Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: Chat
Hebem` mu sve imo na pokeru 21 milion i debili me banovase
Ajd da znam zbog cega 
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ako si nekom slao pare preko onog "Send Chips" zbog toga je.Mene su jednom tako banovali.TheManiacs je napisao/la:Hebem` mu sve imo na pokeru 21 milion i debili me banovase![]()
![]()
![]()
Ajd da znam zbog cega
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- TheManiacs
- Kontakt:
Ma brate jesam ali koji im je qrac,hebo ga poker necu ga vise ni igrati,ajd da je bio milion ili dva nego 21 milionButmiran je napisao/la:Ako si nekom slao pare preko onog "Send Chips" zbog toga je.Mene su jednom tako banovali.TheManiacs je napisao/la:Hebem` mu sve imo na pokeru 21 milion i debili me banovase![]()
![]()
![]()
Ajd da znam zbog cega
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Daj šta se oko toga sekirate ima mnogo važniji stvari u životu. Kao recimo ljudska laž. Ja stvarno nikad neću shvatiti kako neki čovjek može toliko lagati da bi došao do još više para. Ima 5-6 radnji i hoće još više. Jedna osoba bliska meni je otvorila buregdžinicu u Zaliku, u Mostaru i ovaj do nje što radi na sve moguće načine podvaljuje samo da prestane posao, nažalost i uspjeva mu. Do prije 3-4 sedmice se i nekako moglo raditi, a sad čovjek neku laž izvalio đacima, i sad niko nedolazi da uzme burek samo oni stariju ljudi i možda još neko od đaka, tužno da ima taki ljudi, ali ima.
Volio bih da ovo pročitaju mostarci, posebno oni u Zaliku.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Wert je napisao/la:Jeste li gledali ovo sramotu!!!
[youtube][/youtube]
Sve mu ne **** jel normalan
Vecina ljudi ne igra vise nakon sto dobije ban, dobro je to pravo.TheManiacs je napisao/la:Ma brate jesam ali koji im je qrac,hebo ga poker necu ga vise ni igrati,ajd da je bio milion ili dva nego 21 milionButmiran je napisao/la:Ako si nekom slao pare preko onog "Send Chips" zbog toga je.Mene su jednom tako banovali.TheManiacs je napisao/la:Hebem` mu sve imo na pokeru 21 milion i debili me banovase![]()
![]()
![]()
Ajd da znam zbog cega
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jadni fokuseri, te ruke ovoga što ih čuva. Vjeruj mi da mu može izvaliti i ruku i rame kada bi udario koliko snage ima. No, udara laganini
Jadni fokuseri, te ruke ovoga što ih čuva. Vjeruj mi da mu može izvaliti i ruku i rame kada bi udario koliko snage ima. No, udara laganini
- senco_panza
- Kontakt:
<<<Željezničar za život cijeli>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
LIvada je napisao/la:e stvarno...a koji kralj jaoooo![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ljudi imal ko cd key za igricu the saboteur,slomi se ja ziv trazeci nigdje ne mogu naci
edit:
nasao sam
neutral hvala na savjetu
edit:
nasao sam
neutral hvala na savjetu
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 25 mar 2010, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
AulleTa je napisao/la:
Ty, upravo si pomogao jednom mom haver ^^
Nema problema.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Juce gledao ma Vjeronauci "Krik iz Pakla" jesam se najezio covjece cccc
i nama je Efe o tome pričao, al kaže da je strašno pa nam nije donjeo da poslušamo. To je negdje , koliko se sjećam, u Rusiji, u nekoj rupi.
Džehennemska vatra je dosta jača od bilo koje na zemlji, pa zamisliti kako je to. Kada se kupate malo toplija voda i spržite se, te malo toplija voda po licu, i boli također. Zamislite da gorite vječno ( Nedaj Bože). Pa zar je ovaj svijet zaista toliko vrijedan da se toliko griješi. Zapitajte se.
No, ovo je sportski forum, tako da nećemo o tome da pišemo toliko ovdje. Svako ima hvala Bogu mozak, pa neka ga koristi.
No, ovo je sportski forum, tako da nećemo o tome da pišemo toliko ovdje. Svako ima hvala Bogu mozak, pa neka ga koristi.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 mar 2010, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nemora značiti. Evo baš sam neki dan čitao negdje u novinama, da su radnici kopali sa nekom velikom spravom negdje u zemlji i iskopali su više stotina metara. I spustili neki mikrofon koji mjeri temperaturu ili šta već. U toliko su se prepali kad su pustili sa tog "mikrofona" zvuk da se nisu vraćali nekoliko dana na to mjestu, koliko se sjećam ili čak nikako se nisu vraćali. Možda je to ovaj zvuk sa youtube-a.MaliMemo je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:Juce gledao ma Vjeronauci "Krik iz Pakla" jesam se najezio covjece cccc
Mislim da je ovo izmisljotina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.