Sad su mi neke stvari mnogo jasnije, hvala hairlija

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cartman je napisao/la:Halo momci, bez svadje na temi ove svete manifestacije. Ovo je kao da se pobijete na dodjeli Nobelove nagrade.
Cartman je napisao/la:Halo momci, bez svadje na temi ove svete manifestacije. Ovo je kao da se pobijete na dodjeli Nobelove nagrade.
Zaboli te za mene, pamtiš sve stvari koje sam pisao prije godinu. da nisi malo nastranHead je napisao/la:Lik koji dodje u Ilijas da zivi i da ide na fakultet nekom kaze da je seljober.![]()
To od ulicne rasvjete kont'o fenjer na drvetu.
Sve jasno, provokatori, jedan Papetov pijun (kolovođa) i posljednji mi jednostavno nije po volji, ne znam zašto.NKMramor je napisao/la:RezervniGolman 6 bodova
Aragon 4 boda
Policeman 3 boda
Saurman 2 boda
aS_Roma 1 bod
Zasto se primas na sve ovo...Aragon je napisao/la:Mislim ovo je presmjesno. Evo ovaj nekav fico za najbolje stavi sve mrtve zeljovce, za najgore mrtve pitare. Ako je to bit ove ankete, onda ok
E što meni idu na qrac ovi "građani" sa brda oko grada.Head je napisao/la:Lik koji dodje u Ilijas da zivi i da ide na fakultet nekom kaze da je seljober.![]()
Ti od ulicne rasvjete kont'o fenjer na drvetu.
na tvom mjestu bih sam uzeo ovu nagradu jer si pokušao braniti neodbranjivo, da ti je uspjelo vjerovatno bi bio forumaš godine, ovako ti treba dati dvije kante!Virtu4l je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:na tvom mjestu bih sam uzeo ovu nagradu jer si branio neodbranjivo, da ti je uspjelo vjerovatno bi bio forumaš godine, ovako ti treba dati dvije kante!Virtu4l je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, soko i 18 gostiju.