Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako si nekom slao pare preko onog "Send Chips" zbog toga je.Mene su jednom tako banovali.TheManiacs je napisao/la:Hebem` mu sve imo na pokeru 21 milion i debili me banovase![]()
![]()
![]()
Ajd da znam zbog cega
Ma brate jesam ali koji im je qrac,hebo ga poker necu ga vise ni igrati,ajd da je bio milion ili dva nego 21 milionButmiran je napisao/la:Ako si nekom slao pare preko onog "Send Chips" zbog toga je.Mene su jednom tako banovali.TheManiacs je napisao/la:Hebem` mu sve imo na pokeru 21 milion i debili me banovase![]()
![]()
![]()
Ajd da znam zbog cega
Wert je napisao/la:Jeste li gledali ovo sramotu!!!
[youtube][/youtube]
Vecina ljudi ne igra vise nakon sto dobije ban, dobro je to pravo.TheManiacs je napisao/la:Ma brate jesam ali koji im je qrac,hebo ga poker necu ga vise ni igrati,ajd da je bio milion ili dva nego 21 milionButmiran je napisao/la:Ako si nekom slao pare preko onog "Send Chips" zbog toga je.Mene su jednom tako banovali.TheManiacs je napisao/la:Hebem` mu sve imo na pokeru 21 milion i debili me banovase![]()
![]()
![]()
Ajd da znam zbog cega
LIvada je napisao/la:e stvarno...a koji kralj jaoooo![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
AulleTa je napisao/la:
Ty, upravo si pomogao jednom mom haver ^^
Ma nemora značiti. Evo baš sam neki dan čitao negdje u novinama, da su radnici kopali sa nekom velikom spravom negdje u zemlji i iskopali su više stotina metara. I spustili neki mikrofon koji mjeri temperaturu ili šta već. U toliko su se prepali kad su pustili sa tog "mikrofona" zvuk da se nisu vraćali nekoliko dana na to mjestu, koliko se sjećam ili čak nikako se nisu vraćali. Možda je to ovaj zvuk sa youtube-a.MaliMemo je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:Juce gledao ma Vjeronauci "Krik iz Pakla" jesam se najezio covjece cccc
Mislim da je ovo izmisljotina.