Sad su mi neke stvari mnogo jasnije, hvala hairlija
KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Sad su mi neke stvari mnogo jasnije, hvala hairlija
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lik koji dodje u Ilijas da zivi i da ide na fakultet nekom kaze da je seljober.
Ti od ulicne rasvjete kont'o fenjer na drvetu.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 07 dec 2014, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Shvatili smo da vas boli qurac jedan za drugim.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Halo momci, bez svadje na temi ove svete manifestacije. Ovo je kao da se pobijete na dodjeli Nobelove nagrade. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Halo momci, bez svadje na temi ove svete manifestacije. Ovo je kao da se pobijete na dodjeli Nobelove nagrade.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cartman je napisao/la:Halo momci, bez svadje na temi ove svete manifestacije. Ovo je kao da se pobijete na dodjeli Nobelove nagrade.
1946
Zaboli te za mene, pamtiš sve stvari koje sam pisao prije godinu. da nisi malo nastranHead je napisao/la:Lik koji dodje u Ilijas da zivi i da ide na fakultet nekom kaze da je seljober.![]()
To od ulicne rasvjete kont'o fenjer na drvetu.
Još jedan gradski mrzitelj
znam ja par likova iz Ilijaša koji vole da vode diskusije o ovoj temi koju načinješ, pa eto, ako hoćeš da ti ih pošaljem pa prelomite koju, oslobodi se okova tastature i monitora
naprijed rejal
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Odg: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Ja nikoga necu imenovati jer smatram da nema loseg forumasa. Ovaj forum mi sluzi za razbibrigu, ubijanje vremena na poslu i neka pise ko sta zeli, makar se i ne slagao sa tim. Ima dosta djecurlije, dosta nerealne raje, ali forum je pa neka pise ko sta smatra da treba pisati. Kanta godine po meni ide moderaciji koja nema ujednacen kriterij. Milion puta sam pojedine prijavio radi psovanja, ali reakcije moderatora nije bilo. A pravila mislim da su jasna.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ja valjda ni ne mogu glasati (niti bih), jer sam novi lacko. Ovo me podsjeti na bih forum, nekad davno, kad svake godine neciji nick pocrni, istice se forumas. 
Nego, mozel meni crvena kanta, ova moja mi se ne slaze uz kuhinji. Posaljite na adresu Envera Siljka bb, Tuzla.
Nego, mozel meni crvena kanta, ova moja mi se ne slaze uz kuhinji. Posaljite na adresu Envera Siljka bb, Tuzla.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Mislim ovo je presmjesno. Evo ovaj nekav fico za najbolje stavi sve mrtve zeljovce, za najgore mrtve pitare. Ako je to bit ove ankete, onda ok 
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
drug, fakat nema veze ako budeš. Nemoj sebi dodavat majku mu
.
Šta si ti kome skrivio ? nisam te upratio nigdje
A željovcima treba zabranit ovaj PDF u decembru, nagrne ih ko kineza
Šta si ti kome skrivio ? nisam te upratio nigdje
A željovcima treba zabranit ovaj PDF u decembru, nagrne ih ko kineza
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 07 dec 2014, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sve jasno, provokatori, jedan Papetov pijun (kolovođa) i posljednji mi jednostavno nije po volji, ne znam zašto.NKMramor je napisao/la:RezervniGolman 6 bodova
Aragon 4 boda
Policeman 3 boda
Saurman 2 boda
aS_Roma 1 bod
- ficobahtic
- Kontakt:
Zasto se primas na sve ovo...Aragon je napisao/la:Mislim ovo je presmjesno. Evo ovaj nekav fico za najbolje stavi sve mrtve zeljovce, za najgore mrtve pitare. Ako je to bit ove ankete, onda ok
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- storm_raider
- Kontakt:
Stvarno neki ovo preozbiljno shvataju. Moj favorit je Greivis. Cisto jer ne pise nikad nista smisleno.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
Altanamera
- Kontakt:
E što meni idu na qrac ovi "građani" sa brda oko grada.Head je napisao/la:Lik koji dodje u Ilijas da zivi i da ide na fakultet nekom kaze da je seljober.![]()
To mora po defaultu biti ako je neko u Ilijašu, da je seljober? Ti sa takvim stavom si onda nadmašio seljobere.
Da ti nije roditelja koji su te tu "posadili", vjerovatno bi ovakav (pijavica foruma), bio na selu, jer grad takve začas istisne iz nekih bitnijih planova.
A ti si vjerovatno predstavnik onih "građana" koji pišaju po velikom parku, ne plaćaju tramvajsku i sveli su grad na to da se svako ruga stanovništvu grada. Nekad i pridošlice više poštuju grad i ljude u njemu/van njega, nego ti i slični tebi. Fuj.
- plavipatriota
- Kontakt:
calcio 6 b
virtual 4 b
juventinisimo 3 b
harixs 2 b
harishp 1 b
virtual 4 b
juventinisimo 3 b
harixs 2 b
harishp 1 b
- plavipatriota
- Kontakt:
na tvom mjestu bih sam uzeo ovu nagradu jer si pokušao braniti neodbranjivo, da ti je uspjelo vjerovatno bi bio forumaš godine, ovako ti treba dati dvije kante!Virtu4l je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:na tvom mjestu bih sam uzeo ovu nagradu jer si branio neodbranjivo, da ti je uspjelo vjerovatno bi bio forumaš godine, ovako ti treba dati dvije kante!Virtu4l je napisao/la:
pogriješio si temu, ako nisi tamo postavio u međuvremenu
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!