FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba play kao što nekad Buco bio, da zna podvaliti loptu, ovaj Smajić je napadač brz, mislim da je čak brat od onog Smajića, ali da ga nemazne Zrinjski, oni su u dobrim odnosima
- kupus army
- Kontakt:
hajde ti meni reci cime sam ja to provocirao,jesam li ja to uopste na vasoj temi napisao,ili si ti mene prvi prozivao...ja na vasoj temi necu nista vise napisati,budi pozdravljen i zelim vam da pobijedite listicu
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Eh da je sada igraca tipa Buce ma pribliznog gdje bi nam kraj bio Buco je kralj igracina i po bio sve naj o majstoruronaldo9 je napisao/la:Treba play kao što nekad Buco bio, da zna podvaliti loptu, ovaj Smajić je napadač brz, mislim da je čak brat od onog Smajića, ali da ga nemazne Zrinjski, oni su u dobrim odnosima
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Pa valjda se može naći neka slabija kopija, kažem ima po ovim drugim ligama zanimljivih igrača, ima neki Haskić ili Hasković iz BanovićaTaRgEt_ je napisao/la:Eh da je sada igraca tipa Buce ma pribliznog gdje bi nam kraj bio Buco je kralj igracina i po bio sve naj o majstoruronaldo9 je napisao/la:Treba play kao što nekad Buco bio, da zna podvaliti loptu, ovaj Smajić je napadač brz, mislim da je čak brat od onog Smajića, ali da ga nemazne Zrinjski, oni su u dobrim odnosima
Sta bi sa Kasapovica,gdje on zavrsi,znam da ga je Glavas otpisao i nek je,uzeo sebi za pravo da ode u vrijeme pripremama,pa ako mu ne prodje da se vrati u Slobodu.Bodovi na strani bi nam godili,al tesko protiv Zvijezde cemo uzet,jedino da se nadamo u Modrici,Prijedoru ovdje ce biti tesko,nama bi u ovom kolu godio remi Modrice i Celika,i pobjedom protiv ŠB,bi ih pretekli,imamo dvije zaredom kuci protiv tj.u 26 i 27 kolu protiv Borca i Travnika,a Celik ima dvije gostujuce na strani zaredom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- bilino polje
- Kontakt:
a celik ce pobjeediti modricu hahah i travnika na strani to je vec dogovoreno tako ako kiksate moze te se kupiti u prvu ligu heheh
samo celik ale samo celik ale
Kasap kako sam ja shvatio i cuo igra za Brastvo iz Gracanice a , ima i probu kada se sezona zavrsi u nekom klubu u Svicarskoj , a Ronaldo moguce je neki priblizno jer treba nam veznjak sa idejom koji zna da podvali loptu i sve a mi to nemamo ja mislim na strani mozda protiv Modrice mozemo uzeti 3 ostalo tesko .. a evo dosao i gospodin bilino polje jarane u Travniku ni Borac ni Zrinjski nisu uzeli bodove da vi uzmete lol jedino ako kupite to daharry_90 je napisao/la:Sta bi sa Kasapovica,gdje on zavrsi,znam da ga je Glavas otpisao i nek je,uzeo sebi za pravo da ode u vrijeme pripremama,pa ako mu ne prodje da se vrati u Slobodu.Bodovi na strani bi nam godili,al tesko protiv Zvijezde cemo uzet,jedino da se nadamo u Modrici,Prijedoru ovdje ce biti tesko,nama bi u ovom kolu godio remi Modrice i Celika,i pobjedom protiv ŠB,bi ih pretekli,imamo dvije zaredom kuci protiv tj.u 26 i 27 kolu protiv Borca i Travnika,a Celik ima dvije gostujuce na strani zaredom.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Za malog je bolje da potpiše, proče još i njihov dio škole, pa možda napravi karijeru ko Džeko, samo sam čuo da je veći talenat od Džeke, ti znaš boljeŽeljoman je napisao/la:Đip je zabio u jednoj prijateljskoj B ekipa e sad ne znam jel potpiso i jel mu još završila proba
Dobro Modricu,a kako Travnik,znaci kupljena tekma,i ja vama zelim da ostanete u ligi,al nekako uvjereno govoris da ce Sloboda u drugu ligu,jel to Celik 1-2-3 na tabeli ili samo bjezi bod Slobodibilino polje je napisao/la:a celik ce pobjeediti modricu hahah i travnika na strani to je vec dogovoreno tako ako kiksate moze te se kupiti u prvu ligu heheh
ja sam čuo da je pravo brz, a za igru ti ne garantujem jer ga Amar nije htio jer ne zna vodit lijevomronaldo9 je napisao/la:Za malog je bolje da potpiše, proče još i njihov dio škole, pa možda napravi karijeru ko Džeko, samo sam čuo da je veći talenat od Džeke, ti znaš boljeŽeljoman je napisao/la:Đip je zabio u jednoj prijateljskoj B ekipa e sad ne znam jel potpiso i jel mu još završila proba
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Ima covjek bujnu mastu,Sloboda mu je vec u drugoj ligi,Travnik je namjesteno da dobiju,nema sve znaTaRgEt_ je napisao/la:Kasap kako sam ja shvatio i cuo igra za Brastvo iz Gracanice a , ima i probu kada se sezona zavrsi u nekom klubu u Svicarskoj , a Ronaldo moguce je neki priblizno jer treba nam veznjak sa idejom koji zna da podvali loptu i sve a mi to nemamo ja mislim na strani mozda protiv Modrice mozemo uzeti 3 ostalo tesko .. a evo dosao i gospodin bilino polje jarane u Travniku ni Borac ni Zrinjski nisu uzeli bodove da vi uzmete lol jedino ako kupite to daharry_90 je napisao/la:Sta bi sa Kasapovica,gdje on zavrsi,znam da ga je Glavas otpisao i nek je,uzeo sebi za pravo da ode u vrijeme pripremama,pa ako mu ne prodje da se vrati u Slobodu.Bodovi na strani bi nam godili,al tesko protiv Zvijezde cemo uzet,jedino da se nadamo u Modrici,Prijedoru ovdje ce biti tesko,nama bi u ovom kolu godio remi Modrice i Celika,i pobjedom protiv ŠB,bi ih pretekli,imamo dvije zaredom kuci protiv tj.u 26 i 27 kolu protiv Borca i Travnika,a Celik ima dvije gostujuce na strani zaredom.
Kasap kako sam ja shvatio i cuo igra za Brastvo iz Gracanice a , ima i probu kada se sezona zavrsi u nekom klubu u Svicarskoj , a Ronaldo moguce je neki priblizno jer treba nam veznjak sa idejom koji zna da podvali loptu i sve a mi to nemamo ja mislim na strani mozda protiv Modrice mozemo uzeti 3 ostalo tesko .. a evo dosao i gospodin bilino polje jarane u Travniku ni Borac ni Zrinjski nisu uzeli bodove da vi uzmete lol jedino ako kupite to da
[/quote]
Ma u Travniku ubiše, a možda puste Čeliku, stari su to dogovori
Ma u Travniku ubiše, a možda puste Čeliku, stari su to dogovori
Ma zna covjek svoj posao nego sta bi sa onim Smigalovicem djete je Slobode odlicno igra u Buducnosti iz Banovica , takođe u Slavenu ima onaj visoki napadac na posudbi iz Zelje nije ni on los ni malo mislim da je mali iz Srebrenika odlicna tehnika i sve , Mostarlic me danas odusevio svaka mu cast , a Harry rekla mu 7 kasika sta je bilo da ce uzeti u Travniku pa zna 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Ma u Travniku ubiše, a možda puste Čeliku, stari su to dogovori[/quote]ronaldo9 je napisao/la:Kasap kako sam ja shvatio i cuo igra za Brastvo iz Gracanice a , ima i probu kada se sezona zavrsi u nekom klubu u Svicarskoj , a Ronaldo moguce je neki priblizno jer treba nam veznjak sa idejom koji zna da podvali loptu i sve a mi to nemamo ja mislim na strani mozda protiv Modrice mozemo uzeti 3 ostalo tesko .. a evo dosao i gospodin bilino polje jarane u Travniku ni Borac ni Zrinjski nisu uzeli bodove da vi uzmete lol jedino ako kupite to da
Haman ovom uzor Dirk forumas sta god prognozira fula
Il da nije u vezi sa vidovitom DzemilomTaRgEt_ je napisao/la:Ma zna covjek svoj posao nego sta bi sa onim Smigalovicem djete je Slobode odlicno igra u Buducnosti iz Banovica , takođe u Slavenu ima onaj visoki napadac na posudbi iz Zelje nije ni on los ni malo mislim da je mali iz Srebrenika odlicna tehnika i sve , Mostarlic me danas odusevio svaka mu cast , a Harry rekla mu 7 kasika sta je bilo da ce uzeti u Travniku pa zna
harry_90 je napisao/la:Il da nije u vezi sa vidovitom DzemilomTaRgEt_ je napisao/la:Ma zna covjek svoj posao nego sta bi sa onim Smigalovicem djete je Slobode odlicno igra u Buducnosti iz Banovica , takođe u Slavenu ima onaj visoki napadac na posudbi iz Zelje nije ni on los ni malo mislim da je mali iz Srebrenika odlicna tehnika i sve , Mostarlic me danas odusevio svaka mu cast , a Harry rekla mu 7 kasika sta je bilo da ce uzeti u Travniku pa zna![]()
nemogu da vjerujem da ljudi vec znaju unaprijed,fascinantno
ovakvih Bosna treba da je izvuku iz krize,koji prije nego se sta desi znaju
Eh da je meni taj talenat kako bi se obogatio na kladionici ustvari Travnik Celik igram 2 i 200 maraka ulazem
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Kako bi se ja obogatio na kladi da ne pricamoTaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Il da nije u vezi sa vidovitom DzemilomTaRgEt_ je napisao/la:Ma zna covjek svoj posao nego sta bi sa onim Smigalovicem djete je Slobode odlicno igra u Buducnosti iz Banovica , takođe u Slavenu ima onaj visoki napadac na posudbi iz Zelje nije ni on los ni malo mislim da je mali iz Srebrenika odlicna tehnika i sve , Mostarlic me danas odusevio svaka mu cast , a Harry rekla mu 7 kasika sta je bilo da ce uzeti u Travniku pa zna![]()
nemogu da vjerujem da ljudi vec znaju unaprijed,fascinantno
ovakvih Bosna treba da je izvuku iz krize,koji prije nego se sta desi znaju
Eh da je meni taj talenat kako bi se obogatio na kladionici ustvari Travnik Celik igram 2 i 200 maraka ulazemnego sta je sa Grade lik ko preporodjen igra ko iz najboljih dana
Eh da je meni taj talenat kako bi se obogatio na kladionici ustvari Travnik Celik igram 2 i 200 maraka ulazem
nego sta je sa Grade lik ko preporodjen igra ko iz najboljih dana[/quote]
Bio je dobar danas, valjda mu neko rekao da se u fudbalu i trči, ma Sloboda mora biti glavna u kantonu, i što se tiče talenata i što se tiče navijača, stvarno mi glupo da neko iz Lukavca navija za Sarajevo samo zato što mrzi Tuzlu, a onda jednom u 5 godina gleda Sarajevo uživo, bježe nam talenti, čini mi se da je i onaj Željin Bekrić iz Srebrenika
Bio je dobar danas, valjda mu neko rekao da se u fudbalu i trči, ma Sloboda mora biti glavna u kantonu, i što se tiče talenata i što se tiče navijača, stvarno mi glupo da neko iz Lukavca navija za Sarajevo samo zato što mrzi Tuzlu, a onda jednom u 5 godina gleda Sarajevo uživo, bježe nam talenti, čini mi se da je i onaj Željin Bekrić iz Srebrenika
- bilino polje
- Kontakt:
nezaboravi da necete siroki dobiti zelju mozda a borca dobijete a celik ima bodove u modrici u travniku pa cak i protiv olimpika zagarantovane u gostima pa se nebrinemo ,,,,,,,,,harry_90 je napisao/la:Dobro Modricu,a kako Travnik,znaci kupljena tekma,i ja vama zelim da ostanete u ligi,al nekako uvjereno govoris da ce Sloboda u drugu ligu,jel to Celik 1-2-3 na tabeli ili samo bjezi bod Slobodibilino polje je napisao/la:a celik ce pobjeediti modricu hahah i travnika na strani to je vec dogovoreno tako ako kiksate moze te se kupiti u prvu ligu heheh![]()
![]()
ne zaboravi Sloboda dvije kuci zaredom,Celik dvije u gostima
samo celik ale samo celik ale
- slani grad
- Kontakt:
navijac..RECI DROGI NEbilino polje je napisao/la:nezaboravi da necete siroki dobiti zelju mozda a borca dobijete a celik ima bodove u modrici u travniku pa cak i protiv olimpika zagarantovane u gostima pa se nebrinemo ,,,,,,,,,harry_90 je napisao/la:Dobro Modricu,a kako Travnik,znaci kupljena tekma,i ja vama zelim da ostanete u ligi,al nekako uvjereno govoris da ce Sloboda u drugu ligu,jel to Celik 1-2-3 na tabeli ili samo bjezi bod Slobodibilino polje je napisao/la:a celik ce pobjeediti modricu hahah i travnika na strani to je vec dogovoreno tako ako kiksate moze te se kupiti u prvu ligu heheh![]()
![]()
ne zaboravi Sloboda dvije kuci zaredom,Celik dvije u gostima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gledac te slobodu u prvoj ligi ovako
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.