Turci znaju koja je nasa zastava, dok mnoge Bosnje pojma nemaju pa cak i ovu novu naopako okrecujohnnyHZ je napisao/la:100% si u pravu ...ovi nasi ljudi samo misle kako TV kaze.....covjek ima bradu i krace pantole TERORISTA...tv kaze turci nevaljaju ....NEVALJAJU....a oni fino LJILJANE....pazi LJILJANE .....donesu sa sobom...pa mi nosimo one KOCKASTE TROGULASTE ZVJEZDICE.....a oni NASU ZASTAVU ljiljane .....Cartman je napisao/la:Po stoti put, nisu palili nasu zastavu. Sta slusate sve sto vam onaj kreten Bakir kaze ko ovce? Dovoljno je to sto su donjeli zastave sa ljiljanima u Zenicu kad su igrali protiv nas. Naravno nasa himna je dobila aplauz u Turskoj, a ne zvizduke ko sto svetac Bakir kaze. Svi znamo interese FTV-a. A prvo se zapitajte je li to ok da nasi navijaci pale baklje i divljaju kad je dan zalosti u Turskoj nakon teroristickog napada kurda? Sta bi tek rekli da oni to rade za 11. juli? Ali nije tema.Mukiol je napisao/la:Keno zmaj od cojka, sta seru ovi turci, poceli su mi ici na Ku.rac vise sa ovim ispadima u zadnje vrijeme, paljenje nase zastave, sad ovo. Ima tu joj razloga...Keno u repki ostaje da ga istjeraju iz kluba on je prvotimac, ko zna zna![]()
sto se tice kene ...ako je ovo raio ...VOZDRA...ako nije nek tuzi tursku zbog dusevne boli

Sto se tice Kene, ako nije kriv nek ih sudi i sve to fino naplati. Ako je kriv, pa zna se....
Nisam jedan od onih koji su sigurni da Keno nije kriv samo zasto sto brani za nasu repku ! Ne znam ga licno, tako da ne mogu nista reci dok ne bude dokazano !