FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la harishp » 24 mar 2010, 23:15

amerosm je napisao/la:Bavarci cestitam na zasluzenoj pobjedi i ulasku i finale. Kao sto rece Marcel Reif (komentator na bivsem Premiere-u) veceras je pobjedio fudbal. Zalosno i porazavajuce za jednu ekipu je da jedan igrac protivnicke ekipe ima 50 % vise pasova nego cijeli Schalke skupa. Ovaj podatak govori ono o cemu ja pricam cjele godine (izuzev par utakmica) na sta se svodi taktika Schalke-a, tj. izbij,nabij i zabij. Taj je igrac bio Bastian Schweinsteiger i on je za mene igrac utakmice, i ako je Robben postigao taj pogodak.
:roll: Imas igraca koji kosta sesdesetak miliona drugog tridesetak.i jos par njih toliki bunt.
Pa cijeli Shalke nije toliko para kao tih par.
Tako da o tom nabijanju izbijanju je bezobrazno i pricati. :evil:
P.S uostalom za svjetlosnu su godinu na tabeli od onih tvojih svabski Mc Donaldsa 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 mar 2010, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 mar 2010, 23:16

harishp je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Bavarci cestitam na zasluzenoj pobjedi i ulasku i finale. Kao sto rece Marcel Reif (komentator na bivsem Premiere-u) veceras je pobjedio fudbal. Zalosno i porazavajuce za jednu ekipu je da jedan igrac protivnicke ekipe ima 50 % vise pasova nego cijeli Schalke skupa. Ovaj podatak govori ono o cemu ja pricam cjele godine (izuzev par utakmica) na sta se svodi taktika Schalke-a, tj. izbij,nabij i zabij. Taj je igrac bio Bastian Schweinsteiger i on je za mene igrac utakmice, i ako je Robben postigao taj pogodak.
:roll: Imas igraca koji kosta sesdesetak miliona drugog tridesetak.i jos par njih toliki bunt.
Pa cijeli Shalke nije toliko para kao tih par.
Tako da o tom nabijanju izbijanju je bezobrazno pricati. :evil:

To bi bilo OK da je u pitanju samo Bayern ali ovako je citavu sezonu

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 24 mar 2010, 23:17

adnan24 je napisao/la:E nek ste ih pobjedili,kakva jadna igra Schalke-a...i Augsburg je bio ofanzivniji sinoc protiv Werdera
E neka si se ti petarda javio. Ofanzivniji od Augsburga bi jedino bio Osbabrück. Koga su oni sve ono izbacili?

Čestitam iskrenim navijačima Bayerna (tu podrazumjevam i ovaga sa Magathovom slikom kao avatar).
Što se nas tiče, ispali smo u polufinalu kupa sa samo jednim primljenim pogotkom i to u produžecima. Mislim da to govori više o našoj jačini nego slabosti.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 24 mar 2010, 23:18

hehehehe,,KING je razbio schalketov bunker heheh,,riberyy on ce da proradi protiv man uniteda,
VOLIM BAYERN

@harishp da je babi k.... nebi bila baba ili ona duga ŠBBKBB (sta bi bilo kad bi bilo)
VOLIM BAYERN

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2010, 23:19

:roll: :roll: To ko biva lose.Zaostajati jedan bod 20 puta skupljem timu.
Ustvari i drugi ne umiru u ljepoti tako da to ''preseravanje'' nije ni u redu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 mar 2010, 23:22

Zdena04 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:E nek ste ih pobjedili,kakva jadna igra Schalke-a...i Augsburg je bio ofanzivniji sinoc protiv Werdera
E neka si se ti petarda javio. Ofanzivniji od Augsburga bi jedino bio Osbabrück. Koga su oni sve ono izbacili?

Ne bi o tome na temi Bayerna...bezveze kvarimo temu :D

P.S. Stvarno je ovaj Robben igracina...i ovdje se vidi koliko Real nema blage veze sa transferima

@harishp

Tako su i u Herti govorili prosle sezone kada su se borili za titulu do samog kraja a vidi gdje su sad...

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 24 mar 2010, 23:26

s ovakvom igrom protiv manche imamo velikih sansi

riby udje i povalja 3-4 do kraja utakmice :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2010, 23:29

ribery je napisao/la:Joj Robena levata, zenuo mi prognozu :twisted:
:mrgreen: Skidam kapu post hefte 8-) 8-) :ugeek:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 mar 2010, 23:30

Je li neko ima link za Robbenov gol?
Ja nisam htio da gledam streaming iz prostog razloga kad sam na zadnjoj utakmici uključio stream, Bayern je primio dva gola u 2 minuta u zadnjem kolu BL-a...
Strpljen spašen :D
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2010, 23:34

Dosta o Schalkeu. Pricacemo ponovo za 10-tak dana. ;)

Contento ponovo odlican. Imao je nekoliko sitnih pogresaka, ali nista opasno. Perfektno je zaustavio Farfana. Velika buducnost Bayerna.
Vidi se da nam fali jedan spic tipa Dzeke, one lopte koje su isle prema Kloseu i Olicu bi s lakocom pospremio u mrezu.
Dalje, Ribery je na trenutke pokazao magiju. Kakav samo prodor odmah poslije ulaska. Podsjeti me na onaj prodor protiv Juventusa.

Subota i sudar sa Stuttgartom. Pobjeda je neophodna da se zadrzi prvo mjesto. Schalke i L'kusen igraju svoj medjusobni duel, i porazeni iz te utakmice skoro pa otpada od utrke za titulu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 mar 2010, 23:34

Imas na sportsport.ba sad su ga stavili ;)
Volim te Zeljo!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2010, 23:36

raduje me bolja igra u odnosu na prethodne utakmice. bojao sam se produzetaka iz razloga da se "nasi" igraci previse ne umore pred jos vaznije prepreke i radi poznate schalkeove fizicke nadmoci.
ovo je za mnoge iznenadjenje, tako i za mene, da je bayern bio u citavoj utakmici nadmocniji (osim u prvih 15 min. drugog poluv.), nadmocniji u tom smislu da su imali vise snage i kondicije sto je inace njihova odlika.

jedan igrac schalkea (mislim da je westerman bio) nakon utakmice kaze da su bili sigurni da mogu proci u finale, ali da su izdrzali produzetke. sudeci po tome kao da su namjerno isli na penale, ali i po njihovom priznanju za tako nesto nisu imali snage.

naka neko nadje robbenov gol i neka ga postavi, da se ovim buducim protivnicima sledi krv u zilama ( ili da umre g.ovno u njima :lol: )

Woche der Wahrheit je dobro otpocela, prva runda sa magathom, ovaj... schalkeom je dobijena 8-)

idemo dalje....
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2010, 23:41

HAIL THE KING. :P :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2010, 23:43

MašAllah .

Očekivano, hvala Bogu na pobjedi.

Idemo dalje.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 mar 2010, 23:45

Robben više ne nosi crvene gaće... Moraće paziti idući put kad bude slavio da ne skače puno po koljenima i nogicama svojima... Trebaće nam za kasnije 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 mar 2010, 23:46

harishp je napisao/la:
ribery je napisao/la:Joj Robena levata, zenuo mi prognozu :twisted:
:mrgreen: Skidam kapu post hefte 8-) 8-) :ugeek:
Hvala hvala :lol:
Iako si pobjedio, tj. pogodio si da ce past go u produzecima :)
geronimo je napisao/la:ljudi, ribery postaje vidovit. :shock: necu vam reci sta predvidja u duelu sa vragolancicima. 8-)
jel dovolnjo ako kazem...dabogda ovako nastavio sa prognozama. ;)
Dovoljno, ne govori nista vise. Sve ce da vide svojim okicama. Ono sto vide- to sam najavio.
Geronimo ne otkrivaj tajnu, to je izmedju nas dvojice. :lol: Ako bude onako mozes slobodno onu poruku objaviti na ovoj temi, da se ljudi uvjere da sam bolji i od Dzemile i Milana zajedno :twisted: 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2010, 23:50

Robben zahebao prosjek. Koliko Zdena rece? Svake 10-te utakmice se povrijedi. Izgleda da ce docekati i 11-tu. :P

Schweini pretrcao 17,7 km. 8-) 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 mar 2010, 23:52

omerbavarac je napisao/la:Robben zahebao prosjek. Koliko Zdena rece? Svake 10-te utakmice se povrijedi. Izgleda da ce docekati i 11-tu. :P

Schweini pretrcao 17,7 km. 8-) 8-)
:o :shock:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2010, 23:54

Nedostajaće puno protiv Uniteda, to sam davno već napisao.

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 24 mar 2010, 23:55

evo gol robena

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.