FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ronaldo9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 21:18

Treba play kao što nekad Buco bio, da zna podvaliti loptu, ovaj Smajić je napadač brz, mislim da je čak brat od onog Smajića, ali da ga nemazne Zrinjski, oni su u dobrim odnosima

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 24 mar 2010, 21:19

hajde ti meni reci cime sam ja to provocirao,jesam li ja to uopste na vasoj temi napisao,ili si ti mene prvi prozivao...ja na vasoj temi necu nista vise napisati,budi pozdravljen i zelim vam da pobijedite listicu
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 21:20

ronaldo9 je napisao/la:Treba play kao što nekad Buco bio, da zna podvaliti loptu, ovaj Smajić je napadač brz, mislim da je čak brat od onog Smajića, ali da ga nemazne Zrinjski, oni su u dobrim odnosima
Eh da je sada igraca tipa Buce ma pribliznog gdje bi nam kraj bio Buco je kralj igracina i po bio sve naj o majstoru 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 21:22

TaRgEt_ je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:Treba play kao što nekad Buco bio, da zna podvaliti loptu, ovaj Smajić je napadač brz, mislim da je čak brat od onog Smajića, ali da ga nemazne Zrinjski, oni su u dobrim odnosima
Eh da je sada igraca tipa Buce ma pribliznog gdje bi nam kraj bio Buco je kralj igracina i po bio sve naj o majstoru 8-)
Pa valjda se može naći neka slabija kopija, kažem ima po ovim drugim ligama zanimljivih igrača, ima neki Haskić ili Hasković iz Banovića

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:23

Sta bi sa Kasapovica,gdje on zavrsi,znam da ga je Glavas otpisao i nek je,uzeo sebi za pravo da ode u vrijeme pripremama,pa ako mu ne prodje da se vrati u Slobodu.Bodovi na strani bi nam godili,al tesko protiv Zvijezde cemo uzet,jedino da se nadamo u Modrici,Prijedoru ovdje ce biti tesko,nama bi u ovom kolu godio remi Modrice i Celika,i pobjedom protiv ŠB,bi ih pretekli,imamo dvije zaredom kuci protiv tj.u 26 i 27 kolu protiv Borca i Travnika,a Celik ima dvije gostujuce na strani zaredom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 24 mar 2010, 21:25

a celik ce pobjeediti modricu hahah i travnika na strani to je vec dogovoreno tako ako kiksate moze te se kupiti u prvu ligu heheh
samo celik ale samo celik ale

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 21:26

harry_90 je napisao/la:Sta bi sa Kasapovica,gdje on zavrsi,znam da ga je Glavas otpisao i nek je,uzeo sebi za pravo da ode u vrijeme pripremama,pa ako mu ne prodje da se vrati u Slobodu.Bodovi na strani bi nam godili,al tesko protiv Zvijezde cemo uzet,jedino da se nadamo u Modrici,Prijedoru ovdje ce biti tesko,nama bi u ovom kolu godio remi Modrice i Celika,i pobjedom protiv ŠB,bi ih pretekli,imamo dvije zaredom kuci protiv tj.u 26 i 27 kolu protiv Borca i Travnika,a Celik ima dvije gostujuce na strani zaredom.
Kasap kako sam ja shvatio i cuo igra za Brastvo iz Gracanice a , ima i probu kada se sezona zavrsi u nekom klubu u Svicarskoj , a Ronaldo moguce je neki priblizno jer treba nam veznjak sa idejom koji zna da podvali loptu i sve a mi to nemamo ja mislim na strani mozda protiv Modrice mozemo uzeti 3 ostalo tesko .. a evo dosao i gospodin bilino polje jarane u Travniku ni Borac ni Zrinjski nisu uzeli bodove da vi uzmete lol jedino ako kupite to da :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 21:27

Željoman je napisao/la:Đip je zabio u jednoj prijateljskoj B ekipa e sad ne znam jel potpiso i jel mu još završila proba :)
Za malog je bolje da potpiše, proče još i njihov dio škole, pa možda napravi karijeru ko Džeko, samo sam čuo da je veći talenat od Džeke, ti znaš bolje

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:28

bilino polje je napisao/la:a celik ce pobjeediti modricu hahah i travnika na strani to je vec dogovoreno tako ako kiksate moze te se kupiti u prvu ligu heheh
Dobro Modricu,a kako Travnik,znaci kupljena tekma,i ja vama zelim da ostanete u ligi,al nekako uvjereno govoris da ce Sloboda u drugu ligu,jel to Celik 1-2-3 na tabeli ili samo bjezi bod Slobodi :?: :?: :?: ne zaboravi Sloboda dvije kuci zaredom,Celik dvije u gostima ;)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 24 mar 2010, 21:30

ronaldo9 je napisao/la:
Željoman je napisao/la:Đip je zabio u jednoj prijateljskoj B ekipa e sad ne znam jel potpiso i jel mu još završila proba :)
Za malog je bolje da potpiše, proče još i njihov dio škole, pa možda napravi karijeru ko Džeko, samo sam čuo da je veći talenat od Džeke, ti znaš bolje
ja sam čuo da je pravo brz, a za igru ti ne garantujem jer ga Amar nije htio jer ne zna vodit lijevom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:31

TaRgEt_ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sta bi sa Kasapovica,gdje on zavrsi,znam da ga je Glavas otpisao i nek je,uzeo sebi za pravo da ode u vrijeme pripremama,pa ako mu ne prodje da se vrati u Slobodu.Bodovi na strani bi nam godili,al tesko protiv Zvijezde cemo uzet,jedino da se nadamo u Modrici,Prijedoru ovdje ce biti tesko,nama bi u ovom kolu godio remi Modrice i Celika,i pobjedom protiv ŠB,bi ih pretekli,imamo dvije zaredom kuci protiv tj.u 26 i 27 kolu protiv Borca i Travnika,a Celik ima dvije gostujuce na strani zaredom.
Kasap kako sam ja shvatio i cuo igra za Brastvo iz Gracanice a , ima i probu kada se sezona zavrsi u nekom klubu u Svicarskoj , a Ronaldo moguce je neki priblizno jer treba nam veznjak sa idejom koji zna da podvali loptu i sve a mi to nemamo ja mislim na strani mozda protiv Modrice mozemo uzeti 3 ostalo tesko .. a evo dosao i gospodin bilino polje jarane u Travniku ni Borac ni Zrinjski nisu uzeli bodove da vi uzmete lol jedino ako kupite to da :D
Ima covjek bujnu mastu,Sloboda mu je vec u drugoj ligi,Travnik je namjesteno da dobiju,nema sve zna :) igraju sad sa Modricom valjda remi bude ;)

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 21:34

Kasap kako sam ja shvatio i cuo igra za Brastvo iz Gracanice a , ima i probu kada se sezona zavrsi u nekom klubu u Svicarskoj , a Ronaldo moguce je neki priblizno jer treba nam veznjak sa idejom koji zna da podvali loptu i sve a mi to nemamo ja mislim na strani mozda protiv Modrice mozemo uzeti 3 ostalo tesko .. a evo dosao i gospodin bilino polje jarane u Travniku ni Borac ni Zrinjski nisu uzeli bodove da vi uzmete lol jedino ako kupite to da :D[/quote]

Ma u Travniku ubiše, a možda puste Čeliku, stari su to dogovori

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 21:36

Ma zna covjek svoj posao nego sta bi sa onim Smigalovicem djete je Slobode odlicno igra u Buducnosti iz Banovica , takođe u Slavenu ima onaj visoki napadac na posudbi iz Zelje nije ni on los ni malo mislim da je mali iz Srebrenika odlicna tehnika i sve , Mostarlic me danas odusevio svaka mu cast , a Harry rekla mu 7 kasika sta je bilo da ce uzeti u Travniku pa zna :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:37

ronaldo9 je napisao/la:Kasap kako sam ja shvatio i cuo igra za Brastvo iz Gracanice a , ima i probu kada se sezona zavrsi u nekom klubu u Svicarskoj , a Ronaldo moguce je neki priblizno jer treba nam veznjak sa idejom koji zna da podvali loptu i sve a mi to nemamo ja mislim na strani mozda protiv Modrice mozemo uzeti 3 ostalo tesko .. a evo dosao i gospodin bilino polje jarane u Travniku ni Borac ni Zrinjski nisu uzeli bodove da vi uzmete lol jedino ako kupite to da :D
Ma u Travniku ubiše, a možda puste Čeliku, stari su to dogovori[/quote]
Haman ovom uzor Dirk forumas sta god prognozira fula :D eto ja sam danas objavio sta je poznati forumas Dirk napisao u vezi utakmice Sloboda-Sarajevo,pa dobio prvog fana :D :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:40

TaRgEt_ je napisao/la:Ma zna covjek svoj posao nego sta bi sa onim Smigalovicem djete je Slobode odlicno igra u Buducnosti iz Banovica , takođe u Slavenu ima onaj visoki napadac na posudbi iz Zelje nije ni on los ni malo mislim da je mali iz Srebrenika odlicna tehnika i sve , Mostarlic me danas odusevio svaka mu cast , a Harry rekla mu 7 kasika sta je bilo da ce uzeti u Travniku pa zna :)
Il da nije u vezi sa vidovitom Dzemilom :D :D nemogu da vjerujem da ljudi vec znaju unaprijed,fascinantno :oops: ovakvih Bosna treba da je izvuku iz krize,koji prije nego se sta desi znaju :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 21:42

harry_90 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ma zna covjek svoj posao nego sta bi sa onim Smigalovicem djete je Slobode odlicno igra u Buducnosti iz Banovica , takođe u Slavenu ima onaj visoki napadac na posudbi iz Zelje nije ni on los ni malo mislim da je mali iz Srebrenika odlicna tehnika i sve , Mostarlic me danas odusevio svaka mu cast , a Harry rekla mu 7 kasika sta je bilo da ce uzeti u Travniku pa zna :)
Il da nije u vezi sa vidovitom Dzemilom :D :D nemogu da vjerujem da ljudi vec znaju unaprijed,fascinantno :oops: ovakvih Bosna treba da je izvuku iz krize,koji prije nego se sta desi znaju :D

Eh da je meni taj talenat kako bi se obogatio na kladionici ustvari Travnik Celik igram 2 i 200 maraka ulazem :) nego sta je sa Grade lik ko preporodjen igra ko iz najboljih dana
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:47

TaRgEt_ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Eh da je meni taj talenat kako bi se obogatio na kladionici ustvari Travnik Celik igram 2 i 200 maraka ulazem :) nego sta je sa Grade lik ko preporodjen igra ko iz najboljih dana
Kako bi se ja obogatio na kladi da ne pricamo :) Grada super igra danas je extra bio,jesil vidio lopti iz faula koje nabacuje,hebo je Bekama :D takvih nam i treba danas,da je mali Okanovic igrao od pocetka,mi bi njih u prvom vec rasuli :D al jbg nije,jesi vidio Glavas gdje je kad ga je sudija iskljucio,zalosno,a bgmi jos zalosnije je sto su navijace FK sarajeva drzali u busu i pustili ih u drugom poluvremenu,pa nisu zivotinje jbg :( bilo mi danas zao kad sam vidio kako se ponasaju prema njima :(

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 21:48

Eh da je meni taj talenat kako bi se obogatio na kladionici ustvari Travnik Celik igram 2 i 200 maraka ulazem :) nego sta je sa Grade lik ko preporodjen igra ko iz najboljih dana[/quote]
Bio je dobar danas, valjda mu neko rekao da se u fudbalu i trči, ma Sloboda mora biti glavna u kantonu, i što se tiče talenata i što se tiče navijača, stvarno mi glupo da neko iz Lukavca navija za Sarajevo samo zato što mrzi Tuzlu, a onda jednom u 5 godina gleda Sarajevo uživo, bježe nam talenti, čini mi se da je i onaj Željin Bekrić iz Srebrenika

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 24 mar 2010, 21:48

harry_90 je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:a celik ce pobjeediti modricu hahah i travnika na strani to je vec dogovoreno tako ako kiksate moze te se kupiti u prvu ligu heheh
Dobro Modricu,a kako Travnik,znaci kupljena tekma,i ja vama zelim da ostanete u ligi,al nekako uvjereno govoris da ce Sloboda u drugu ligu,jel to Celik 1-2-3 na tabeli ili samo bjezi bod Slobodi :?: :?: :?: ne zaboravi Sloboda dvije kuci zaredom,Celik dvije u gostima ;)
nezaboravi da necete siroki dobiti zelju mozda a borca dobijete a celik ima bodove u modrici u travniku pa cak i protiv olimpika zagarantovane u gostima pa se nebrinemo ,,,,,,,,, :!: :!: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o gledac te slobodu u prvoj ligi ovako :( :( :( :( :( :( :( :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
samo celik ale samo celik ale

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 mar 2010, 21:49

bilino polje je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
nezaboravi da necete siroki dobiti zelju mozda a borca dobijete a celik ima bodove u modrici u travniku pa cak i protiv olimpika zagarantovane u gostima pa se nebrinemo ,,,,,,,,, :!: :!: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o gledac te slobodu u prvoj ligi ovako :( :( :( :( :( :( :( :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
navijac..RECI DROGI NE :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.