FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

adnan24
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la adnan24 » 24 mar 2010, 23:22

Zdena04 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:E nek ste ih pobjedili,kakva jadna igra Schalke-a...i Augsburg je bio ofanzivniji sinoc protiv Werdera
E neka si se ti petarda javio. Ofanzivniji od Augsburga bi jedino bio Osbabrück. Koga su oni sve ono izbacili?

Ne bi o tome na temi Bayerna...bezveze kvarimo temu :D

P.S. Stvarno je ovaj Robben igracina...i ovdje se vidi koliko Real nema blage veze sa transferima

@harishp

Tako su i u Herti govorili prosle sezone kada su se borili za titulu do samog kraja a vidi gdje su sad...

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 24 mar 2010, 23:26

s ovakvom igrom protiv manche imamo velikih sansi

riby udje i povalja 3-4 do kraja utakmice :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2010, 23:29

ribery je napisao/la:Joj Robena levata, zenuo mi prognozu :twisted:
:mrgreen: Skidam kapu post hefte 8-) 8-) :ugeek:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 mar 2010, 23:30

Je li neko ima link za Robbenov gol?
Ja nisam htio da gledam streaming iz prostog razloga kad sam na zadnjoj utakmici uključio stream, Bayern je primio dva gola u 2 minuta u zadnjem kolu BL-a...
Strpljen spašen :D
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2010, 23:34

Dosta o Schalkeu. Pricacemo ponovo za 10-tak dana. ;)

Contento ponovo odlican. Imao je nekoliko sitnih pogresaka, ali nista opasno. Perfektno je zaustavio Farfana. Velika buducnost Bayerna.
Vidi se da nam fali jedan spic tipa Dzeke, one lopte koje su isle prema Kloseu i Olicu bi s lakocom pospremio u mrezu.
Dalje, Ribery je na trenutke pokazao magiju. Kakav samo prodor odmah poslije ulaska. Podsjeti me na onaj prodor protiv Juventusa.

Subota i sudar sa Stuttgartom. Pobjeda je neophodna da se zadrzi prvo mjesto. Schalke i L'kusen igraju svoj medjusobni duel, i porazeni iz te utakmice skoro pa otpada od utrke za titulu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 mar 2010, 23:34

Imas na sportsport.ba sad su ga stavili ;)
Volim te Zeljo!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2010, 23:36

raduje me bolja igra u odnosu na prethodne utakmice. bojao sam se produzetaka iz razloga da se "nasi" igraci previse ne umore pred jos vaznije prepreke i radi poznate schalkeove fizicke nadmoci.
ovo je za mnoge iznenadjenje, tako i za mene, da je bayern bio u citavoj utakmici nadmocniji (osim u prvih 15 min. drugog poluv.), nadmocniji u tom smislu da su imali vise snage i kondicije sto je inace njihova odlika.

jedan igrac schalkea (mislim da je westerman bio) nakon utakmice kaze da su bili sigurni da mogu proci u finale, ali da su izdrzali produzetke. sudeci po tome kao da su namjerno isli na penale, ali i po njihovom priznanju za tako nesto nisu imali snage.

naka neko nadje robbenov gol i neka ga postavi, da se ovim buducim protivnicima sledi krv u zilama ( ili da umre g.ovno u njima :lol: )

Woche der Wahrheit je dobro otpocela, prva runda sa magathom, ovaj... schalkeom je dobijena 8-)

idemo dalje....
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2010, 23:41

HAIL THE KING. :P :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2010, 23:43

MašAllah .

Očekivano, hvala Bogu na pobjedi.

Idemo dalje.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 mar 2010, 23:45

Robben više ne nosi crvene gaće... Moraće paziti idući put kad bude slavio da ne skače puno po koljenima i nogicama svojima... Trebaće nam za kasnije 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 mar 2010, 23:46

harishp je napisao/la:
ribery je napisao/la:Joj Robena levata, zenuo mi prognozu :twisted:
:mrgreen: Skidam kapu post hefte 8-) 8-) :ugeek:
Hvala hvala :lol:
Iako si pobjedio, tj. pogodio si da ce past go u produzecima :)
geronimo je napisao/la:ljudi, ribery postaje vidovit. :shock: necu vam reci sta predvidja u duelu sa vragolancicima. 8-)
jel dovolnjo ako kazem...dabogda ovako nastavio sa prognozama. ;)
Dovoljno, ne govori nista vise. Sve ce da vide svojim okicama. Ono sto vide- to sam najavio.
Geronimo ne otkrivaj tajnu, to je izmedju nas dvojice. :lol: Ako bude onako mozes slobodno onu poruku objaviti na ovoj temi, da se ljudi uvjere da sam bolji i od Dzemile i Milana zajedno :twisted: 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2010, 23:50

Robben zahebao prosjek. Koliko Zdena rece? Svake 10-te utakmice se povrijedi. Izgleda da ce docekati i 11-tu. :P

Schweini pretrcao 17,7 km. 8-) 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 mar 2010, 23:52

omerbavarac je napisao/la:Robben zahebao prosjek. Koliko Zdena rece? Svake 10-te utakmice se povrijedi. Izgleda da ce docekati i 11-tu. :P

:o :shock:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2010, 23:54

Nedostajaće puno protiv Uniteda, to sam davno već napisao.

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 24 mar 2010, 23:55

evo gol robena

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 mar 2010, 23:58

ribery je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Robben zahebao prosjek. Koliko Zdena rece? Svake 10-te utakmice se povrijedi. Izgleda da ce docekati i 11-tu. :P

:o :shock:
Cim' su to mjerili :mrgreen:

Samo onaj Schalke se branio ko Grozny,po meni najupecatljivija scena je bila kada je Sanchez ukrao loptu na centru i istrcao SAM kontru,i centrirao u prazno,u tom momentu ni jedan igrac S04 nije bio na polovici Bayerna,elem Bayern je u onom drugom produzetku stiskao,napadao i zabio,finale sa Werderom ce biti odlicno,oni se ne znaju braniti,a ni Bayernu to nije jaca strana...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 mar 2010, 23:59

solidna igra bayerna....robben opet sjajan..contento solidan...i contento i alaba su velika buducnost bayerna i bit ce obojica sjajni igraci a ispravno van gaal postupio sto je contenta stavio jer ipak je za sad nekako zreliji od alabe...kad se jos demichelis vrati badstuber isto moze opet ici lijevo i sve ce opet biti jako stabilno...osvajanje kupa jako blizu, finale ostvareno a s obzirom da schalke i leverkusen igraju medjusobno moglo bi se svasta nesto i u bundesligi odlucit u narednom kolu...bayern sad treba dobit stuttgart, a ova vecerasnja utakmica ce dati podstrek dobar
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 mar 2010, 00:12

bistrikboy je napisao/la: po meni najupecatljivija scena je bila kada je Sanchez ukrao loptu na centru i istrcao SAM kontru,i centrirao u prazno,u tom momentu ni jedan igrac S04 nije bio na polovici Bayerna
:lol: :lol:
pa onaj komentator kaze...uzalud se borio. :mrgreen:

roben nije trenirao dva dana prije ove utakmice, sam gaal kaze da je stvar u tome da se pravilno raspodjele snage pred svaku utakmicu. doziranje treninga ili forsiranje je stvar koja moze biti presudna u ovom trenutku.

schweiniju svaka cast za kilometrazu, ova pozicija koju igra je toliko nezahvalana, ali zato ce sebi obezbjediti mjesto kod bayernovih legendi.
imao je na trenutak manjak kocentracije sto je uzrokovalo pojedinim greskama, ali sve se to baca u vodu kada se vidi njegov doprinos ekipi.

bayern 17-ti put u finalu protiv bremana (10x i branioca naslova).
finale koje ce pruziti sasvim sigurno lijepu igru.

to sve u kraj, predstoji mec u prvenstvu protiv "svaba" koji pucaju visoke tonove.
hajmo i njih spustiti na zemlju. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 mar 2010, 00:28

Važno je da smo ostvarili pobjedu, kako bi podigli moral nakon nešto slabijeg nastupa u ligi. Utakmica je bila teška, ali obje ekipe su imale dosta prilika.

Schweiniju svaka cast za ono sto je uradio na ovoj tekmi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 mar 2010, 02:44

Zna li neko kad se vraca Gomez. Olic mi je nekako pravi kloc. Znam da je zahvalan igrac i da pretrci maksimalno, ali je u ovom trenutku u jako losoj formi. Ne moze s linije dati gol, dribla sam sebe, a i centarsutevi su mu vecinom bezopasni.
Contento mi je veceras bio dobar. Jeste da je imao nekoliko manjih gresaka, ali se vidilo da je to igrac kojem onakva pozicija odgovara. Dobro pokriva prostor, prati igru protivnicke ekipe i tako uspjeva prekinuti neke pasove i iznjeti loptu naprijed. Sigurno je da ce trebati vremena da izraste u pravog beka, ali ja imam velike nade od njega. Mozda bas protiv Manchestera pokaze veci dio kvaliteta koji posjeduje. :lol:
U subotu utakmica sa Stutgartom, a Schalke igra u Leverkusenu. :? Pocele su teske utakmice. Kao sto neke rece. U ovakvim utakmicama se prepoznaje karakter. Da li ce to biti pobjednicki, ostaje da vidimo. Ja se nadam da je ovo veceras bio samo dio snage demonstriran. U nastavku ide eksplozija. :D
Da ne zaboravim RESPECT BASTIAN. Da ima samo malo Effenbergovog karaktera bio bi nam glavni igrac.
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []