ti hvala curiliko.
Nego sta ti mislis hoce li biti sta sa Magathom ili Cirom. I ko je po tebi favorit od ovih sto su ostali "domacih" ??
Magat selektor, Barbarez, Bajramović i Glavaš pomoćnici??
Treba Srbin. Mislim da bi Jagodic bio dobar izbor.mone je napisao/la:Magat selektor, Barbarez, Bajramović i Glavaš pomoćnici??
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DragonGirl
- Kontakt:
Nema na čemu.Ajax je napisao/la:Bas ti hvala curiliko.Nego sta ti mislis hoce li biti sta sa Magathom ili Cirom. I ko je po tebi favorit od ovih sto su ostali "domacih" ??
Ko iz filma Gori Vatra; "Fali mi Srba"Cartman je napisao/la:Treba Srbin. Mislim da bi Jagodic bio dobar izbor.mone je napisao/la:Magat selektor, Barbarez, Bajramović i Glavaš pomoćnici??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.