Bradley 12,5 granica ide lagano overfanatic1991 je napisao/la:Mislio sam duncan i jeffersona over i treba mi jos treci na 5 eura i taman

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bradley 12,5 granica ide lagano overfanatic1991 je napisao/la:Mislio sam duncan i jeffersona over i treba mi jos treci na 5 eura i taman

Hvala na informaciji, aman si upravu.GazijaKalesija je napisao/la:Ponudili su ti tek kad si imao 5 pogođenih parova, automatski ide, a ne možeš prijevremenu uzeti dok traje tekma neka na listiću...medSa je napisao/la:Znam da je počela, ali kad je utakmica PSV-a završena tek onda su mi ponudili tu opciju, a već tad je bio 35. minut ove utakmice
ajde nek budeBihac96 je napisao/la:Bradley 12,5 granica ide lagano overfanatic1991 je napisao/la:Mislio sam duncan i jeffersona over i treba mi jos treci na 5 eura i taman
 poslusam te
 poslusam te  sretno nam XD
 sretno nam XD
 ja sam odigrao Nikola i Bradley overi 17,5 i 12,5 i dalas kp2
  ja sam odigrao Nikola i Bradley overi 17,5 i 12,5 i dalas kp2jefferson ti je u formi isto kao Borusija Dortmundfanatic1991 je napisao/la:Mislio sam duncan i jeffersona over i treba mi jos treci na 5 eura i taman

danas sam ubo borusiu 3+adis30 je napisao/la:jefferson ti je u formi isto kao Borusija Dortmundfanatic1991 je napisao/la:Mislio sam duncan i jeffersona over i treba mi jos treci na 5 eura i taman
 tako da mi odgovara
 tako da mi odgovara 
 da udje lyon pa da si dam oduska na NBA al eto botine nisu mogle prazan gol pogodit
 da udje lyon pa da si dam oduska na NBA al eto botine nisu mogle prazan gol pogodit  ko ih ****
 ko ih ****  

SPY je napisao/la:
Nemam ideje šta da igram, ovo onako od oka statistički.

Opaska o Big Alu, u zadnje vrijeme primjetno ubacuje manje, razlog je Zeller koji igra pored njega, koji trci, koji gine i koji krade izmedju ostalog i nesto suteva Jeffersonu.Bihac96 je napisao/la:Ma Jefferson ako veceras ne predje ne treba ga vise ni igrat nikako,granica nije za njega velika,ima najvise suteva u ekipi a Phoenix je los pod kosem,tako da bi trebao veceras prekinut crni niz.Ja njega i Bradleya imam na dva tiketa,evo kontam da ih ubacim i na treci nekako me vuku da su veceras sigurice obojica.

Ma to ti niko ne moze reci,haj ti znaj hocel ih sluzitbodi123 je napisao/la:moze 3 najsigurnija para veceri, da idem na jaci ulog ?
 Ali nekako se veceras izdvajaju Bradley,All,Aldridge pa cak i Duncan i ako Spursi igraju protiv Memphisa gdje imaju Gasola i Randoplha pod kosem ali ja mislim da Timy ide preko
 Ali nekako se veceras izdvajaju Bradley,All,Aldridge pa cak i Duncan i ako Spursi igraju protiv Memphisa gdje imaju Gasola i Randoplha pod kosem ali ja mislim da Timy ide prekoSvi trpaju na Bradleya,ja ga imam na tri tiketa jaci su ulozi svifanatic1991 je napisao/la:Bihac96 isao sam 10 eura na bradleya singl pa ko kosi ko vodu nosi xd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
 Nadam se da ce izaci na dobro
 Nadam se da ce izaci na dobro 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.