Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Partibrejkeru 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To ti je neprikosnoveni Nj.V. nasljednik bosanskog, srpskog i britanskog trona.
U zadnje vrijeme je sjah'o s klixovih komentara.
U zadnje vrijeme je sjah'o s klixovih komentara.
moze li se sa ličnom u hrvatsku ?
Vojvodo zar nije usvojen nedavno zakon koji dozvoljava Rimokatolicima da naslijede tron?
@jasmin ne može care
@jasmin ne može care
Nullius in verba
a i ja sam mislio da ne moze, ali evo rodjak mi govori on prije par dana dos'o samo s licnom.
ja kontam u nedjelju da idem, ali da me ne vrate s granice bezveze.
ja kontam u nedjelju da idem, ali da me ne vrate s granice bezveze.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako se ne varam to ne važi retrospektivno, ko je isp'o ranije ne može se vratit' na svoju poziciju.Heller je napisao/la:Vojvodo zar nije usvojen nedavno zakon koji dozvoljava Rimokatolicima da naslijede tron?
@jasmin ne može care
XC Excluded as Roman Catholics. This exclusion will not be affected by the Succession to the Crown Act 2013.
The explanation published when the bill had been introduced mentioned that those who had lost their places in the line of succession by marrying a Roman Catholic would regain their places.
http://en.wikipedia.org/wiki/King_Ralph" onclick="window.open(this.href);return false; bi se desilo

Mada kad mogu svabe bit kraljevi sto ne bi i Srbin bila kralj od Velika Britanija
Ne znam gdje je čak i svrgnuti kralj uspio bit predsjednik, premijer il neki ministar, al sam siguran da je negdje u Istočnoj Evropi

The explanation published when the bill had been introduced mentioned that those who had lost their places in the line of succession by marrying a Roman Catholic would regain their places.
http://en.wikipedia.org/wiki/King_Ralph" onclick="window.open(this.href);return false; bi se desilo
Mada kad mogu svabe bit kraljevi sto ne bi i Srbin bila kralj od Velika Britanija
Ne znam gdje je čak i svrgnuti kralj uspio bit predsjednik, premijer il neki ministar, al sam siguran da je negdje u Istočnoj Evropi
Nullius in verba
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Interesantno je da niko od njih nije vraćen na svoje mjesto u poretku.
Al priča je truba.
Al priča je truba.
Nego vojvodo pusti te price reci ti nama dali ce se kraljica povuci sa trona? Vidim kladionice daju ponudu pa da zaradimo sta... 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sumnjam, al mislim da je William sljedeći kralj a ne CharlesGunner4 je napisao/la:Nego vojvodo pusti te price reci ti nama dali ce se kraljica povuci sa trona? Vidim kladionice daju ponudu pa da zaradimo sta...
Nullius in verba
Ma za Carlsa se zna da je izvisio odavno. 
PRAVDA ZA CARLSA!
PRAVDA ZA CARLSA!
Samo je jedan PRAVI KRALJ, STANNIS BARATHEON
Nullius in verba
Heller je napisao/la:Samo je jedan PRAVI KRALJ, STANNIS BARATHEON
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako ja znam ona se mora povući da bi William došao direktno, u protivnom će to po zakonu biti Charles osim ako i on ne odluči da neće.
Re: $: Chat
A sta cemo sa Denny?Heller je napisao/la:Samo je jedan PRAVI KRALJ, STANNIS BARATHEON
Nabijem jeGunner4 je napisao/la:A sta cemo sa Denny?Heller je napisao/la:Samo je jedan PRAVI KRALJ, STANNIS BARATHEON![]()
Nullius in verba
Stani u red.Heller je napisao/la:Nabijem jeGunner4 je napisao/la:A sta cemo sa Denny?Heller je napisao/la:Samo je jedan PRAVI KRALJ, STANNIS BARATHEON![]()
- legenda reala
- Kontakt:
šta uradiše od ovog foruma, gledaj im moderatorario_Ferdy88 je napisao/la:Možete samo otići do Banovića nastavite li sa ovom pričom koja će prestati ovdje, jer brišem svaki naredni post, vašu diskusiju možete nastaviti na PM.Gunner4 je napisao/la:Mogli bi mi o tome diskutovati ali oticemo predaleko tako da najbolje da se zavrsi ovde...![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.