Kenan Hasagic

KONGO
Kontakt:

Re: Kenan Hasagic

Post Postao/la KONGO » 25 mar 2010, 02:36

johnnyHZ je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Keno zmaj od cojka, sta seru ovi turci, poceli su mi ici na Ku.rac vise sa ovim ispadima u zadnje vrijeme, paljenje nase zastave, sad ovo. Ima tu joj razloga...Keno u repki ostaje da ga istjeraju iz kluba on je prvotimac, ko zna zna :!: ;)
Po stoti put, nisu palili nasu zastavu. Sta slusate sve sto vam onaj kreten Bakir kaze ko ovce? Dovoljno je to sto su donjeli zastave sa ljiljanima u Zenicu kad su igrali protiv nas. Naravno nasa himna je dobila aplauz u Turskoj, a ne zvizduke ko sto svetac Bakir kaze. Svi znamo interese FTV-a. A prvo se zapitajte je li to ok da nasi navijaci pale baklje i divljaju kad je dan zalosti u Turskoj nakon teroristickog napada kurda? Sta bi tek rekli da oni to rade za 11. juli? Ali nije tema.
100% si u pravu ...ovi nasi ljudi samo misle kako TV kaze.....covjek ima bradu i krace pantole TERORISTA...tv kaze turci nevaljaju ....NEVALJAJU....a oni fino LJILJANE....pazi LJILJANE .....donesu sa sobom...pa mi nosimo one KOCKASTE TROGULASTE ZVJEZDICE.....a oni NASU ZASTAVU ljiljane .....
sto se tice kene ...ako je ovo raio ...VOZDRA...ako nije nek tuzi tursku zbog dusevne boli ;)
Turci znaju koja je nasa zastava, dok mnoge Bosnje pojma nemaju pa cak i ovu novu naopako okrecu :roll: .
Sto se tice Kene, ako nije kriv nek ih sudi i sve to fino naplati. Ako je kriv, pa zna se....
Nisam jedan od onih koji su sigurni da Keno nije kriv samo zasto sto brani za nasu repku ! Ne znam ga licno, tako da ne mogu nista reci dok ne bude dokazano !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 mar 2010, 03:03

Ma nevjerujem da ce biti osudjen. Prije svega ovakve se stvari tesko dokazuju. Druga stvar je sama ova utakmica za koju se sumnjici. Sjedio na klupi, njegov tim pobjedio. Sta je mogao?
Mnogo je igraca privedeno, a medju njima je sigurno veliki broj onih koji su nevini. Siguran sam da je i Keno jedan od njih.
#divovi

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 25 mar 2010, 09:08

Znači nije prvi golman ni u ovom klubu kojem teško zapamtim ime

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 25 mar 2010, 09:37

Mrgood je napisao/la:Znači nije prvi golman ni u ovom klubu kojem teško zapamtim ime
Bio je povrijedzen ja mislim...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 mar 2010, 11:00

Kakvih sve gluposti ovdje nema.

Moj prijatelj je proveo 6 mjeseci u zatvoru u Turskoj jer je sa plaže ponio par kamenčića. Trebalo im je 6 mjeseci da uvide da se ne radi o nekom kamenju koje je ukradeno iz muzeja, čovjek se prepolovio dok je bio u zatvoru, svakodnevna marisana.

Vozači, koji su vozili robu iz moje firme u Irak, su uhapšeni jer je na fakturama, po zahtjevu kupca, pisalo Kurdistan, Irak. Jedva smo ljude izvadili iz zatvora, držali ih 5 dana tamo, mlatili redovno.

Nek mi niko ne priča o objektivnosti Turske policije i tužilaštva. Kod njih si kriv sve dok ne dokažeš suprotno a reforma takvog pravosudnog sistema je uslov za EU, što oni neće da prihvate. Naravno, nakon toga je najlakše reči da EU neće muslimansku zemlju, dodikovska demagogija.

Turci su banda kakva se rijetko viđa i jedni od najvećih prevaranata na svijetu. To što neko smatra da smo mi s njima ko nešto vezani i da su nam to neki prijatelji su očito čitali površno stvari koje su se dešavale u prošlosti. A to što neko ponese neku zastavu, ko biva odmah bi trebao da bude deklarisani prijatelj, brat i sl.

Moje tvrdnje su bazirane na mom, ličnom, iskustvu, ne na bazi nekih udžbenika iliti tuđeg, nametnutog mišljenja. Turska je prelijepa zemlja sa poganim narodom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 mar 2010, 12:44

I onda se neko pita kako Keno nije ostvario bolju karijeru.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 25 mar 2010, 12:45

RiNo je napisao/la:I onda se neko pita kako Keno nije ostvario bolju karijeru.
Nedovoljno dobar? :roll:

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 25 mar 2010, 12:55

Mrgood je napisao/la:
Jest u **** ne nedovoljno dobar, povrede povrede...

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 25 mar 2010, 13:00

Elmar je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:
Jest u **** ne nedovoljno dobar, povrede povrede...
Ma da, inače je bio talentiraniji od Casillasa :lol:

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 25 mar 2010, 13:03

vjerovatno keno ima nesto stim jer istragu vrse i svabe,a ne samo turci...nadajmo se da nije takav slucaj i ako jeste netreba kenu kriviti,izabrao je takav put,njegov je zivot i neka sada plati za to :oops:

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 25 mar 2010, 13:05

Ma da, inače je bio talentiraniji od Casillasa :lol:
Pises gluposti decko! Niko ovdje ne govori da je bio talentiraniji od Casillasa, odkud ti to? :roll:

Bezveze ti to. :mrgreen:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 mar 2010, 15:27

NoName je napisao/la:Kakvih sve gluposti ovdje nema.

Moj prijatelj je proveo 6 mjeseci u zatvoru u Turskoj jer je sa plaže ponio par kamenčića. Trebalo im je 6 mjeseci da uvide da se ne radi o nekom kamenju koje je ukradeno iz muzeja, čovjek se prepolovio dok je bio u zatvoru, svakodnevna marisana.

Vozači, koji su vozili robu iz moje firme u Irak, su uhapšeni jer je na fakturama, po zahtjevu kupca, pisalo Kurdistan, Irak. Jedva smo ljude izvadili iz zatvora, držali ih 5 dana tamo, mlatili redovno.

Nek mi niko ne priča o objektivnosti Turske policije i tužilaštva. Kod njih si kriv sve dok ne dokažeš suprotno a reforma takvog pravosudnog sistema je uslov za EU, što oni neće da prihvate. Naravno, nakon toga je najlakše reči da EU neće muslimansku zemlju, dodikovska demagogija.

Turci su banda kakva se rijetko viđa i jedni od najvećih prevaranata na svijetu. To što neko smatra da smo mi s njima ko nešto vezani i da su nam to neki prijatelji su očito čitali površno stvari koje su se dešavale u prošlosti. A to što neko ponese neku zastavu, ko biva odmah bi trebao da bude deklarisani prijatelj, brat i sl.

Moje tvrdnje su bazirane na mom, ličnom, iskustvu, ne na bazi nekih udžbenika iliti tuđeg, nametnutog mišljenja. Turska je prelijepa zemlja sa poganim narodom.
potpis. nekima ovdje nije dovoljno ni kako su tretirali nase navijace u istanbulu i one koji su strpali u zatvor. i jos jedna stvar, nad nasem narodu je izvrsen genocid i sad da meni bude prijatelj turcin koji sam nece da prizna da je njegova drzava izvrsila genocid na armenskom narodu :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2010, 15:40

Nemojte miješati politiku sa sportom, te ovom temom. Kome se ne sviđa Turska neka ne ide tamo. ( samo sam čuo od nekih pojedinaca da nas smatraju ciganima, rekoh ja njemu i mi vas :mrgreen: ). No, ja sam ih dosta upoznao dok sam u Njemačkoj bili i svi su dobri bili, ali valjda je razliak velika između Turčina u Turskoj, te u Njemačkoj. No nema veze, neću više o njima.

Neka je Kenan na slobodi sada, neka ode iz te lige. Godinama je tamo među najboljim golmanima, te ga sada optužuju za te gluposti. Sramota.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 25 mar 2010, 15:40

Ubjedjen sam da Keno nije kriv,ovo je samo poruka turskih vlasti onima koji se bave ovim i slicnim stvarima,preko nekoga se jednostavno moralo prelomiti..u svakom slucaju Hasagic -nasa najbolja jedinica je na slobodi i moze se nesmetano vratiti na teren,nadam se da ce biti jos bolji i da ce sa reprezentacijom BIH otici na EP! Turci su takvi,vole oni napuhati stvari kako bi dokazali da im je stalo da suzbiju korupciju,nazalost to se pokusalo preko Keninin ledja postici,ali ipak je to kratko trajalo,na svu srecu..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 mar 2010, 15:43

steve-o je napisao/la:

potpis. nekima ovdje nije dovoljno ni kako su tretirali nase navijace u istanbulu i one koji su strpali u zatvor. i jos jedna stvar, nad nasem narodu je izvrsen genocid i sad da meni bude prijatelj turcin koji sam nece da prizna da je njegova drzava izvrsila genocid na armenskom narodu :roll:
X
100% sportski i krajnje opušten potpis

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 25 mar 2010, 15:46

steve-o je napisao/la:

Vas dvojica idete predaleko! pa to je isto kad bi za Srbe neko rekao da su najgori narod na svijetu jer su pocinili toliko zla na ovim prostorima,a cinjenice su drugacije,tj pojedinci iz Srpskog naroda su ucinili nevidjenje zlocine,ne citav narod,ne moze se Neno Markovic osudjivati samo zato sto je Srbin...on je prije svega covjek pa onda srbin,ajd da ne pricam vise jer ovo nem aveze sa sportom,vrijedjati jednu Tursku naciju,prelijepu zemlju mozda najljepsu u Evropi je plod neobjektivnosti i raznih fobija..u svakom slucaju Turski sistem bas kao i nas treba mnoge reforme,ali su Turci za nas na Balkanu pojam,i bice to jos dugo dugo vremena tako..

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 25 mar 2010, 15:48

Tema je Kenan Hasagić, a ne turski narod i Turska! Vratite se na temu, a svaki cu naredni post sa vrijedjanjem naroda izbrisati a autora banovati.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 mar 2010, 15:50

Ja nisam govorio o genocidu niti je to tema za sportskog foruma. Govorim o tome kakva je turska policija i tužilaštvo, jer su ti isti priveli Hasagića a ne Scotland Yard, a tema je Hasagić.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 mar 2010, 15:55

Da li se neko sijeca odnosa Eskisehirspora prema Nadarevicu u onih par tekmi repke sto je odlucivalo drugo mjesto i baraz.Nadar je sa Spahicem bio odlican,medjutim izgubio je mjesto u tom klubu.U tih par sedmica.Iako je bio jedan od boljih stopera i sto je najcudnije poslije kad je Turska izgubila sve sanse opet postao standardan.
Kao sto rece @no name kod njih je zakon stroziji a policija prvo izudara pa pita ko si.Umjesan sud u Bochumu a ovi u Turskoj ligi :roll:
Dobro se zna da nam je Hasagic jedinica u repci.Da drugi golmani uopste nisu standardni.Uefa ili fifa nas je zaklala sa cetiri tekme Salihovicu.Pa toliko ne dobiju ni oni sto su i prije crvene zaradjivali.Mali se znaci vec sad i na vrijeme ubijaju da bi veliki i zvijezde tipa Henrya i ostalih opet bez problema vidjeli velika takmicenja.I to sve postepeno i ''nevidljivo''
Ako se dokaze da nije kriv,Keno je i ovako i onako ubijen u pojam.i inace je imao teske momente u privatnom zivotu.Ovih par zadnjih mjeseci.
Treba mu podrsku dati i moralnu i ljudsku.A ne cekati moment da se ukopa do kraja.
iako smo tu majstori. :roll: Ako nas ostali handre ne moramo sami sebe. :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 25 mar 2010, 16:43

Zao mi je sto je uhapsen. Nadam se da ce se dokazati da nije kriv.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.