Ma nemate se ovdje sta nadvikivati... I ova pressica je nepotrebna, nista nece dobrog donijeti. Sve i da savez predoci neke dokaze, druga strana ce reci da je to montirano/falsifikovano itd. Tako to kod nas u Bosni hoda...
Sto se mene tice, Juka od danas do daljnjeg meni ne predstavlja nista. On svoje licne sporove sa savezom rjesava na pogresan nacin i nista u svoj ovoj prici nije bolji ispao od Haruna koji se oglasava preko FB. Prije ce biti da je Juka sve ovo isforsirao svojim ponasanjem, jer je ocigledno da Juka izbjegava kontakt sa Harunom/savezom od one frke s doktorom. Toliko vjerujem Harunu i neni4 kada kazu da izbjegava susret s njima..
Mene boli briga koliko je zas_rao Konakovic, Harun ili neko treci u ovoj prici, ova Jukina prica "repka je privatna svojina" je pljuvanje u lice svim ostalim igracima koji isti taj dres nose. Eto, ispade da oni su ili ljudi manjeg morala sto igraju za takav savez ili njihovi saucesnici u kreiranju privatne prcije. Nijedno od toga nije tacno tako da juka ovom izjavom direktno pljuje i po svojim dojucerasnjim kolegama saigracima iz reprezentacije i sto se mene tice, on za mene nije ni P od patriote (mada to nije toliko sad ni bitno), jer ce evo zakazati u najbitnijoj stvari i to radi glupih nesporazuma i ocigledno bez zelje da se isti izgladi.
Ako je mislio da je to sto je potpisao ugovor s Denverom u stanju ovim ucjenama smaknuti ljude koji su toliko pozitivnih stvari uradili za kosarku BiH, mislim da se malo preracunao. Interesantno je da nijedan igrac nije stao na Jukinu stranu. Meni to dovoljno govori... Ispast ce u ocima velike vecine izdajnik, to je vec sada ocigledno, ali kao sto je i sam naveo u ovom intervjuu, nije mu to plaho bitno. Nece covjek da se zamara glupostima... E pa dobro, necu se ni ja zamarati njime.
Neka on dere po Denveru i neka mu pustaju Baju pri poentiranju, a pricu o patriotizmu neka prica nekome drugom. To sto mu je bog dao visinu i snagu pa zna igrati kosarku, ne znaci da je zbog toga mnogo pametniji od nas pa da nas moze filovati supljom pricom...
Zadnja izmjena:
_dreamer_, dana/u 17 dec 2014, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)