Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Debakl kazes? Volio bi ja dozivit jos onakvih debalkova, ali cisto sumnjam.Cartman je napisao/la:Koja izjava Papketa.![]()
On treba tom Predsjedniku ljubit noge, jer niko normalan ga ne bi zadrzao nakon debakla na SP-u osim nas ludi savez.
Jedna stvar je jasna, Mesa ima veliki zadatak ali zato je placen DEBELO i debakl bi bio da se ne plasiramo barem u baraz.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Usudio bi se reci da smo bili i bolji od njih, ali nismo mogli protiv sudije i naseg Alesandra Neste.
Goalgetter je napisao/la:Da, ali kao da bi Barbarez pristao na to... Dobio bi Baljicev posao, a sta je zapravo Baljic radio, ne znam. Imace manje ovlasti i od pomocnog trenera, one najjednostravnije zadatke...DragonGirl je napisao/la:
Ma utrpat će sigurno jednog u stručni štab, ali možda kao drugog pomoćnika, koliko sam shvatila prvog pomoćnika bira sam selektor.
nije to baljicev posao , baljic nije nista ni radio kao ni piplica kao ni susic uostalom
ako selektor podijeli svima obaveze onda ce imati posla i sergej i lugusic i francuz i srbin koji god to bio...sto se tice statistike tulic je pravi covjek za to . kako je kod hrvata bio kvartet prosinecki, bilic,jurcevic,asanovic
bitno je da se nesto radi ...prethodnik nije radio nista
Mi imamo kvalitet da i pored toga idemo na Euro ali dok su mesetari ti koji vode glavnu rijec mi nikada necemo dostici onaj nivo koji bi mogli da su stvari malo drugacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nego, 27. decembra je sjednica, i tu cemo saznati oficijelno ko je sve u Mesinom strucnom stabu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije igrala reputacija nego naša u tom momentu bolja protiv njihove u tom momentu lošije reprezentacije. Dakle 11 igrača svake ekipe na terenu, ne uspjeh Nigerije iz 1998. Da li si u stanju to da shvatiš? Teško.harixs je napisao/la:Ta ista reprezentacija ima 15 puta vecu reputaciju od nas, da ne kazem da su bili svemirski brod za nasu reprezentaciju prije dolaska Cire i Papeta.
Usudio bi se reci da smo bili i bolji od njih, ali nismo mogli protiv sudije i naseg Alesandra Neste.
sedra je napisao/la:Sergej Barbarez i Enver Lugusic Mesini pomocnici
uh, to bi bilo
Nekada i ćorava koka ubode zrno ali su se brate isprovaljivali razni portali u zadnje vrijeme da ih Drina ne moze oprati!!
Sent from Angelina's bed
-
SjeverniVjetar
Rusilac je napisao/la:Ono sto je i dalje vidljivo je da likovi poput Sinana Sinanovica,a koji samo gledaju svoj licni sicar i kako nekoga ugurati a nekoga izgurati iz reprezentacije,kako dzabana putovati,jesti,piti i pritom jos pisati knjige i od toga zaradjivati,i dalje vode glavnu rijec oko izbora selektora i oko svega oko reprezentacije.
Mi imamo kvalitet da i pored toga idemo na Euro ali dok su mesetari ti koji vode glavnu rijec mi nikada necemo dostici onaj nivo koji bi mogli da su stvari malo drugacije.
u pravu si ....stvarno dokle ce se vise vrtiti ova seljacina oko reprezentacije.mozda pise novu knjigu od marakane do marakane...a sad sprema materijal za najnoviju od marakane do moskve
Nisu bas neozbiljni...
Potpuno se slažem.... Ali za to nema šanse jer nema volje ni sa jedne a ni druge strane, nažalost!!!SjeverniVjetar je napisao/la:Suplja ili ne , Sergeju bi to bio najpametniji potez , ako zeli biti selektor reprezentacije u buducnosti.
Sent from Angelina's bed
-
RiverPlate
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 313, AA23, adrenaline323, alacious, amertiger, Anoniman, BarbareZeljin, Beli98, BiH26, boki86, Bosanac90, Brazzzoo123, D97, daka1010, Denal, DzaniMehmet, Edbh21, Elddar, enobarca, exampLe., feniksptica, Fudo, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Guest1945, harko35, head88, hrustoni, hurem, insimadop, inzomni, JoeBleck, Kljukusar, kovac, kovacic, LaMeloBall, Lecler, LeCoq, ljevak, LjutaPaprika, Lynx, MacArsla, Micron, MokraKifla, MostarNeretva, Muumii, myself, NazorUso, NebeskaSila96, NKZ199207, omanovski, onajlikk, Paromlinac, Pensioner26, PeppermintSA, pinki, plisek, prijeratni mangup, RajvoSA03, random11, Rauber33, RaZuti, Rodju, rossonero85, Scholl, sencho, Shevko, signalidunapark, SN1996BIHAC, soccerfan, StevieG8, Sveti, THEC, tuzlanskinacin, unavita, Venom, zemuntrg i 445 gostiju.