Bradley 12,5 granica ide lagano overfanatic1991 je napisao/la:Mislio sam duncan i jeffersona over i treba mi jos treci na 5 eura i taman

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bradley 12,5 granica ide lagano overfanatic1991 je napisao/la:Mislio sam duncan i jeffersona over i treba mi jos treci na 5 eura i taman
Hvala na informaciji, aman si upravu.GazijaKalesija je napisao/la:Ponudili su ti tek kad si imao 5 pogođenih parova, automatski ide, a ne možeš prijevremenu uzeti dok traje tekma neka na listiću...medSa je napisao/la:Znam da je počela, ali kad je utakmica PSV-a završena tek onda su mi ponudili tu opciju, a već tad je bio 35. minut ove utakmice
ajde nek budeBihac96 je napisao/la:Bradley 12,5 granica ide lagano overfanatic1991 je napisao/la:Mislio sam duncan i jeffersona over i treba mi jos treci na 5 eura i taman
jefferson ti je u formi isto kao Borusija Dortmundfanatic1991 je napisao/la:Mislio sam duncan i jeffersona over i treba mi jos treci na 5 eura i taman
danas sam ubo borusiu 3+adis30 je napisao/la:jefferson ti je u formi isto kao Borusija Dortmundfanatic1991 je napisao/la:Mislio sam duncan i jeffersona over i treba mi jos treci na 5 eura i taman
SPY je napisao/la:
Nemam ideje šta da igram, ovo onako od oka statistički.
Opaska o Big Alu, u zadnje vrijeme primjetno ubacuje manje, razlog je Zeller koji igra pored njega, koji trci, koji gine i koji krade izmedju ostalog i nesto suteva Jeffersonu.Bihac96 je napisao/la:Ma Jefferson ako veceras ne predje ne treba ga vise ni igrat nikako,granica nije za njega velika,ima najvise suteva u ekipi a Phoenix je los pod kosem,tako da bi trebao veceras prekinut crni niz.Ja njega i Bradleya imam na dva tiketa,evo kontam da ih ubacim i na treci nekako me vuku da su veceras sigurice obojica.
Ma to ti niko ne moze reci,haj ti znaj hocel ih sluzitbodi123 je napisao/la:moze 3 najsigurnija para veceri, da idem na jaci ulog ?
Svi trpaju na Bradleya,ja ga imam na tri tiketa jaci su ulozi svifanatic1991 je napisao/la:Bihac96 isao sam 10 eura na bradleya singl pa ko kosi ko vodu nosi xd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.