Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sačekajte, odoh po kokice, ovo će biti još jedan maraton.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kraljevina Jugoslavija je bila kraljevina S, malo H, i ništa ostalo.Tribalian je napisao/la:![]()
Kakva kraljevina S .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moj djed u Kraljevini se izjasnjavao kao Srbin, kazu bilo isplatljivije nego reci da si Hrvat u BIH tada. Kasnije kada je poceo Drugi Svjetski dobro prosao radi toga, Cetnici harali po okrugu gdje je zivio. Kad ga vide samo kazu djesi sta ima, kako je
Ili kad mu vide dijete kazu, pozdravi oca 

Slusao sam kada je bio na zenidbi Vilijama pa se posle hvalisao kako je 20 (e sada mislim 7 zaboravio sam tacno) na britanski tron. Mada ako to @duke demantuje ko je Aca da tvrdi suprotno. 
Pusti te teorije zavjere. Kraljevina Jugoslavija je bila bas kraljevina Jugoslavija (bar ona do 1934) sa banovinama neprorodnih granicama gdje su se razliciti narodi pokusati asimulovati u jedan neprirodni izmisljeni.
I ako cemo iskreno ti S su Slovenci koji su najbolje profitirali od obe Jugoslavije. Ovi drugi S su i najveci luzeri te Jugoslavije...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pusti te teorije zavjere. Kraljevina Jugoslavija je bila bas kraljevina Jugoslavija (bar ona do 1934) sa banovinama neprorodnih granicama gdje su se razliciti narodi pokusati asimulovati u jedan neprirodni izmisljeni.
I ako cemo iskreno ti S su Slovenci koji su najbolje profitirali od obe Jugoslavije. Ovi drugi S su i najveci luzeri te Jugoslavije...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Vojvodo, ovako cemo , prepishao bih ja odavno svakog Acifovca na forumu , ali se setim da tad mogu napisati nesto sto ne mislim i tako uvredim ljude koji su mi prijatelji, a zamisli muslimani su . Sve sto bi ti meni rekao ovde je proizvod neprespavanih noci jednog bosanskog akademika koji je u bunilu ispisao strane i strane koje postase zvezda vodilja u zivotu vas kulturnih nacionalista. Kad god hoces o Ukrajini , Americi, Rusiji, Americkoj revoluciji i svemu ostalom tu sam, sto se tice "nasih naroda i narodnosti" pricu smo zavrsili. Nisam ja dosao ovde da iritiram bilo koga.DukeOfWellington je napisao/la: Kraljevina Jugoslavija je bila kraljevina S, malo H, i ništa ostalo.
Slazem se u potpunosti !I ako cemo iskreno ti S su Slovenci koji su najbolje profitirali od obe Jugoslavije. Ovi drugi S su i najveci luzeri te Jugoslavije...
A za @ Tuzlaka pozdrav, jedini covek od jutros, koji mi je izmamio iskren osmeh na licu, i to iskren bez licemerja i patetike. Nasmejao me je i Tomislav Nikolic kad je citirao Tarabice pred kineskim premijerom ali to je bilo samo na sekund.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
I sta kaze grobar, doce zuti ljudi sa istoka...
Rasisam na najvisem drzavnom nivou. Level: pro...

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Oženio je katolkinju i više nije.Gunner4 je napisao/la:Slusao sam kada je bio na zenidbi Vilijama pa se posle hvalisao kako je 20 (e sada mislim 7 zaboravio sam tacno) na britanski tron. Mada ako to @duke demantuje ko je Aca da tvrdi suprotno.
Nije tema ko je profitirao, tema je ko je jahao u to doba. Kakve granice? Srpski kralj (takozvani kralj Jugoslavije) nametne diktaturu dekretom, raspusti parlament, a ti pričaš o granicama banovina. To što su se poštovale granice do jednog momenta, pa onda ni to, ne predstavlja apsolutno nikakav dokaz o bilo kakvom ravnopravnom položaju nesrba u toj vještačkoj tvorevini. To su smijurije.
Budi siguran da ne bi, ali pametno ti je što si odlučio da ne iritiraš ljude previše. Država, u kojoj su Bošnjaci svedeni na nepoželjnu vjersku grupu koja eto na žalost 'oslobodilaca' nije krenula tamo gdje su neki krenuli ranije, nikako ne može da bude nego omrznuta od tog naroda za sva vremena. To je prije svega pitanje zatiranja identiteta, svaka dalja priča o šalterima je suvišna. Možda tebi tvoj identitet ne znači ništa, ali vjeruj mi većini u svakom narodu znači.Tribalian je napisao/la:Vojvodo, ovako cemo , prepishao bih ja odavno svakog Acifovca na forumu , ali se setim da tad mogu napisati nesto sto ne mislim i tako uvredim ljude koji su mi prijatelji, a zamisli muslimani su . Sve sto bi ti meni rekao ovde je proizvod neprespavanih noci jednog bosanskog akademika koji je u bunilu ispisao strane i strane koje postase zvezda vodilja u zivotu vas kulturnih nacionalista. Kad god hoces o Ukrajini , Americi, Rusiji, Americkoj revoluciji i svemu ostalom tu sam, sto se tice "nasih naroda i narodnosti" pricu smo zavrsili. Nisam ja dosao ovde da iritiram bilo koga.
Mogli bi mi o tome diskutovati ali oticemo predaleko tako da najbolje da se zavrsi ovde... 

@ Gunneru , ja sam sad siguran da on covek nije sav svoj, pazi Kina je najmnogoljudnija zemlja na svetu i najveca ekonomska sila , dodju ti ljudi u goste na najvisem nivou a docekao ih utvara sa podocnjacima i obrati se recima " Pre 200 godina bio je kod nas jedan mudar, ali nepismen čovek, a bio je prorok. Nikada nije čuo za Kinu, ali je rekao: 'Doći će ljudi sa istoka, žuti ljudi, i zavladaće svetom. Oni će piti vodu sa srpske reke Morave"Gunner4 je napisao/la:I sta kaze grobar, doce zuti ljudi sa istoka...

Ovo boldovano mi zvuci kao pretnja ,a ne znam kako na forumu da odreagujem na to. U realnom zivotu bi znao, narocito kad mi pretnja stigne od postovaoca Hitelovih odlikasa. Ovo dalje necu komentarisati, jer ne diskutujem sa ljudima koji mi prete .DukeOfWellington je napisao/la:
Budi siguran da ne bi, ali pametno ti je što si odlučio da ne iritiraš ljude previše. Država, u kojoj su Bošnjaci svedeni na nepoželjnu vjersku grupu koja eto na žalost 'oslobodilaca' nije krenula tamo gdje su neki krenuli ranije, nikako ne može da bude nego omrznuta od tog naroda za sva vremena. To je prije svega pitanje zatiranja identiteta, svaka dalja priča o šalterima je suvišna. Možda tebi tvoj identitet ne znači ništa, ali vjeruj mi većini u svakom narodu znači.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Naprotiv, umjesto da ti se nakači desetine onih koji će da te vrijeđaju zbog toga ja te savjetujem da to izbjegneš, i ti to onda shvatiš kao prijetnju. Šta reći.
Savet u stilu italijanske mafije iz lose americke serije. A postovaoci Hitlerovih odlikasa ( ako ih ima) nek izvole sa vredjanjem,ovo je ipak virtualni svet . Realnost je nesto drugo.DukeOfWellington je napisao/la:Naprotiv, umjesto da ti se nakači desetine onih koji će da te vrijeđaju zbog toga ja te savjetujem da to izbjegneš, i ti to onda shvatiš kao prijetnju. Šta reći.
Ja već znam odgovor Tribaliana 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Možete samo otići do Banovića nastavite li sa ovom pričom koja će prestati ovdje, jer brišem svaki naredni post, vašu diskusiju možete nastaviti na PM.Gunner4 je napisao/la:Mogli bi mi o tome diskutovati ali oticemo predaleko tako da najbolje da se zavrsi ovde...![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Partibrejkeru 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To ti je neprikosnoveni Nj.V. nasljednik bosanskog, srpskog i britanskog trona.
U zadnje vrijeme je sjah'o s klixovih komentara.
U zadnje vrijeme je sjah'o s klixovih komentara.
moze li se sa ličnom u hrvatsku ?
Vojvodo zar nije usvojen nedavno zakon koji dozvoljava Rimokatolicima da naslijede tron?
@jasmin ne može care
@jasmin ne može care
Nullius in verba
a i ja sam mislio da ne moze, ali evo rodjak mi govori on prije par dana dos'o samo s licnom.
ja kontam u nedjelju da idem, ali da me ne vrate s granice bezveze.
ja kontam u nedjelju da idem, ali da me ne vrate s granice bezveze.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako se ne varam to ne važi retrospektivno, ko je isp'o ranije ne može se vratit' na svoju poziciju.Heller je napisao/la:Vojvodo zar nije usvojen nedavno zakon koji dozvoljava Rimokatolicima da naslijede tron?
@jasmin ne može care