Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Tačno je da će se to vjerovatno teško desiti, ali opet je sve moguće, tako da vidjećemo 
ne znam da li je zvanicna stranica ali je dosta aktivna evo link https://www.facebook.com/MehmedBazdarev ... fref=photo" onclick="window.open(this.href);return false;
Debakl kazes? Volio bi ja dozivit jos onakvih debalkova, ali cisto sumnjam.Cartman je napisao/la:Koja izjava Papketa.![]()
On treba tom Predsjedniku ljubit noge, jer niko normalan ga ne bi zadrzao nakon debakla na SP-u osim nas ludi savez.
Jedna stvar je jasna, Mesa ima veliki zadatak ali zato je placen DEBELO i debakl bi bio da se ne plasiramo barem u baraz.
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 16 dec 2014, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije debakl, otišli da ispadnemo od lošije reprezentacije, veliki uspjeh.
Ta ista reprezentacija ima 15 puta vecu reputaciju od nas, da ne kazem da su bili svemirski brod za nasu reprezentaciju prije dolaska Cire i Papeta.
Usudio bi se reci da smo bili i bolji od njih, ali nismo mogli protiv sudije i naseg Alesandra Neste.
Usudio bi se reci da smo bili i bolji od njih, ali nismo mogli protiv sudije i naseg Alesandra Neste.
Uspjeh je bio one noći u Kaunasu, ponos je bio himna na Marakani, a kompletan nastup na SP je bio neuspjeh kad se pogleda grupa u kojoj smo bili. 
Goalgetter je napisao/la:Da, ali kao da bi Barbarez pristao na to... Dobio bi Baljicev posao, a sta je zapravo Baljic radio, ne znam. Imace manje ovlasti i od pomocnog trenera, one najjednostravnije zadatke...DragonGirl je napisao/la:
Ma utrpat će sigurno jednog u stručni štab, ali možda kao drugog pomoćnika, koliko sam shvatila prvog pomoćnika bira sam selektor.
nije to baljicev posao , baljic nije nista ni radio kao ni piplica kao ni susic uostalom
ako selektor podijeli svima obaveze onda ce imati posla i sergej i lugusic i francuz i srbin koji god to bio...sto se tice statistike tulic je pravi covjek za to . kako je kod hrvata bio kvartet prosinecki, bilic,jurcevic,asanovic
bitno je da se nesto radi ...prethodnik nije radio nista
Ono sto je i dalje vidljivo je da likovi poput Sinana Sinanovica,a koji samo gledaju svoj licni sicar i kako nekoga ugurati a nekoga izgurati iz reprezentacije,kako dzabana putovati,jesti,piti i pritom jos pisati knjige i od toga zaradjivati,i dalje vode glavnu rijec oko izbora selektora i oko svega oko reprezentacije.
Mi imamo kvalitet da i pored toga idemo na Euro ali dok su mesetari ti koji vode glavnu rijec mi nikada necemo dostici onaj nivo koji bi mogli da su stvari malo drugacije.
Mi imamo kvalitet da i pored toga idemo na Euro ali dok su mesetari ti koji vode glavnu rijec mi nikada necemo dostici onaj nivo koji bi mogli da su stvari malo drugacije.
hocel mesa gdje vcrs gostovati? msm u nekoj od tv emisija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Tvoja nestrucnost mi ne dozvoljava da u to povjerujem. Jednostavno je, naucis malo engleskog, procitas malo sat pisu svjetski mediji i komentatori i skontas da je ogroman uspjeh sam odlazak na Svjetsko prvenstvo. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ohanite malo od Safeta, uostalom imai njegova tema i tamo raspravljajte o njemu.
Nego, 27. decembra je sjednica, i tu cemo saznati oficijelno ko je sve u Mesinom strucnom stabu.
Nego, 27. decembra je sjednica, i tu cemo saznati oficijelno ko je sve u Mesinom strucnom stabu.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 16 dec 2014, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije igrala reputacija nego naša u tom momentu bolja protiv njihove u tom momentu lošije reprezentacije. Dakle 11 igrača svake ekipe na terenu, ne uspjeh Nigerije iz 1998. Da li si u stanju to da shvatiš? Teško.harixs je napisao/la:Ta ista reprezentacija ima 15 puta vecu reputaciju od nas, da ne kazem da su bili svemirski brod za nasu reprezentaciju prije dolaska Cire i Papeta.
Sergej Barbarez i Enver Lugusic Mesini pomocnici
sedra je napisao/la:Sergej Barbarez i Enver Lugusic Mesini pomocnici
uh, to bi bilo
#Salihović
Volio bi samo znati ko je mlatno to za Sergeja... Kako im vise nije zao naroda, pokušavaju zaraditi crkavicu od klikova tako sto izmisle neku ekskluzivu...
Nekada i ćorava koka ubode zrno ali su se brate isprovaljivali razni portali u zadnje vrijeme da ih Drina ne moze oprati!!
Sent from Angelina's bed
Nekada i ćorava koka ubode zrno ali su se brate isprovaljivali razni portali u zadnje vrijeme da ih Drina ne moze oprati!!
Sent from Angelina's bed
-
SjeverniVjetar
Suplja ili ne , Sergeju bi to bio najpametniji potez , ako zeli biti selektor reprezentacije u buducnosti.
Rusilac je napisao/la:Ono sto je i dalje vidljivo je da likovi poput Sinana Sinanovica,a koji samo gledaju svoj licni sicar i kako nekoga ugurati a nekoga izgurati iz reprezentacije,kako dzabana putovati,jesti,piti i pritom jos pisati knjige i od toga zaradjivati,i dalje vode glavnu rijec oko izbora selektora i oko svega oko reprezentacije.
u pravu si ....stvarno dokle ce se vise vrtiti ova seljacina oko reprezentacije.mozda pise novu knjigu od marakane do marakane...a sad sprema materijal za najnoviju od marakane do moskve
To za Sergeja i Envera je bilo sad na NTV1,nova televizija poput Al jazzere.
Nisu bas neozbiljni...
Nisu bas neozbiljni...
Potpuno se slažem.... Ali za to nema šanse jer nema volje ni sa jedne a ni druge strane, nažalost!!!SjeverniVjetar je napisao/la:Suplja ili ne , Sergeju bi to bio najpametniji potez , ako zeli biti selektor reprezentacije u buducnosti.
Sent from Angelina's bed
-
RiverPlate
- Kontakt:
Čuj Sergej pomoćnik
Svaka njemu čast za sav patriotizam i partije koje pružao u našem dresu, ali odmah mu dati to mjesto je previše. Neka bude selektor reprezentacije Tavle prvo, pa ćemo razgovarati
, a da ne pričamo da malo staža odradi u nekim juniorima ili kadetima.
Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.