evo konfiguracije

pomoć

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
koja ti je graficka,jer za Crysis 3 potrebna ti je graficka koja podrzava dx11alan_kardec je napisao/la:Sa neta sam skinuo crysis 3 (oko 15 giga). Instaliram igru i kad hoću da je pokrenem izbaci mi neki mali prozorčić crysis 3 i nakon toga se ne desi ništa. Više puta sam pokušavao iznova da instaliram, ali mi se dešava isti problem. Zanima me jel možda do konfiguracije kompa, tj. možda mi je konfiguracija preslaba za ovu igru??
evo konfiguracije
pomoć
udjes u kompjuter,zatim desni klik,proporties,pa na lijevoj strani imas device manager,udjes tu i nadjes tamo na listi display adapters i tu ce ti pisat. Directx sluzi za teksture i bolje efekte,perfomanse u igricialan_kardec je napisao/la:gdje na kompu mogu da nađem koja mi je grafička? i šta je dx? jel directX?
nije onda,graf. podrzava dx11,a i ostale komponente su dosta dobre,izbacuje li kakav error ili sl.?alan_kardec je napisao/la:
malo sam guglao i našao sam da ova grafička podržava dx11. znači nije do konfiguracije, bar ne bi trebalo da je.
Reinstaliraj igru. Ako ni to ne pomogne, onda crack ne valja, što će najprije biti.alan_kardec je napisao/la:Ma nikakav error, ništa. Skinuo igru u iso formatu, pokrenuo preko daemon toolsa, instaliram i kad pokušam da počnem igrati, samo se pojavi onaj neki prozorčić sa nekakvom slikom, piše crysis 3 i nakon toga se ne dešava ništa. Međutim zanimljivo kad završim sa instalacijom, ikonica od igre se ne pojavi na desktopu već sam morao ulaziti u folder od igrice i tražiti ikonicu. Sad ne sjećam se baš svih detalja pošto sam igru instalirao prije petnaestak dana.
Pretpostavljam da misliš na MMO a ne na pen and paper D&D? Ako je ovo drugo u pitanju, onda ti mogu pomoći, ali ako je MMO, o tome ne znam ništa.schweinsteiger je napisao/la:Ima li neko da je igrao,ili igra,ili je upoznat' s igrom Dungeons and Dragons?Treba mi pomoc oko kakvog poklona na temu te igre
Old school pen and paperrevan je napisao/la:Pretpostavljam da misliš na MMO a ne na pen and paper D&D? Ako je ovo drugo u pitanju, onda ti mogu pomoći, ali ako je MMO, o tome ne znam ništa.schweinsteiger je napisao/la:Ima li neko da je igrao,ili igra,ili je upoznat' s igrom Dungeons and Dragons?Treba mi pomoc oko kakvog poklona na temu te igre
Proguglaj malonisamprinudjen je napisao/la:žena kupila sinu nintendo wii,e sad vidim na pik-u,igrice skupe,pa čak i ovi što snimaju na stick-ove,može li se to gdje nabaviti u Sarajevu šta jeftinije?
reci budzet, nacin placanja i koje ti radnje odgovarajudzekooooTz je napisao/la:http://www.genelec.ba/desktopc-101
Mozel ko pomoc i reci koji od ovih racunara bi podrzali i fifu i nba i pes
Jel ovo da neko sastavi ove komponente il ima gotov ovakav i da li ovaj 100% moze podrzat one igrice koje sam napisao i HVALAmiki_92 je napisao/la:evo ovako na brzinu
preporucio bi ti da se protegnes jos ovih 30-ak KM i uzmes istu ovu graficku koju sam gore stavio, samo sa 2 GB memorije
http://www.genelec.ba/vga-sapphire-ati- ... JAsvyvF-So